推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] 咁樣做...算唔算侮辱左女友呢...哈!!

好正呀...我係個師傅緊係打完飛機先啦..
大哥.pm左你.

引用:
原帖由 hondasan 於 2008-10-4 12:17 發表
有冇啲你女友著過有尿漬嘅同大家分享吓呀?
有尿漬....好難...
因為我女友好講衛生, 黎m時換巾會連底褲都換埋...
所以好難有漬既出到黎...

引用:
原帖由 billy2004 於 2008-10-4 13:25 發表
好正呀...我係個師傅緊係打完飛機先啦..
大哥.pm左你.
回左你喇....交流下啦!!!

引用:
原帖由 沉睡森林 於 2008-10-4 11:20 發表

有尿漬....好難...
因為我女友好講衛生, 黎m時換巾會連底褲都換埋...
所以好難有漬既出到黎...
就咁索住黎玩都正到爆啦..有無bra

in fact, i think you want to make love with the air-con 師傅
極強烈反對要回覆先睇到圖

引用:
原帖由 nylontoe 於 2008-10-5 19:16 發表
in fact, i think you want to make love with the air-con 師傅
懷疑樓主開始轉向??
樓主女友又幾慘下,對我地黎講幾有趣,不過你女友唔鐘意就唔好咁做啦

u r so on9, the guy will come to her home and rape her !

引用:
原帖由 asahi 於 2008-10-6 14:03 發表
u r so on9, the guy will come to her home and rape her !
rape?? pls think it more detail!!!

換轉你係個師傅, 你開間鋪頭響個女仔間屋下面,
個女仔識得你, 就算你知個女仔日日響屋企唔著衫,
就算你執到佢屋企條key, 我相信你都唔會咁明目張膽上去犯強姦罪...

i feel sorry for your gf has a bf like you......on 9 lo

回復 28# 的帖子

師兄完全得....pm左!!!!

引用:
原帖由 沉睡森林 於 2008-10-6 10:38 發表

rape?? pls think it more detail!!!

就算你執到佢屋企條key, 我相信你都唔會咁明目張膽上去犯強姦罪...
c hing 唔好咁老定 曾經有案例有條友裝針孔鏡偷窺隔離屋條女 跟住走入屋老強左條女 最後當然比人拉左啦
呢個世界咩人都有 如果人人都能夠控制自己 就唔會咁多女比人強姦啦

不過如果因為你令條女身處危險而得到快感 你去睇睇心理醫生穩陣d 我唔係串你 因為你既行為同一般人有d異常

引用:
原帖由 10022 於 2008-10-9 17:33 發表
我係大半年前睡房要換冷氣機,我係師傅到來前將老婆3套性感胸圍同3條T--Back 喱士通花底褲掛係睡房窗門度,佢哋係房換冷氣機,我就係廳度扮睇電視,偷睇吓佢哋有無睇吓D胸圍底褲。
有次 ...
woo...what a good experience...
how abt later??
no more similar exp??

引用:
原帖由 123-ricky 於 2008-10-10 16:32 發表
師兄完全得....pm左!!!!
回左你...EMAIL 收野啦!!!
最好俾D COMMENT小弟!!!

講得出, 做得到...

以下係女友既底褲仔一條, 24歲黎講, 款式差唔多啦:
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 R-ng 於 2008-10-10 17:39 發表

c hing 唔好咁老定 曾經有案例有條友裝針孔鏡偷窺隔離屋條女 跟住走入屋老強左條女 最後當然比人拉左啦
呢個世界咩人都有 如果人人都能夠控制自己 就唔會咁多女比人強姦啦

不過如果因為你令條女身處危險而得 ...
冇錯, 我係從女友身上取得快感, 但我冇意思要俾人HURT佢....
其實呢個世界好多野係發生緊係唔知ONLY, 同樣我女友唔知,
對佢黎講, 冇咩相害.....

唔好以為我同其他人唔同, 其實好多人都有唔同既喜好, E.G. 絲襪, 制服, ETC...
只係好多人都覺得醜, 收埋唔出聲, 呢D只可以話係PREFERENCE, 響唔傷害人情況底下...
還是可以一試吧!!

引用:
原帖由 沉睡森林 於 2008-10-10 13:21 發表

冇錯, 我係從女友身上取得快感, 但我冇意思要俾人HURT佢....
其實呢個世界好多野係發生緊係唔知ONLY, 同樣我女友唔知,

唔好以為我同其他人唔同, 其實好多人都有唔同既喜好, E.G.  ...
c hing 可能你唔係想條女比人攪 不過如果係你條女唔知既情況下放個炸彈係佢身
比人點著左 炸傷佢 咁又係咪你有問題呢 我唔係道德塔利班 不過 c hing 既 case 比較異常

致於 絲襪, 制服, sm 唔影響人都無問題既 但好多人玩玩下會玩到走火入魔
重有既係 如果你條女知而佢都覺得無問題 咁又唔同講法

c hing 我只係吹下水 無咩惡意 唔岩聽就當無講過啦 始終係你既家事

個師傅係咪靚仔

引用:
原帖由 沉睡森林 於 2008-10-10 21:21 發表

唔好以為我同其他人唔同, 其實好多人都有唔同既喜好, E.G.  ...
其實當師傅俾返條底褲你女友之後, 你女友既反應黎睇, 你咁既行為對佢已經有一定既傷害, 只係未係身體上實質既傷害o者!

引用:
原帖由 沉睡森林 於 2008-10-6 18:38 發表

樓主 可以send 哂你的妹妹o的under相比我? 我想收購你妹妹部份under

thanks for sharing

0的UNDER好特別....我鐘意 LACE半透既多0的

thanks for your sharing

引用:
原帖由 沉睡森林 於 2008-10-10 21:16 發表
講得出, 做得到...

以下係女友既底褲仔一條, 24歲黎講, 款式差唔多啦:
c hing可以比多幾張女友底褲相黎分享下.................

我唔覺得有太大問題
重點係你會唔會因為咁既high
如果會...就做啦

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。