推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

29 12
發新話題

[原創] 玉清池–醫骨記

玉清池–醫骨記

我見有師兄出左個帖講玉清池,所以我又學人寫下報告

関口接送:

三大関口都有,皇崗,福田,罹湖
比張地圖大家參考吓:

e張皇崗有d outdate,
比張update d

優惠

去到車站記住問站長攞e張九折卷

如果你有joint左勞聯,仲有VlP八三折優惠。

e+重有d諸印仔優惠,消費四次男士送價值38元美甲一次

技師

其按摩技師大部份來自河南省職業推拿師駐場,有分中醫士(初級中醫),中醫師,推拿師、同推拿老師,最貴同最好係推拿老師啦!

收費﹕

睇圖

民族歌舞表演

因我冇睇過,所以轉貼一d師兄經驗,多謝tt234同花面貓師兄!

表演女子, 是從內蒙藝術學院派出來. 兩年合約.
玉清池每人比三千蚊一個月; 但係她們實收1500至1200. 當地既x長及x幹收起一半

表演內容如下:
一男一女mc開場白,介紹
1.民族舞一場
2.少數民族男唱民族歌一首
3.樂器演奏一至兩場
4.民族舞1-2場
5.謝幕
可以拍照.

冲凉房

玉清d硬件吾使講,似去左舊上海,幾過引,一格格冲凉房門,好似上海理髮d門一樣,睇到頭同脚,中間有楝門遮住,中間有幾張沙灘椅,男人老九,9 thing thing灘係到,幾凸別!

理髮

真係有理髮地方,只有兩個位,比小費10至20蚊己經可以

自助餐

,佢送果個自助餐,就要講吓,由早上6点至半夜三点、一值供應,提供一些健康食品,如沙律、抄米粉,点心,清補涼鴨湯等等,一定要試佢個卽做卽食旣蘭州手打拉麵,好食到.....,你可以連食三大碗也停不了

按摩房

按摩房一般中式房大小,不過棟門個窗大到無倫,而且高清,所以不要有別的邪念!

按摩

噴左咁多口水,返正題,果日上去,我都係想整條腰同條頸,我揾左推拿老師号碼 *##(女,四眼)
,開始時我講左d病徵比佢聽、佢立刻幫我檢查,話我尾龍骨有一舊骨凸左出黎 (鬼吾係前幾日做腎保養時整親咩),又話條頸第X節影响手部神經線......

講完就開始Part 1

按背就開始拆我膊頭、頸、同腰骨d骨
,佢一面拆我d骨我一面呻吟,呀吾係,係大叫”痛”、”酸”、”麻”!痛到我........ ,但比佢拆完骨後,真係輕鬆了很多,因我病情厭重,所以用左大部份時間!
轉身part 2
幫我按手,然後按腿,最後按腳,老師話我個膝頭哥波罹有勞損,一路搖我下身(對腳)同按對腿,我就一路有反應同興奮,
我都有d鑑介佢同我按腿時,我吾知佢按左我邊個制?發覺我的兄弟有復活現像,e個好現象我一定要跟進的!

今次個老師真係正我講佢推拿手法,(我知你地一定諗左d邪野,因為我都會 )我隻老虎都同意,因為聽到我d呻吟声咁性感(淒厲)!

大堂

大堂約有百幾椅,有沐足房,凡做2個鐘按摩,可用10蚊做2個大堂項目。

費用

151(168x九折)+60(小費)+20(按腳)+20(小費)-20(Q砰)=231蚊

雖然佢按我d位e+仲係痛,但先前d病徵,比以前减輕了不小、食左2餐健康自助餐、2小時醫骨推拿、2小時按腳(大堂),231蚊算便宜了

相關搜索目錄: 美甲
本帖最近評分記錄

sorry post錯區,請管理員叔叔幫手搬去大陸區,吾該,多謝,真係失礼死人

引用:
原帖由 fatfat03 於 2009-8-6 07:09 發表
sorry post錯區,請管理員叔叔幫手搬去大陸區,吾該,多謝,真係失礼死人
咁正氣既包膠, 係搬去旅遊區架!

相關搜索目錄: 旅遊
~~ 風調雨順。和氣生財 ~~

寫得好辛苦架, 都要講句多謝!!!!!

似乎好正, 要去試試, thx
(年紀大左舊患特別多)

Thanks for sharing.
過去既事就係過咗去既事;現在既事就係去做愛做既事。

有時去齋場享受一吓 "正骨", 都係一個好的選擇.   

假期會十分多人嗎?   

support good report

回復 1# 的帖子

好report,有價值,錯區也無妨,謝謝
明天總是美麗的,所以我們要活下去

引用:
原帖由 無情情流水 於 2009-8-6 09:57 發表

咁正氣既包膠, 係搬去旅遊區架!
流水大師兄又笑我啦
你話去邊區就邊區啦!

相關搜索目錄: 旅遊

引用:
原帖由 807 於 2009-8-6 12:24 發表
寫得好辛苦架, 都要講句多謝!!!!!
多謝師兄!

引用:
原帖由 mimemoremore 於 2009-8-6 15:10 發表
似乎好正, 要去試試, thx
(年紀大左舊患特別多)
醫骨一流!No 1

引用:
原帖由 boot_boot 於 2009-8-7 11:53 發表
有時去齋場享受一吓 "正骨", 都係一個好的選擇.   

假期會十分多人嗎?   
平日有七成滿!
星期六日多人,所以早上去好些!

boot_boot兄,你好熟口面,吾知邊度見過你?

引用:
原帖由 billypoon 於 2009-8-7 19:52 發表
冇話錯唔錯區功效1樣遮
服務員企定定拍照超合作啊
ching用乜手機拍ga超清啊
十卜十卜
大陸相機黎

相關搜索目錄: 手機

引用:
原帖由 palisades 於 2009-8-8 02:06 發表
好report,有價值,錯區也無妨,謝謝
多謝師兄!

引用:
原帖由 fatfat03 於 2009-8-8 07:59 發表

平日有七成滿!
星期六日多人,所以早上去好些!

boot_boot兄,你好熟口面,吾知邊度見過你?
咁等我揾日平日去試吓先.   

fatfat03兄, 我係一個普通人, 又係一個骨場新手.
咁平平無奇嘅細路, 可能被師兄你喺街撞過啩.  

呢篇野2-3年前係其他網見過....相都一樣.....

引用:
原帖由 lokcherie 於 2009-8-8 10:12 發表
呢篇野2-3年前係其他網見過....相都一樣.....
咁內容係咪一樣呀?
~~ 風調雨順。和氣生財 ~~

差唔多啦... 但有d ching話間野好舊同主打年長客人....... 我有d潔癖同怕藥油味....所以無試過....

引用:
原帖由 billypoon 於 2009-8-8 14:53 發表

貢米即係偷貼番生當原創
你又有喺第二度見過呢個一樣的貼咩?   

回復 23# 的帖子

引用:
原帖由 billypoon 於 2009-8-8 20:47 發表
乜我有話過晌第度睇過咩
ching典解咁敏敢既
唔係=樓主下化
第一 e篇係原創,係我寫的!
第二 我在V臺也發表過,大約在幾個月前(會員也是fatfat03)對不起,令大家誤會
第三 如果是轉帖,我一定會加上轉帖字眼,不會偷帖!
第四 如有師兄在別處看過,請提供綱址,我必拜讀一吓!

多謝各位師兄提醒、錯愛

29 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。