推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[上樓骨] 芯漾灣水療

回復 198# 的帖子

引用:
原帖由 messenger 於 2011-10-2 23:15 發表

仍未有緣一見雪糕
師兄真係要抽時間上去望下,
不過好似仲未決定返長.

引用:
原帖由 楊過之子 於 2011-10-2 23:22 發表
芯漾灣,兩個老板娘都係超級靚女。

KK同芯雷。。你真識貨呀。
非常同意!  

引用:
原帖由 楊過之子 於 2011-10-3 08:39 發表
上星期原本約左食呢杯雪糕,但可惜有事,冇机會食得到,

睇下這星期有冇緣份。。。。
我上星期揾Yuki時就見到雪糕, 青春靚女一名, 好似係Bibi啲friend

引用:
原帖由 楊過之子 於 2011-10-3 08:39 發表 上星期原本約左食呢杯雪糕,但可惜有事,冇机會食得到,睇下這星期有冇緣份。。。。
呢杯雪糕的確唔錯。

引用:
原帖由 ken19lam 於 2011-10-3 11:28 發表
呢杯雪糕的確唔錯。
夠晒嫩滑的一杯甜雪糕

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-10-3 09:53 發表

我上星期揾Yuki時就見到雪糕, 青春靚女一名, 好似係Bibi啲friend
雪糕係bibi的friend,
我做雪糕嗰陣, bibi入左來3,4次,
又教雪糕點教水, 又教雪糕點樣幫我磨沙,
我不停叫bibi做師姐,
好搞笑.

引用:
原帖由 ray10000 於 2011-10-3 14:55 發表

雪糕係bibi的friend,
我做雪糕嗰陣, bibi入左來3,4次,
又教雪糕點教水, 又教雪糕點樣幫我磨沙,
我不停叫bibi做師姐,
好搞笑.

如果揾佢哋雙飛, 一定很合拍

回復 211# 的帖子

Ching
141image is who ? Bg name?

Thanks

Booking

Today sat, @1300 phone to book (listen by 芯漾 ), want Yuki @1600.
On time there, lady boss say no booking! And check paper book, she has marked!
Fuck

That's not good at all.
Very sorry for c-hing.

booking was by 芯漾 herself!

引用:
原帖由 jc123 於 2011-10-8 16:32 發表
Today sat, 1300 phone to book yuki 1600.
On time there, lady boss say no booking! And check paper book, she has marked!
Fuck
The booking was by 芯漾 herself!

final, waiting more 2 hrs to see Yuki,  and less 15min of 120min spa

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 jc123 於 2011-10-9 20:27 發表

The booking was by 芯漾 herself!
Do you mean 心蕾?

try once yet, the hardware is no good, and hygiene there can't be accepted (to me, just for my opinion)

Well, as usual.  their booking is a mess.  there is no management at all.   their service time always cut short.  Even some girl is very good looking but their service is worst amount all the USB I want.  (Except Yuki)  I don't go there any more.

我成日上去, 又唔覺得佢地安排好混亂喎, 不過忙中有錯都唔出奇.

我自己就最鍾意提早上去, 就算技師未落鐘, 都可以同兩位靚靚老板娘吹下水, 一樣係咁開心, 我覺得成個TST, 最索老板娘真係非佢兩位莫屬.

而我見過TST最索既技師, 亦係在呢間場, 相信去過既師兄們, 唔駛我開名都估到我講邊位?

hygiene here is no good.....many boxes stuffed up inisde the room.....regarding bgs......is so-so.......

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。