推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

30 12
發新話題

[原創] 苦戰黑妹

苦戰黑妹

係桑拿食咗件黑妹,身形Slim,大波.皮膚比東方人好,但冇想像中咁滑,係浴室已感覺到佢狂野本色. 好有彈性 好好小. 有車.本人用盡平生所學,變招再變.佢都應付自如.最後用埋必殺絶招 掛鼓.都係比佢KO. 如再有機會,一定再試.

師兄, 邊間桑拿呀? 又要幾錢呢?
又... 會唔會泥牛入海, 大海無量, 一如汪洋中的一小'舟' (小弟唔係大兜 )

thanks

Hi Ching
You buy coupon in HK.
送咗 what additional service

趙海珠珠海嘆海珠啤
骨賤總種賤正賤種人

佢下面好有彈性. 我Walk in 入去. 我開大,都送咗2 個 Master 工.

引用:
原帖由 斷空 於 2009-6-29 21:28 發表
佢下面好有彈性. 我Walk in 入去. 我開大,都送咗2 個 Master 工.
咁多年 walk-in 不嬲吾送師傅工
吾通又改咗

趙海珠珠海嘆海珠啤
骨賤總種賤正賤種人

相信係

Where did you take her?

c hing, which sauna??

x 門

Can't belive that 黑妹皮膚比東方人好, C-hing, you are lucky to find a good meal
人生苦短.....一切過眼雲煙...

引用:
原帖由 斷空 於 2009-7-8 20:19 發表
x 門
How much for this "black" package?   

Around $:1600
只看不回覆

引用:
原帖由 斷空 於 2009-7-8 20:19 發表
x 門
小弟白馬....無玩過澳門.
可唔可以講多d......thanks.!

for some reason, I don't like black woman, just don't know why?

thanks for sharing!!

十多年前都係尖沙咀金域Holiday Inn Hotel試過,高鐘西班牙籍黑妹,一開門成隻黑豹咁撲過來,好正,好有彈性好身材.......回味.....中.....

有時真係可遇不可求
只看不回覆

引用:
原帖由 斷空 於 2009-7-31 15:20 發表
有時真係可遇不可求
聽C兄分享黑妹好似幾唔錯喎, 但X門係經常有長駐定係過境性質偶一為之呢?      
I like oral sex, I like cunnilingus!!!

條女好似有工作証.
只看不回覆

wow...i still haven't tried black girls yet...I dont' know if I would tho.

Thanks for sharing

Really want to try black.

Thanks for your report

我終於忍唔住過左大海去見識一下黑妹....

上星期六晚9點幾o係信德賣套票, 叫咩野"東南亞風情"之類, 可以揀囡囡o既要$1600包來回船飛, 但已經冇專車接送, 要自己o係碼頭打的去....

去到宋x生廣場樓下見到個門口唔算好大(又話全澳至大o既?!) 亦唔係好金碧輝煌, 睇上去好似一幢商業大廈咁, 上到去環境算整潔但有D舊, 入到水池有冷熱水大池硬件算唔錯, 沖身後先去享受女子刷背先, 但感覺冇男刷背咁認真專業, 不過有女子body享受就算啦!

刷完背更衣後出休息大堂, 先有一個靚女走埋o黎問採唔採耳, 但我冇呢個癮, 唔洗, 跟住一個熟女問按唔按腳, 按腳我鍾意, 按! 跟住有經理埋o黎問揀女未, 佢話"東南亞風情"係揀北妹同越南妹, 如果要揀其他就要補錢, 我問係咪有黑妹, 佢話有, 不過要補多600左右, 先睇睇東南亞先啦!

嘩~     一隊靚囡囡大約廿人魚貫入場一字排開o係我面前, 左邊越南右邊北妹, 個個穿極少布o既 bikini 身材盡見, 笑容滿面, 真係何其壯觀!     
但始終都想見識下黑珍珠, 所以同經理講想睇埋黑妹先, 跟住隊囡囡又魚貫離場, 冇耐就見一個黑妹行入o黎, 經理話係牙買加妹, 身型係幾好, 但樣貌唔合我心水, 惹唔起我性趣, 都係唔敢試....
最終再o黎多次囡囡進場, 結果揀左個大大波越南妹, 入房後o既服務都係咁上下, 水床 body, 冰火, 再上床吹, 跟住入洞, 囡囡服務態度相當唔錯, 加上包來回船飛同埋全場任飲任食都算係物有所值!         
ps. 臨走仲送兩張師父工優惠劵      

I like oral sex, I like cunnilingus!!!

do with黑妹

簡直係人生一大經驗,索!好似同隻sex野獸do咁,brother你得米啦
我中意比人奶對腳

30 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。