推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[原創] "金鑽" 60號

"金鑽" 60號

小弟都聽d師兄成日講去"金鑽", 但係自己就未去試過, 見大家講到咁好玩, 就決定尋晚收工後去試下呢個中囡服務場......

光陰轉眼就過, 7點零鐘, 由公司準備出發, 由於公司身處一個尷尬地方, 需要乘坐大廈shuttle bus到就近之地鐵站, 唔知係咪心急既關係, 落到樓諗諗不如坐的士直衝去上海街啦.........

到站盛惠60蚊, 咁跟住搵下響邊, 由於我聽過d師兄講"金鑽"響上海街500號, 咁就朝著呢個方向搵, 但係都冇, 唯有再向旺角方向再睇下, 跟住行過條橫街, 見到好多衣著性感既囡囡, 旁邊坐住個"身材瘦削"既男人, 睇黎係馬夫, d囡都唔錯, 仲係咁望實我..........之後轉彎就見到目的地, 原來響小巴站旁邊

見到後即上去尋歡, 見到有個成個"肥仔聰"既keeper開門, 帶我入房, 就問我有冇相熟小姐, 我跟住諗諗....."記得d師兄講過69號唔錯喎, 大波亦係我既最愛", 二話不說就話69號, keeper就話...."佢冇做, 呢幾月都唔會返呢住, 你暫時忘記佢啦", 即刻覺得非常失望, 咁我跟住話有咩介紹(其實諗諗都幾危, 點知佢會俾d咩囡我試架), 佢話..."你有要求先", 我話...."要大波, 走肥", 佢再話......"咁老闆你等一陣, 好快就黎", 我坐低之後都有成10分鐘, 見仲未有人入黎既, 呢樣野覺得扣分, 因為個場我去果時係冇人既, 冇客都要等10分鐘, 唔係掛, 最後keeper開門, 跟住有條囡入黎, 咁咪事但啦.........

條囡60號, 中囡(佢話佢30歲), 但我成日玩囡, 見過都唔少人, 當我細路咩, 佢d眼位都有鄒紋, 一定唔只30歲, 盡管佢將眼影搽到幾勁都好都睇, 佢仲要搽d淺色眼影, 身材屬唔肥, 算ok, 但波唔夠大, 手腳都係瘦既, 但係有d腩肉, 佢話因為佢好鍾意食東坡肉, 越肥越鍾意, 又唔鍾意食菜喎, 所以變左個肚腩出黎, 有樣野要讚下, 就係佢d皮膚好白, 仲有少少粉紅底, 成腳掌, 腳指都係咁既, 佢除衫後就摸下我呀, 拖住我去沖涼, 沖涼一屬都係咁, 錫lin, 水中蕭, 唔多講喇, 跟住上床我一般都唔會訓低, 我鍾意雙手撐住, 一來可以玩下波, 二來可以睇清楚佢塊西, 佢塊西都算唔錯, 冇反皮, 暗啡色, 毛髮只生響小腹位置, 西位冇毛(呢d亦係小弟既最愛), 跟住就梗係摸下塊西啦, 有小水出現, 至於吹功, 屬普通, 有樣野又要扣分係成日吐口水(小弟最憎), 吹左都有成15分鐘, 跟著戴套男上女下, 開始少水, 洞穴唔係太闊, 佢開始有反應, 扑緊野既時候佢同我講話"佢好鍾意扑野, 有時會同d朋友上深圳食鴨, 有時仲約d鴨仔去酒店開房, 又話鍾意人幫佢舔西(佢好明顯係想我咁做, 但唔好意思我唔會舔佢, 小弟都鍾意舔西, 但係佢唔係我鍾意果種我想舔西既類型), 跟住越扑越多水, d水仲要係清晰, 算唔錯, 扑左都有成十幾分鐘, 跟住轉狗仔, 有樣野又值得一讚, 佢狗仔時既下半部分好靚, 由羅友去到成條腿都好靚, 一d都唔肥, 本身佢已經係白淨型, 唔錯, (小弟好得意, 如果我覺得係囡身材唔掂, 扑扑下會軟, 但係狗仔時我越做越硬), 佢就梗叫到自己響邊度都唔知啦, 又過10幾分鐘, 再叫轉返男上女下, 跟住佢話"可唔可以瘋狂d扑佢, 感覺到佢有少少請求果種, 咁我諗住都係時候出野, ok啦, 然後狂插佢幾分鐘, 又捉住佢雙手, 佢雙條腿就好似隻蜘蛛咁, (響塊鏡見到真係幾靚), 最後佢話佢黎料喇, 我亦都要發射喇, 跟住停低左之後佢話, 唔得喇, 今日飽晒, 仲點做生意, 佢都真係幾過癮, 再之後就一齊沖涼, 中途佢都講自己真係好大食, 又鐘意扑野, 我都睇得出覺得佢冇講大話既, 之後著衫佢先走, 我後跟..........

