推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

48 12
發新話題

[灌水] 大家每星期打幾多次飛機

大家每星期打幾多次飛機

as title~~~~~~~~~~~~~~

看心情啦  很难说的 遇到什么性刺激的话就会咯

十次左右,不想打呀,有咩办法?

天天打,好刺激,ggggggggggggggoooooooooooooooooooodddddddddddddd

引用:
原帖由 小小炮 於 2007-5-5 13:22 發表
十次左右,不想打呀,有咩办法?
brother唔想打, 去叫雞出火喇....

5次左右,每天夜里浏览网页的时候

一個月我老公二次 , 我用手用口 M到
我愛厚黑絲襪

唔係馬..........甘大個仔重要食自己
邪童回來了

3 or 4?dun want to get too much then lose interest

呢D野睇心情架喎,有時一日幾次都有架啦

3次左右...........................

引用:
原帖由 肥妹絲襪女 於 2007-5-16 16:20 發表
一個月我老公二次 , 我用手用口 M到
妳真體貼老公. 我老婆想佢用口都好難, 第二世啦.

妳可有方法提供等佢主動用口?

回復 #1 fender07 的帖子

起碼每日一次, 有時要二次,總之唔出唔舒服.

羨慕.......

....日日打./....

2日1打有時好tired.你地會唔會?無精神?

引用:
原帖由 2018gint 於 2007-7-10 21:01 發表
2日1打有時好tired.你地會唔會?無精神?
咁就無, 除非同老婆鬧交, 唔偽唔出唔舒服

引用:
原帖由 johnkarry 於 2007-6-30 13:16 發表
起碼每日一次, 有時要二次,總之唔出唔舒服.
C兄你講真定講假,每日一,二次夜晚老婆又要咁點算,精虫都做吾切架

引用:
原帖由 王甘夾 於 2007-7-11 13:56 發表

C兄你講真定講假,每日一,二次夜晚老婆又要咁點算,精虫都做吾切架
就係佢唔要唔係駛鬼自己嚟

3-4 次....邊打邊看av...

引用:
原帖由 johnkarry 於 2007-7-11 06:06 發表

就係佢唔要唔係駛鬼自己嚟
佢要都好架, 持久力仲強

48 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。