推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

48 12
發新話題

[原創] 希望好友可以欣賞老婆的裸照

引用:
原帖由 柒牌小子 於 2019-12-14 17:55 發表
呢d先系真正好朋友
真正好朋友要飲生力!

引用:
原帖由 柒牌小子 於 2019-12-14 14:59 發表
就係玩呢個feel,所以有一輪個fd好主動咁斬料話上嚟痴餐,我梗知系乜事啦
個 fd 斬料上嚟你家裡痴餐,然後進一步發展?

引用:
原帖由 xooox 於 2019-12-14 15:24 發表
我會今晚上你屋企食飯睇真人騷囉
今晚你上人家屋企食飯,睇真人騷,記得斬料呀!

引用:
原帖由 2012hongkong 於 2019-12-15 07:12 發表
我以前都試過將老婆的裸照俾D老友睇,其中一位仲係老婆的姐夫,佢哋一路睇時,我仲將老婆的胸圍底褲俾埋佢哋玩,我仲俾佢哋睇2段自拍影片,一段係我和另一個男人一齊屌我老婆玩3P,另一段係老婆同 ...
無私分享!羨慕死人。

GOOD GOOD SEXY WOMAN AR

引用:
原帖由 jumboleung 於 2019-12-15 09:33 發表
你個 fd 斬料上嚟你家裡痴餐,然後進一步發展?
進一步就冇,最多入去廁所玩下我老婆d底底同奶罩

引用:
原帖由 clinekiller 於 2019-12-15 07:34 發表

深有同感,比佢睇完之后,每次見到佢同老婆一齊时,佢不期然会視姦我老婆,个晚吊老婆都令舍兴奋
呢種feel最正

師兄有冇得參與

引用:
原帖由 jumboleung 於 2019-12-15 09:24 發表
好朋友咪直接 SHARE 你個 EX. ? 願聞其詳。
睇住佢睇住D 照片打飛機渣

Very good

其實老婆的姐夫每次睇我老婆的裸照和玩我老婆的胸圍時,佢都話我老婆對波好正,D閪毛又多,佢講好想屌我老婆,好想啜我老婆對奶,想我老婆幫佢含鳩。
我就係要佢呢D即場反應,我聽到係好興奮。

呀嫂D西毛超多,肯定大食,多水多汁。

之前我曾經分別俾5個女同事睇過,由2X歲至5X歲,除咗全部裸照外,仲有我同另外一個男人一齊屌我老婆的3P影片和我兩公婆全裸撫摸打飛機含鳩的影片,佢係一路睇,我就係旁邊一路講解,其中一個之後俾我屌埋,做了我SP,其他我完全無掂過。
最近我又俾一個女性朋友睇,4X歲,佢接受睇相同睇影片,但唔接受參與玩,所以我同佢講好多性經驗,俾佢睇我兩公婆的裸照,佢識我老婆,但我亦無惦過佢。
我搵到個忠實的女性觀眾和聽眾。

師兄老婆知道你分享佢相嗎
引用:
原帖由 clinekiller 於 2019-12-13 15:53 發表
近來越發覺得,將老婆的裸照上傳到網站分享,已不能給我更大剌激感。因為不是沒人回應,就是回應大多千篇一律,了無新意,而看到裸照的,都是我不認識的人,有時很難想像他們看到老婆裸照時的反應和表情。照片是在酒 ...

佢一早估到我會俾其他男人睇,不過佢扮唔知。但佢估唔到我會俾女人睇。

very good !

回復 41# 的帖子

咁啲女人睇嗰刻是否也很興奮?

D女人好奇多D,當佢哋睇到我同男人一齊屌我老婆的3P影片時,我話俾佢哋知,我同老婆以前加入過換妻會,玩過我年換妻活動,佢哋聽到都好愕然,話估唔到我兩公婆咁開通。
俾男人睇同俾女人睇係兩種唔同刺激

你老婆咁正
梗係要大家一齊欣賞
讚下佢

[quote]原帖由 Sing 於 2019-12-21 09:32 發表
你老婆咁正
梗係要大家一齊欣賞
讚下佢 [/quote
Thx

樓主,你個朋友約腳,開波未呀?

情趣黎嘅.........

48 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。