推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

121 12345
發新話題

[上樓骨] 中環足x堂

中環足x堂

依篇我之前係其實forum post過,如果大家已經睇左咁就請俾d comment啦。
之前都係番大陸出火多,但有日係e度見度中環有間「捉」生堂,位置係近恆生總行既鴻基大廈,!^!台間中會出廣告,雙鐘就$300真係比大陸貴好多,仲要無寫出火喎,諗諗下係博下啦。我都精架啦,打左去問先,問佢有無得其他服務,點知個女人一口話無,但我條氣又唔順,如果真係齋骨就無理由會係best果度落廣告,抱住一試既心態上去,見到間野真係好細,但算企理。有三個女人坐係落睇電視,有二個係中女/熟女,一個比較細,我估得25歲度,除左一個中女樣貌差d之外,其實都見得下人,個心都定番d,而且見到佢地個個都著住條連身裙,睇到對腳都幾白幾滑,諗住都有野玩掛。 跟住佢叫我沖涼,俾左條浴巾我,但無俾底褲我,我就再次加強我既期待,沖完出黎,去dup骨啦,原來果度係求其搵條「鐮」間開左d位就算,咁我又覺得大家咁close,真係好唐突。 講番dup骨先,佢地搵左個幾好樣既熟女幫我dup,一路dup,發覺完全係正骨手勢,同埋同隔離個阿叔咁近,都唔慌有野搞啦,心諗都係當享受正骨算啦。 個c9又係同我講野,又要我做好多搵筋既動作,搞到我想訓都訓唔到。 按到最後果10分鐘到,佢突然問我,頭先係咪你打電話上黎,我即係話唔係,費時搞到瘀皮,跟住突然有轉機,佢無啦啦話我皮膚好好,我仲話佢都唔錯啦,連女都生埋仲咁靚,佢就話「邊係呢」,跟住我就摸下佢手臂話真係好滑,佢都無反抗,我咪摸下佢對腳law,佢雖然係咁縮,但無強烈反抗,跟住我就摸入d,發覺原來入面著左運動褲,有d失望,但又同時問佢加幾錢可以打飛機,跟住佢就話依度無提供依d服務,不過我可以送埋,但佢出火手勢真係只係可以算合格,唔怪得唔寫出黎,如果要加錢,真係咪搞我=.= 不過見唔駛加錢,就無所謂啦。 最後俾夠400蚊佢,當tips都好,整體感覺唔錯,可以encore。

更新﹕上個星期友台廣告既相已經索左好多,show埋bra同底底出黎

相關搜索目錄: 廣告 運動

very depends on the bg . I try two time first time mid age bg , 300 2hr hj . The second time 20 something 300 1hr hj

引用:
原帖由 kakaol 於 2009-6-25 16:36 發表
依篇我之前係其實forum post過,如果大家已經睇左咁就請俾d comment啦。
之前都係番大陸出火多,但有日係e度見度中環有間「捉」生堂,位置係近恆生總行既鴻基大廈,!^!台間中會出廣告,雙鐘就$300真係比大陸貴好多, ...
我去過2次, bg 分別是 Jxey & GxGx , 全程自動波, 60mins $300

相關搜索目錄: 廣告

回復 3# 的帖子

who is better??
Thank you.

引用:
原帖由 mmommommo 於 2009-6-25 17:02 發表
Thank you.
GxGx is a better.

引用:
原帖由 mmommommo 於 2009-6-25 17:02 發表
Thank you.
GxGx 仲會同客人去食飯架... 你6:30pm去, 完事後順便提出便可,

引用:
原帖由 69vs69 於 2009-6-25 17:14 發表

GxGx 仲會同客人去食飯架... 你6:30pm去, 完事後順便提出便可,
其實我試過兩個,但都唔記得左叫咩名。
我記得一個係老闆娘,另一個係海南島黎。
咁jxey同gxgx有咩特徵架?
我記得仲有個矮矮地,但幾靚既囡囡,知唔知佢叫咩名?
thanks

引用:
原帖由 kakaol 於 2009-6-25 17:24 發表
其實我試過兩個,但都唔記得左叫咩名。
我記得一個係老闆娘,另一個係海南島黎。
咁jxey同gxgx有咩特徵架?
我記得仲有個矮矮地,但幾靚既囡囡,知唔知佢叫咩名?
thanks
果個咪叫 GxGx 育, skin 白滑, y27-29左右

Jxey 係大陸feel中女.

引用:
原帖由 69vs69 於 2009-6-25 17:34 發表

果個咪叫 GxGx 育, skin 白滑, y27-29左右

Jxey 係大陸feel中女.
但ad內既相,佢地話係叫kxtty,個shape又咁似GxGx既
亦正亦邪

引用:
原帖由 kakaol 於 2009-6-25 17:40 發表

但ad內既相,佢地話係叫kxtty,個shape又咁似GxGx既
上期 ad 相, 由 jxey & gxgx 出鏡

今期 ad 相, 確實不是, 此女我未試過.

gxgx 晚飯最愛吃花蟹, 用薑葱焗花蟹係佢至愛,

始終唔慣usb... 太"駕部"feel...沖涼又....

agree... 同其他sauna一樣, 好睇個bg, 果次果件肥中女重話開大tim...

