推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

38 12
發新話題

[上樓骨] [澤豐]芝芝

[澤豐]芝芝

又係之前睇過d"報告", 所以上去試下...

姓名: 芝芝
141網址: http://www.sex141.com/big5/viewid.php?uid=20841&region=9&building=422&territory=-1&age=-1&bsize=-1&height=-1&service=-1&nationality=&pd=-1&stype=-1&keyword=
樣貌: 60/100 (中女大概35, 樣真係麻麻,不過有種隔離屋C9 GE 感覺, 不過係唔太靚果種LAW)
身材: 55/100  (身材一般, 懷疑有僭建, 都叫幾均勻GE, 皮膚OK)
骨技: 63/100 (骨技只屬一般好少少,未到師父級, 有D失望, 力水同位都同我希望GE有一段距離 )
服務: 65/100 (開頭有D COOL但最好尾都叫有傾有講)
過程:
Part 1.0 :骨技只屬一般 真係唔係好到位, 其實佢D力都唔算太弱, 不過一定未算師父級
Part 1.5 : 反而RPP有D驚喜
Part 2.0 : 我做BODY, 感覺唔錯

又係果句, 我係dup骨行先, 所以都未必會番啅...

同埋而下係我咁多年試過又仲記得GE技師GE骨技評分(有D可能冇做架LA):
發利         Shirley  (85)
天文台     加敏      (85)
發利         Bobo    (80)
華豐         Yuki      (80)
天文台     Anna    (80)
香B 8C6   豆豆      (75)
香B 4/F   豆豆      (75)
天文台     嘉玲     (70)
天文台     Yoyo    (70)
發利         銅銅    (70)
華豐         亞賢    (70)
華源        琪琪     (70)
天文台     JoJo    (65)
香B 5/F   CoCo   (58)
發利 6/F  Yuki      (55)

謝謝decdet的報告與評分, 上述囡囡我試過的有
發利         Shirley
天文台     加敏     
華豐         Yuki     
天文台     Anna   
香B 8C6   豆豆     
天文台     嘉玲   
華豐         亞賢  
華源        琪琪
除嘉玲外, 以上幾位我都好想翻試
亞賢的評分只有70我覺得太低, 當然這只是個人感受.

回復 2# 的帖子

其實真係幾主觀, 因為人夾人... 個個感受都唔同, 其實我俾得70GE就一定係識DUP KA LA...

thanks ching 詳盡 report!!

本來唔想講gigi,不過支持下dec ching啦
我近排都幫趁過,俾的評語 -
樣貌: 40/100 (張數>40, 同華源Elaine有得揮)
身材: 70/100  (C9有腰身材keep到,唔係石頭波 皮膚滑溜度OK,稍黑,都係四台畫功好)
骨技: 40/100 (141床,試唔真,rpp好耐 r到我麻木哂 )
服務: 50/100 (買賣心態,做足俾你咁啦)
我警覺高,小心駛得萬年船.稍有異態都寧可放過,不要中招
所以雖然俾開大錢,但都係HJ算

另外我都想試下阿賢

引用:
原帖由 decdet 於 2009-12-13 04:56 發表
其實真係幾主觀, 因為人夾人... 個個感受都唔同, 其實我俾得70GE就一定係識DUP KA LA...
人夾人...好同意你呢個觀點.
係我心目中, 阿賢同加敏不相伯仲, 只係阿賢會給我酸酸麻麻的感覺, 加敏就唔會, 但加敏有幾招使我好受用
佢兩個的套路應該係唔同師傅所教, 所以好難分高下(對我來講)

另外, 阿賢可以查波, 可以bm(我仲未試過同佢bm), 加敏就眼看手勿動
不過兩個都在hj方面ko唔到我, 最後都放棄(我叫放棄)

下次搵加敏, 都打算齋dup啦, 橫掂佢好鍾意客唔打機

引用:
原帖由 booshi 於 2009-12-13 20:34 發表
本來唔想講gigi,不過支持下dec ching啦
.........我警覺高,小心駛得萬年船.稍有異態都寧可放過,不要中招  ...
多謝提點,我也留意到她近來休息多了。

回復 5# 的帖子

想問下師兄佢有乜異樣?可唔可以PM我

引用:
原帖由 decdet 於 2009-12-13 01:51 發表

141網址: http://www.sex141.com/big5/viewid.php?uid=20841®ion=9&building=422&territory=-1&age=-1&bsize=-1&height=-1&service=-1&nationality=&pd=-1& ...
曾幾何時,
見到死仔台有人極力推介芝芝,
我都差d上去幫襯,
可惜佢唔得閒!
Thank you埋你個甘有參考性既summary!

Shirley排名高過加敏有啲意外
Shirley係揼得好(而且Shirley大方爽朗未揼先加幾分印象分)
但係個人認為加敏更勝一籌
阿賢手術後一段時間未痊癒交唔出十足水準
依家應該有番十成功力喇(都有半年冇探過佢)
十成功力嘅阿賢手骨唔會比Shirley和華豐Yuki低
但略不及加敏(不過加敏咁cool印象分會扣少少囉)
當然,以上純屬個人感受

回復 1# 的帖子

CHing 有無試過B2yauyau? call去, 聽把聲幾有女人味, 淫淫地呾, 個樣得唔得?

回復 10# 的帖子

唔緊要, 大家交流下啫... 因為正如我所講, 我俾得70分GE都係師父級, 但係人夾人, 個個感受唔同...

我N年前成日搵香檳BARBIE, 佢唔算師父級, 但我覺得位準力夠, 幾啱我... 但係有D師兄就唔係咁受LA...

