推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

34 12
發新話題

[原創] 食左個麵店師奶

食左個麵店師奶

呢個post係hk discuss post緊,不過呢度D師兄成熟D,所以分享下。

件事係甘…

大半年前,小弟OT到十點幾,經過屋企附近面舖,見肚餓又未幫襯過就入去睇睇…

間面舖細細,得幾張台,坐落就有個亞姐行過來抹台執碗…

起初我都無乜點為意個亞姐,但當我聞到佢身上陣陣既濃味香水我即時醒神…

我望一望佢,佢又笑笑口望返我,又用D吾係太正既廣東話問我食乜…

我叫左碗面,佢就扭下扭下個pat去落單,成餐飯我都有意無意甘去昅佢…

之後我一個星期都去三四次,去得多自然就熟絡左…

傾落先知道佢原來落左泥兩年,三十幾有老公重有個讀緊小一既囡囡,佢老公係地盤佬,成日開吾足工所以佢就出泥做樓面幫補下。亞姐做野好鬼落力,有時做到走晒光都吾知!我見過佢烏低抹台露bra、踎低見紅底乜都出齊…

久而久之我開始對呢個亞姐有幻想,試過借D意用手機偷拍佢,返去望住佢個樣泥打J。就算叫雞都會搵D個feel似佢既北嫂泥玩,就好似屌緊佢甘…

我知佢每個星期三都放假,於是我就膽粗粗試下約佢,起初佢都叫我咪玩,我話吾係玩係認真咖!亞姐考慮左一陣,最後都應承左…

於是我即時同公司請假,果日就同佢去左九龍酒店食lunch buffet。佢話甘大個人第一次去甘高級(老實講,九龍酒店有幾高級?佢一個大陸新移民而老公又見識有限粗人一個,無計啦…)既地方食野,我當洪打蛇隨棍上話如果妳鐘意就得…

成餐飯我講左好多懶pro懶高深既野佢聽,佢就猛讚我叻又有見識,又話佢老公有我一半甘有學識就好…

食完餐飯我地去左睇戲,之後再行一陣街就送佢返屋企。成日我都無對佢多手多腳現狼相,溝女(特別係人妻)最緊要係多D關心佢,甘就長食長有。

如事者溝左佢成兩個月,我見時機成熟喇,就用左二千幾蚊買左條鍊送畀佢,向佢示愛…

佢眼泛淚光好似好感動甘,又話從未收過D甘靚既禮物。我知食硬佢,於是加多兩錢肉緊話佢有老公有女都無所謂,我願意做佢背後既男人等等之類…

之後佢就上左我度,搞左成個晏奏。呢個師奶真係好燃正!初時怕怕醜醜玩落左就摛返你轉頭,而家我地一星期都有搞一兩次,聽日我重約左佢「開年」添!

相關搜索目錄: 手機 酒店 香水

引用:
原帖由 hanvon 於 2009-1-27 20:43 發表
呢個post係hk discuss post緊,不過呢度D師兄成熟D,所以分享下。

件事係甘…

大半年前,小弟OT到十點幾,經過屋企附近面舖,見肚餓又未幫襯過就入去睇睇…

間面舖細細,得幾張台,坐落就有個亞姐行過來抹 ...
其實條師奶真係吾錯,個樣雖吾係話好靚(似拍AV果個翔田千里)但都ok咖!白白淨姣姣地又風騷,波大籮又挺,都無乜肥肉腩肉…

佢下面都好鬆下,重瘀瘀黑黑反晒唇,好彩無乜味。佢胸前兩點都係黑提,重要成個五蚊銀甘大,不過三十幾生過已經算係甘…

重有佢好鬼多又密又濃既蟹毛同腋毛,起初都打左個突,但之後啜下乃下佢格勒底同小腹,又幾high幾好玩喎…

引用:
原帖由 hanvon 於 2009-1-27 20:43 發表

其實條師奶真係吾錯,個樣雖吾係話好靚(似拍AV果個翔田千里)但都ok咖!白白淨姣姣地又風騷,波大籮又挺,都無乜肥肉腩肉…

佢下面都好鬆下,重瘀瘀黑黑反晒唇,好彩無乜味。佢胸前兩點都係黑提,重要成個五蚊 ...
<開年>

自從亞姐溝到手後,麵舖我都少去左,費事俾人見到蛛絲馬跡,但都有打下電話send下sms…

過年前比較忙,又就吾岩時間,已經成個星期都無同亞姐搞野,於是打俾佢問幾時出泥「聚聚」…

點知佢話年尾佢老公收左爐,吾係甘方便出泥。我梗死纏爛打,最後都縲倒佢初二朝早上我度…

今早九點未夠,佢就上到泥,我見佢即扯…亞姐今日個look好惦,跟得我多,著衫D taste越泥越好…

一閂門我就郁手搞佢,亞姐欲拒還迎,我地打左一輪熱烈既茄輪,佢就主動拉我入房…

我問佢做乜甘急,佢話佢呃佢老公話落荃灣買送開年,時間緊逼要搞就要快。於是我地一對奸夫淫婦拿拿淋剝清光上床搞野…

平時我地都會做下前戲,乃下撻含下能都玩成半粒鐘,但今日一埋牙就戴套上馬。亞姐俾我禁住狂屌,一如以住佢下面好快就標晒水,重伊伊呀呀鬼殺甘嘈。我下身開行turbo猛舂,亞姐俾我撞到返晒艇,一輪猛烈急攻,佢開始無乜聲氣兼皺晒眉頭,我feel倒有D吾妥,就問佢乜事…

