推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

66 123
發新話題

[上樓骨] 薰衣草原上鬆一鬆

薰衣草原上鬆一鬆

那天中午時份,打俾薰衣草原上的百合花問下水療房有無位? 知道有位立即飛上。

上到去見不到百合花,上次的技師開門,見她含羞答答,隨即帶我入水療房後,另一位穿便裝的姑娘進來,見她樣子都幾靚喎!

放緊水時,我坐在床上,她站在我前面為我按膊。之後我浸在木盆時,她一直在旁侍候,一時餵香口珠我吃,一時為我抹汗、一時又餵我飲水,享受被呵護的感覺!

浸了5-10分鐘左右後,我要上水,今次省去了磨砂的環節,她提議我做全身敷海底泥,我也推卻了! 因只想享受按摩。起初一邊享受按摩,一邊和她這位四川姑娘聊天,講下四川名勝、講下四川菜...當她開始推油時,我便進入七分睡三分醒狀態,她也識趣沒有說話。整個過程,感受到她的骨技不俗,表現體貼。今次整過程真的很享受,她的確是一位很好的技師。

完工後穿回衣服出房去,才見到靚靚的百合花,剛巧有位朋友打給我話想試下薰衣草原上的情懷,我便即時同他卜了水療房。百合花笑逐顏開,親切地送我出門口後,又再叫住我...唔通想來吻別? 她卻指指我下身,我低頭看看....哎! 原來我開心到忘記拉褲鍊!!!

相關搜索目錄: 水療

any vas.................... ?

回復 2# 的帖子

of course not!!!!

enjoy till 忘記拉褲鍊

Thanks ching smile report!! Goodddddddddddddd........

引用:
原帖由 messenger 於 2009-10-8 15:40 發表
當她開始推油時,我便進入七分睡三分醒狀態,她也識趣沒有說話
...
messenger 兄, 你次次揼親都係 多多睡少少醒喎!  
都有一排冇上去啦, 因為好似冇乜新女, 咁而且家又可以摘下 百合花啦.

引用:
原帖由 long_dum 於 2009-10-8 20:23 發表

messenger 兄, 你次次揼親都係 多多睡少少醒喎!  
都有一排冇上去啦, 因為好似冇乜新女, 咁而且家又可以摘下 百合花啦.
唔係架...有時我會零分睡十分醒架

thanks c-hing report ~~~~~~~~~~~

上次按完華女出附$$時見一個空閒技師..
她身形高,長腿,中年(not young),五官明確,走肥

我那時不好意思問名...照觀察應是那店最省境的

有師兄知我講誰嗎?

唔敢再上去,因為上次去完仲咗"招",醫咗成個月 ,洗錢事少,最驚嘢埋比老婆同啲細路

仲咗乜招?

引用:
原帖由 Redtshirt 於 2009-10-9 16:50 發表
仲咗乜招?
紅腫+發炎,都唔知係咩!!依家仲驚緊

very funny

引用:
原帖由 肥P仔 於 2009-10-9 18:34 發表

c-hing 唔係食咗大餐呀?
不過我個次做完個 SPA 之後, 個背脊都出晒粒粒, 睇咗幾次醫生, 成個幾月都仲未好晒呀.....  好在唔係好大問題啫....呢間場的消毒真係差的.

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 肥P仔 於 2009-10-9 10:34 發表

I guess their towels were re-used as a result could infect skin disease to other people. The owner should put more attention to the towel......

Ching, wanna try, but have to book ma?

引用:
原帖由 Adventure 於 2009-10-9 23:44 發表 I guess their towels were re-used as a result could infect skin disease to other people. The owner should put more attention to the towel......
多黎DUP骨最驚就係呢樣野!!

引用:
原帖由 Adventure 於 2009-10-9 23:44 發表

I guess their towels were re-used as a result could infect skin disease to other people. The owner should put more attention to the towel......
係度又真係要贊下 銀X泉既mimi, 專登整咗部臭氧消毒機嚟消毒的毛巾....夠周到.
雖然唔一定有幫助, 但起碼都安心的..

引用:
原帖由 long_dum 於 2009-10-9 20:10 發表 c-hing 唔係食咗大餐呀? 不過我個次做完個 SPA 之後, 個背脊都出晒粒粒, 睇咗幾次醫生, 成個幾月都仲未好晒呀.....  好在唔係好大問題啫....呢間場的消毒真係差的.   
發利咁多選擇....要同Lily講至得了

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 long_dum 於 2009-10-10 23:08 發表

係度又真係要贊下 銀X泉既mimi, 專登整咗部臭氧消毒機嚟消毒的毛巾....夠周到.
雖然唔一定有幫助, 但起碼都安心的..
我相信都係毛巾出事,我又冇開大,最慘淨係斎Dup
今次真係踩屎
:shit:

我試過尖咀很多樓上骨,沖完涼後回家下體都很痕庠,很快陰囊边出現紅疹,搞了很久才消退。另外很多拖鞋亦是傳染香港腳之溫床。

引用:
原帖由 肥P仔 於 2009-10-12 10:26 發表

我相信都係毛巾出事,我又冇開大,最慘淨係斎Dup
今次真係踩屎
:shit:
冇嘢好講, 只能講句 c-hing 唔好彩啦....

引用:
原帖由 Guybert 於 2009-10-12 02:38 發表
我試過尖咀很多樓上骨,沖完涼後回家下體都很痕庠,很快陰囊边出現紅疹,搞了很久才消退。另外很多拖鞋亦是傳染香港腳之溫床。
Well I think the best way to handle HK foot is to eat 'quite lin gao' especaily 'hoi tin Dong' ....a cup for each day and put some jello from pharmacy store to the affected area....It should be fine for a few days......

引用:
原帖由 Adventure 於 2009-10-13 00:27 發表

Well I think the best way to handle HK foot is to eat 'quite lin gao' especaily 'hoi tin Dong' ....a cup for each day and put some jello from pharmacy store to the affected area....It should be fi ...
吓, 食虧年膏, 食完會唔會虧成年架.......

66 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。