推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

112 12345
發新話題

[灌水] 覺得女人用咩方法挑逗自己係最享受~?

引用:
原帖由 kitk 於 2008-10-26 23:29 發表

拍一套AV其實唔會差劣過一部電視劇 , 特別係大廠出品當中好多女優男優都好專業 , 而家0的AV愈出愈變態0的女優開頭拍下0的單純做愛>>多P顏射輪姦>>賣屎忽>>之後所有野加埋一齊.....其實真係好難做, 但係佢地拍得咁 ...
係啦~
日本AV真係五花八門,你諗到嘅都差不多拍過~
商業性質越重,花臣就越來越多,
簡單d講,就係針對人嘅口味尼拍~

引用:
原帖由 kitk 於 2008-10-26 23:30 發表

講真有幾多女真係鐘意睇呀.不過我KEEP左套 HOW TO GIVE A WORLD CLASS BLOWJOB  真係俾女睇架
你都唔好話無呀~
我朋友個老婆真係主動叫我朋友上網DL尼睇嫁~
睇完之後.......嘿嘿~

引用:
原帖由 luciferdevil 於 2008-10-27 18:10 發表

我呢方面無乜所謂, 對手有興趣咪做囉, 佢無興趣咪算囉!
你都幾順得人嫁喎~

p.s.其實女仕响性方面通常係咪都係被動居多嘅呢?

引用:
原帖由 littliepiglunar 於 2008-10-27 20:25 發表
我都幾留意日本AV!!佢地D創意幾勁!e.g.
2)JJ研究會 (不ML 女仔研究JJ)
3)dandy系列 又係唔ML
4)抄電影  如 死亡筆記 白雪公主
5)男優周圍除素人衫 或bar
6)男優射精(顏射)
7)時間停止器(任可時間stop 任可人的 ...
我成日覺得外國(洋鬼)d四仔呢,通常都係粗野d~
d女優呢好多時叫床叫到好似鬼鍊頸o甘h:" /> ,
嘿哈....嘿哈....吽........吽........MMM......呀!!!.....呀.......!!!.. (功夫片!? )~
一d都無享受嘅感覺~
你有無同感呀~?

引用:
原帖由 小雞雞 於 2008-10-27 23:18 發表

你都唔好話無呀~
我朋友個老婆真係主動叫我朋友上網DL尼睇嫁~
睇完之後.......嘿嘿~
我都主動叫男友上網dl黎睇架..........

引用:
原帖由 花妃 於 2008-10-28 20:12 發表

我同女友睇住4仔嚟做大家都興奮D

引用:
原帖由 花妃 於 2008-10-28 20:12 發表

睇歐美無格,定亞洲有格先~

我估GF會主動撩你已經好挑逗喇掛...

我試過有朝大家起身,我返學佢返工,
一齊沖完涼之後, o係我著好校服之後我又唔比佢離開廁所,
之後背向佢, 身向前靠+望住鏡裡面既佢, 話"我冇著底褲呀... "
其實已經成個狗仔式既posture已經ready好, 只差佢揭起條校裙.....

咁樣挑唔挑逗先?

回復 108# 的帖子

梗係正拉!!不過我未試過咁! 我又唔係一個人住!屋企又成日有人在不大方便!
終於明白兩人世界對關係好重要
好羨慕你地
MSN 很久無上
如想chat下請email/PM

回復 104# 的帖子

100%agree ...好似歐美女優享受多過男優!叫得好爽!而日本女優都係好似小貓仔叫 好悲傷
我有睇過唔少外國4仔...因為有D制服幾吸引 點知...好似話功夫片.....口味唔同
MSN 很久無上

引用:
原帖由 decemmeimei 於 2008-10-28 20:36 發表

我同女友睇住4仔嚟做大家都興奮D
尤其係佢主動開口果時都好冧 係咪?
MSN 很久無上

沒有人嗎?
MSN 很久無上

112 12345
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。