出到去又見到"肥仔聰"keeper, 問我如何, 我就話 ...."普普通通" (事實佢真係唔係我想要既野), 之後就佢話...."下次再黎玩", 盛惠470

綜合之後有以下結論5分為滿)
樣貌 - 2.5 (中囡樣)
身材 - 3 (冇乜波, 但手+下半身ok靚)
皮膚 - 4.5 (真係唔錯)
服務 - 3 (普通水平, 5味服務, 唔係環保人士)
反應 - 4 (由小變大)
硬件 - 3 (多鏡但開始舊)

賽後感想:
好多人都話呢個係服務場, 小弟覺得唔係咁理想, 坦白講好多場都有呢種服務質數, 可能小弟未遇到d師父級啦, 至於係咪可以玩環保中出, 吞精等等, 小弟未知, 亦都想各位師兄講下有咩意見, 交流一下

相關搜索目錄: 酒店

good report and attractive experience........... thanks.

而家要 hk$470.00 ????
gg

370 不是 470
十多年前真係要o甘多

引用:
原帖由 oxana 於 2008-10-14 10:22 發表
小弟都聽d師兄成日講去"金鑽", 但係自己就未去試過, 見大家講到咁好玩, 就決定尋晚收工後去試下呢個中囡身處一個尷尬地方, 需要乘坐大廈shuttle bu ...
Quite OK wor.

Very detailed report... thanks!

咁係370定470~~?

i did paid 470

點解會咁貴?
小弟去開春秋都係收370!
470可以去K壓差20蚊可以俾埋房錢!

引用:
原帖由 tw2001 於 2008-10-14 19:37 發表
而家要 hk$470.00 ????
如果做埋水床再加十蚊貼士...咪要咁多囉....但係樓主冇提水床喎.......

引用:
原帖由 oxana 於 2008-10-15 12:44 發表
i did paid 470
搵9你條友仔笨7呃9你唔識

收 $390 時侯已經冇去金鑽玩了
don't ask, just try !

咁可能記錯左......

早兩年, 要收HK$420.00 , 同春秋360.00, 差不多去6次, 送1次, 所以好早已經無去 !!! 唔知#92 仲有無做 ??/
gg

引用:
原帖由 tw2001 於 2008-10-16 14:38 發表
早兩年, 要收HK$420.00 , 同春秋360.00, 差不多去6次, 送1次, 所以好早已經無去 !!! 唔知#92 仲有無做 ??/
These prices are OK la.

聽講金鑽69因為後花園比人插得多(滑左瓦),而家要yup尿片,睇怕佢從此要缺離呢個行業,呢d錢真係賺得辛苦lu......!

引用:
原帖由 神州6號 於 2008-10-16 22:54 發表
聽講金鑽69因為後花園比人插得多(滑左瓦),而家要yup尿片,睇怕佢從此要缺離呢個行業,呢d錢真係賺得辛苦lu......!
聽講?你聽邊個講啊?成日喺度亂噏.....

呢度人哋真波又話人假....

http://forum.timway.com/f/viewth ... p;page=1#pid5344941

你都識講話係辛苦錢嚟....咁你就積翻啲口德喇....

if it cost 470, too expensive for me!!
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
非澹泊無以明志,非寧靜無致遠。
夫學須靜也,才須學也。
非學無以廣才,非靜無以成學。
慆慢則不能研精,險躁則不能理性。
年與時馳,志與歲去,遂成枯落,悲嘆窮廬,將復何及也。

上网只是玩玩而已,何必认真计较呢!!
笑看風雲過, 何事犯心魔

引用:
原帖由 神州6號 於 2008-10-16 22:54 發表
咁快就唔做, 都未去試佢..........快d復出

依家要 470 咁貴咩?? 上次(個幾月前)我去都係 420 咋喎...

引用:
原帖由 tw2001 於 2008-10-16 14:38 發表
#92 我早兩個月去搵過佢一次,佢話之前返左大陸一排....佢瘦左好多...
依家仲係唔係度就唔知啦.....好耐無上金鑽

回復 1# 的帖子

多謝 c 兄, 我都半年無上金鑽, 價不貼市,竟然咁貴, 不過睇完佈告都有小小身痕....... Thanks!

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2008-10-17 15:04 發表
if it cost 470, too expensive for me!!
Inflation ma.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。