只適合d好趕時間又係果頭返工的ching...

引用:
原帖由 yellowhite 於 2009-6-25 22:48 發表
始終唔慣usb... 太"駕部"feel...沖涼又.... images/smilies/default/sweat.gif

agree... 同其他sauna一樣, 好睇個bg, 果次果件肥中女重話開大tim...images/smilies/default/oh.gif

只適合d好趕時間又係果頭返工 ...
呢間場基本上開得好夜, 半夜兩點上去都仲有兩條女起度開工,
地方唔算大, 入門後, 大廳有兩客按腳既梳化位, 廳裡就只用板間了一小房, 其餘兩床位就用布來間開.
你換衫準備冲涼也不用著 underware, 只需用毛巾包住即可, 她們也不會準備褲仔給你....
沖涼後就返回你剛才換衫既地方, 全裸比女女同你 dup la,
她們是行自動波制式, 即係話同你按摩期間, 你既小JJ有反應下, 佢最後便會自動同你出埋火,不用問的...
如果你係死狗甘款, 佢地就唔會同你出, 呢種情況下收幾錢我就唔知啦,因我未試過做死狗.
聽佢地講, 經常會放不同類型既女女來駐場, 是真是假我就唔知, 因2次都係相隔2 week, 女都係見得3件,
老板及老板娘我都見過, 佢地夜晚八九點成日來與女女一起食晚飯架.... 講住咁多比你地知先啦.

引用:
原帖由 69vs69 於 2009-6-26 00:11 發表

呢間場基本上開得好夜, 半夜兩點上去都仲有兩條女起度開工,
地方唔算大, 入門後, 大廳有兩客按腳既梳化位, 廳裡就只用板間了一小房, 其餘兩床位就用布來間開.
你換衫準備冲涼也不用著 underware, 只需用 ...
其實果度係開24小時架,同埋最正就係nude咁dup,好high。
同埋有時聽到隔離c hing係度搞聲,真係勁過癮。
亦正亦邪

引用:
原帖由 kakaol 於 2009-6-26 01:51 發表

其實果度係開24小時架,同埋最正就係nude咁dup,好high。
同埋有時聽到隔離c hing係度搞聲,真係勁過癮。
師兄: 呢個場有無 ml 架?
你呢個 post 以前起 Vxhx 已見過,
話就話 24hrs , 我問過, 佢地話如果2女都已訓著就唔做架 la....
晚上至天光, Jxey 多數起度....

Just called and the lady said $298(全身穴位按摩雙鐘) is for 90 minutes.
Any brother can share whether the bg will take away their upper clothes, or unclip only, or just allow u to search outside ???

can serach inside =)

回復 16# 的帖子

Thks a lot, need to try try sin because it is just too near to my office ...

引用:
原帖由 69vs69 於 2009-6-26 02:39 發表

師兄: 呢個場有無 ml 架?
你呢個 post 以前起 Vxhx 已見過,
話就話 24hrs , 我問過, 佢地話如果2女都已訓著就唔做架 la....
晚上至天光, Jxey 多數起度....
我可以講係場入面一定無,咁細都做唔到啦
不過有本事自己可以帶佢出去happy啦
亦正亦邪

引用:
原帖由 kakaol 於 2009-6-26 13:55 發表

我可以講係場入面一定無,咁細都做唔到啦
不過有本事自己可以帶佢出去happy啦
師兄: 你言下之意....莫非你已成功帶出去 happy...
         中環揾時鐘,有無好介紹先? 定係要去到灣仔先有?

引用:
原帖由 69vs69 於 2009-6-26 15:22 發表

師兄: 你言下之意....莫非你已成功帶出去 happy...
         中環揾時鐘,有無好介紹先? 定係要去到灣仔先有?
我果次係同佢番深圳玩咋,dup骨,食小肥羊(唔知點解內地女人好鐘意),跟住就做埋d手尾。
亦正亦邪

引用:
原帖由 kakaol 於 2009-6-26 17:06 發表

我果次係同佢番深圳玩咋,dup骨,食小肥羊(唔知點解內地女人好鐘意),跟住就做埋d手尾。
師兄: 小弟甘敗下風, 果然名不虛傳, 佩服...

引用:
原帖由 kakaol 於 2009-6-26 17:06 發表

Ching, 你真係勁!!!

HAHA U ARE MY HERO

Ching,  I read some post about this place before and my impression is quite negative.
After read these chain of msgs, seems to me its a place that I should put in my visit list.  Best yet, can have dinner with the picked one and even can go Shenzhen and have fun!

My godness... this is quite interesting!

回復 13# 的帖子

請問ching 'nude' dup 係唔係表示連毛巾都冇冚?定係除哂但有毛巾遮住?

121 12345
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。