相關搜索目錄: 香檳

引用:
原帖由 steinjack 於 2009-12-18 16:21 發表
CHing 有無試過B2yauyau? call去, 聽把聲幾有女人味, 淫淫地呾, 個樣得唔得?
睇相頭, 澤豐最吸引我的就是呢位悠悠, 都好想去試, 只係天寒地涷, x都縮埋.

引用:
原帖由 decdet 於 2009-12-13 09:51 發表

141網址: http://www.sex141.com/big5/viewid.php?uid=20841&region=9&building=422&territory=-1&age=-1&bsize=-1&height=-1&service=-1&nationality=&pd=-1& ...
同埋而下係我咁多年試過又仲記得GE技師GE骨技評分(有D可能冇做架LA):
發利         Shirley  (85)
天文台     加敏      (85)
發利         Bobo    (80)
華豐         Yuki      (80)
天文台     Anna    (80)
香B 8C6   豆豆      (75)
香B 4/F   豆豆      (75)
天文台     嘉玲     (70)
天文台     Yoyo    (70)
發利         銅銅    (70)
華豐         亞賢    (70)
華源        琪琪     (70)
天文台     JoJo    (65)
香B 5/F   CoCo   (58)
發利 6/F  Yuki      (55)

好難同意呢個排名,天文台Anna係四哥同盟會皇后,而香B 5/FCoCo係四哥同盟會公主,兩個都係喺骨壇好pro既四哥同盟會兄弟既至愛,CoCo冇可能咁低分。

香B 8C6豆豆
sell樣為主,骨技僅僅合格,冇可能有咁高分,華源琪琪喺sauna以揼為主,骨技點會唔及得香B 8C6豆豆。

我唔係同
香B 8C6豆豆過唔去,佢都準備收山。

引用:
原帖由 decdet 於 2009-12-19 08:13 發表
唔緊要, 大家交流下啫... 因為正如我所講, 我俾得70分GE都係師父級, 但係人夾人, 個個感受唔同...

我N年前成日搵香檳BARBIE, 佢唔算師父級, 但我覺得位準力夠, 幾啱我... 但係有D師兄就唔係咁受LA...
HBB Barbie !!!   miss her v much ...
but wish her all the best

相關搜索目錄: 香檳

回復 14# 的帖子

Anna and CoCo ... I've tried both, once only
not my cup of tea
人夾人, 咸魚青菜, 各有所愛
我 like Barbie 多好多

回復 14# 的帖子

我都曾經去過四哥同盟會... 但係都係果句, 人夾人, 我話好你未必啱, 你話好我未必話正... 同埋我都講, 高過70分都一定識DUP, 係未必夾我啫...

回復 16# 的帖子

完來師兄都係BARBIE FANS!!!! YEAH!!!

回復 14# 的帖子

我喺busy台年代開始睇四同
講真
我又唔覺四同兄弟喺骨壇好pro
四同兄弟係每瓣夜遊項目都有啲兄弟好"好"啫
尋"骨"我就多數參考"usb難求"和"我想造訪的usb"兩條thread師兄嘅意見

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2009-12-22 16:24 發表
講真
尋"骨"我就多數參考"usb難求"和"我想造訪的usb"兩條thread師兄嘅意見
4網的"usb難求"呢排都盡現疲態, 睇好多頁都唔見有一個報告, 只見d師兄係度打招呼.
呢度都係, 唔知係咪年關在即, D人都冇心機Dup骨抑係dup左冇心機出報告?

引用:
原帖由 phantomman 於 2009-12-22 15:16 發表
Anna and CoCo ... I've tried both, once only
not my cup of tea
人夾人, 咸魚青菜, 各有所愛
我 like Barbie 多好多
咁你係四哥同盟會裡面既異見份子囉。

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2009-12-23 00:24 發表
講真
阿雙騎哥你喺best台先至睇四哥同盟會,就真係「背」咗啲囉,佢哋喺x台由rex所開既「上樓骨有靚女」thread,由2005年起既一年多,足足有一千幾百頁,捧紅既usb不計其數,當中有天文台anna、coco、金巴利道72a yy、香a kk等,當時「好」usb既bros都視此thread為指路明燈,可能因此而樹大招風,後來被x台揸fit人不問情由將成條thread剷走,四哥同盟會既兄弟非常不滿,全體過檔best台,「usb難求」同「我想造訪的usb」捧紅咗幾多個usb?根本難望四哥同盟會項背。

無所謂嘅
之前四同捧紅過邊個都好
我跟隨"usb難求"和"我想造訪的usb"兩條thread裡夠公信力師兄去搵
基本上都冇踩過屎

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2009-12-23 22:48 發表
無所謂嘅
之前四同捧紅過邊個都好
我跟隨"usb難求"和"我想造訪的usb"兩條thread裡夠公信力師兄去搵
基本上都冇踩過屎
咁你有冇去試天台安娜、香b coco?睇吓係咪如四哥同盟會啲兄弟講得咁好?

回復 24# 的帖子

想問下師兄所講ge CoCo, 係咪由香A搬去香B果個? 因為真係唔想搞錯... 呢個CoCo真係唔係DUP骨出身, 佢自己都有講... 我記得當年搵完佢第一次後就冇再去, 因為手骨真係唔掂... 之後直頭唔記左佢
係之後睇到有個廣告ge 囡囡 ge OL 裝好吸引再上去, 先記得好似DUP過, 第二次明顯覺得佢手骨有進步, 但都未達我要ge水平, 所以都係比較少搵佢...
不過都係果句, 人夾人LAW...
同埋睇左四哥同盟咁耐, 真係未試LAI YEAH....

相關搜索目錄: 廣告

38 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。