推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[原創] 邊個條底底

thx for sharinh

thx for sharing

引用:
原帖由 sonybird 於 2007-7-27 17:17 發表
哈哈  .................  點解唔係 jj_kiddie 兄所要求的透視大森林

底底嫁 ??????? ........................ 純粹講笑,請勿介意。

...................................
真理必勝,正義長存。......
...................................

good ..thank for sharing

JJ 兄....

where are uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Nice old undies. Smells too.

Would you mind to give her bar 4 me?
I want to collect

版主,可否請post photos 來看

引用:
原帖由 nacolor 於 2007-7-31 07:37 發表
版主,可否請post photos 來看
你想叫樓主定版主呀 ???? ..............post D 咩相呀 ???

哈哈。

引用:
原帖由 dannymoon2601 於 2007-8-4 20:04 發表
吹水老作.天下一大抄.0的相我都有
咁 danny 兄都作 D o黎分享下啦 ! 大家等到悶喇 !           
I like oral sex, I like cunnilingus!!!

引用:
原帖由 成熟溫柔男士 於 2007-8-4 20:54 發表

咁 danny 兄都作 D o黎分享下啦 ! 大家等到悶喇 !           
好嘢 >>>>>>... 就嚟又有新嘢睇 !!!!! 在此先同dennymoon2601兄 ,

講聲多謝你,希望可以好快睇到你的故事呀 !!!!!

引用:
原帖由 dannymoon2601 於 2007-8-6 02:10 發表
要講就講真實故事.上面二張相係援交網友send比我.
快d比多d相我地見識下

引用:
原帖由 hungkm 於 2007-8-6 01:41 發表

快d比多d相我地見識下
同故事呀 ???  dannymoon2601兄支持你。  

好耐都無見過D咁激既post啦, 又重燃起我既慾火

以前我都成日拿我"外母"的內衣來soft, 但現在已經和女友分手了, 所以所有事, 都只能懷念

以前平均一個星期有2日會上我女友屋企訓, 因為我做文職返早, 我前女友冇咁早起身, "外父&外母"未夠7點已出左門口, 佢有個細佬, 但5點才訓, 所以我7點幾起身, 就係我既"天下"啦

成日都入"外母"間房換衫, 以此為名, 實為"欣賞", 先講下點樣發現"外母"既欣物先啦, 以前送女友返屋, 都會係門口裝到佢"涼"衫既地方, 見到有咁性感既內衣, 以為係女友啦 (個時大家都仲係處), 點知搞左野次後, 先發覺, 個D咁正既, 係"外母"大人

仲記得第一次成功殺入"禁宮"之時, 真係彷彿發現寶藏, 保守估計, bra超過40個以上, 全是wacoal brand, 底底更一個款有多種顏色, 有些bra應該係未用個, 因為牌都未剪, 且為數不少, 而且所有bra都有陣陣香味, 但自己條女個D就無"外母"個D咁香, 所以情有特鐘...直至而家, 都有種鐘情wacoal, 而以前女友又不肯穿wacoal的, 認為老套, 所1就只得個"恨"字...

至於勇闖"禁宮"既事蹟, 先係度賣個關子, 遲下一定和各位仁兄詳談

但本人就沒那麼好命, 可以抽到水或更進一步行動; 現在和女友分了手, 成日想去"外母"做野個間餐廳食野, 想試試有無可能做D能人所不能既事, 但...老鼠拉龜, 唔知點入手...真係比溝女有著更高難度, 更深層次
落地喊三聲 好醜命生成

Dannymoon 兄

一個字形容你: 勁
再多個字比你: 服

引用:
原帖由 horseofking 於 2007-8-7 02:27 發表

以前我都成日拿我"外母"的內衣來soft, 但現在已經和女友分手了, 所以所有事, 都只能懷念

以前平均一個星期有2日會上我女友屋企訓, 因為我做文職返早 ...
horseofking兄

我都讚成熟女的體香比較"燶" - 正

引用:
原帖由 horseofking 於 2007-8-6 18:27 發表

以前平均一個星期有2日會上我女友屋企訓, 因為我做文職返早 ...
horseofking兄 ﹕真的很久冇喺到睇到你的文章了,你的近況

如何呀 ??? 其實我想知你以前和女友一起時,你同你外母的關

係如何 ??? 如果關係良好而且佢當時都認定你係女婿的話,咁

就算現在同佢個女分咗手,你都可以朋友身份同你外母繼續保持

聯絡。

引用:
原帖由 單屌一西 於 2007-8-7 12:36 發表

horseofking兄 ﹕真的很久冇喺到睇到你的文章了,你的近況

如何呀 ??? 其實我想知你以前和女友一起時,你同你外母的關

係如何 ??? 如果關係良好而且佢當時都認定你係女婿的話,咁

就 ...
我以前仲同緊前女友拍拖時, 同"外母"關係都唔錯, 佢都好放心交個女比我, 因為以前佢個女成日都係我度訓, 差不多係我度住咁濟, 而且過時過節我都做到足, 請食飯加送禮物等等...我又唔可以肯定佢係唔係認定我係佢女婿, 但我只可以講, 佢起碼唔憎我先

因為我同前女友的細佬間唔中都仲有聯絡, 有次拎返D野比前度, 叫佢細佬幫幫手, 上到佢屋企時, "外母"都好客氣, 話好耐冇見啦, 咁多野呀, 坐多陣呀, 個D好行既說話

我有諗過真係上去佢做野個間餐廳度食野, 但點發展呢...我覺得真係比溝女有更高難度, 但如果真係就會有更高的享受
落地喊三聲 好醜命生成

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。