「不要這樣急色好不好?你…弄得我很辛苦耶…你這樣和我老公有何分別啦?」有時嚮床上扑佢果陣,佢會講國語,呢樣野好搞野,有時叫雞搵著D北姑佢high起上泥都會講普通話咖…

啊!原來如此…亞姐之前有同我講過,佢鐘意同我做係因為我對佢好溫柔,扑野果陣又會服侍下佢又做下前戲,吾會一泥就死鋤爛鋤,好似佢個地盤佬老公甘,當佢係洩慾工具…

於是我即say sorry,重扮晒野抆返碌野出泥話如果妳吾想可以吾做,又懶溫柔甘攬住佢。亞姐對我笑左一笑,就騎返我轉頭,佢渣住我細路對正佢妹妹,我醒目地腰一挺,成條燒紅既鐵棍就盡根而入…

呢個體位其實好燃正!一來我吾駛點用力,又可以邊嘆邊欣賞佢淫蕩既表情,又可以伸手搓佢對野…

亞姐每un一下就會淫叫一下,重要下下都好似想吞晒我條大熱狗甘,每一下既深入,我都feel到我個頭撞到佢子宮…亞姐越un越激烈,於是我就扶實佢條腰,佢un幾下我就狠狠反擊一下,最後一大篤濃精射晒入個dum度…

完事後我用紙巾幫亞姐清潔(佢最lum呢part),我地傾左陣,見十點未夠,我就叫佢同我吹,未幾我就送左份牛年大禮俾佢,就係一面豆漿…

之後我同佢搭的落荃灣陪佢買送,買完又叫部的送佢歸家,佢重話我體貼…

後話:我問佢牛年有無同老公做過,佢支吾以對…問落先知原來今早出門前俾隻佬砌左獲!重要內射…而佢又急住泥搵我無沖身,屌你呀!新年流流就執人二攤,好彩無同佢乃西,仆街!我實會報仇咖!

相關搜索目錄: 清潔 普通話

引用:
原帖由 hanvon 於 2009-1-27 12:44 發表

自從亞姐溝到手後,麵舖我都少去左,費事俾人見到蛛絲馬跡,但都有打下電話send下sms…

過年前比較忙,又就吾岩時間,已經成個星期都無同亞姐搞野,於是打俾佢問幾時出泥「聚聚」…

點知佢話年尾佢老公 ...
恭喜C兄  新春大拮  萬事性意  開年食餐飽

I like oral sex, I like cunnilingus!!!

引用:
原帖由 hanvon 於 2009-1-27 20:44 發表

恭喜恭喜新年有炮開

can you post her photo?

吹到甘能大。。故事誘人。睇到噴飯。
C-hing 加d相啦/////////C-hing 加d相啦/////////C-hing 加d相啦/////////

good!

如果個人妻真係有翔田千里咁正就抵上馬

恭喜恭喜
恭喜c兄食左麵店師奶

我都想食c9

但沒C hing 本事, 一直找不到

do you have c9's photos?

勁野la, c兄!!!順面問下你....佢樣ok嗎?

回復 3# 的帖子

Ching, 盜亦有道!玩到咁大,最後你會唔會同佢過人世?人地仲有個女喎。
孤舟簑笠翁,獨釣寒江雪。

引用:
原帖由 hanvon 於 2009-1-27 20:44 發表

問落先知原來今早出門前俾隻佬砌左獲!重要內射…而佢又急住泥搵我無沖身
c hing...真好彩你今次無幫佢奶西, 否則一口都係.....

引用:

支持師兄報仇

報仇
叫佢含撚
射佢一面都係

5好报仇啦,学日本佬感,拉1督屎在她个面度啦

引用:
原帖由 法眼 於 2009-1-31 01:43 發表
我明點解樓主話呢度D C兄比較成熟了.
剛去完DISCUSS睇左, 有D就剩係講廢話, 呃分,
有D仲無聊, 猛o係到踩人. 都係 xo D人理智D.
DISCUSS 過邊D人有理冇理都判人死刑先架啦,又有D辦撚晒有道得,又要睇咸版我以前都係係過邊玩開而家都冇玩

大家HAppy咪得囉!!!各取所須嗎!!!
chiman

push
push

34 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。