推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[原創] 有冇人試過入女厠偷m巾??

有冇人試過入女厠偷m巾??

好想試...

引用:
原帖由 chi2 於 2007-5-24 11:20 發表
好想試...
你有無咁撚變態呀?

你有冇入過女厠?????????????

去廁所偷m巾又要坐牢,去銀行偷錢又要坐牢...

相關搜索目錄: 銀行

你未試過~~?????

唔好意思,多口問句.
係唔係用過果 D ? 如果係就唔算偷.唔洗坐牢,
如果比人現到您可以話您鑼去回收,可能仲有獎鑼.

引用:
原帖由 舞神 於 2007-5-25 09:11 發表
唔好意思,多口問句.
係wor....拿d 用過的m巾ja ma

引用:
原帖由 chi2 於 2007-5-24 12:12 發表
你有冇入過女厠?????????????
我係男人,我入男厠既

sdfsdfsdf

sfsdfsdfsdfwefwefwefwefwe

真的有点问题!aa  

引用:
原帖由 舞神 於 2007-5-25 01:11 發表
唔好意思,多口問句.
唔係呀嗎 ??? 男人入女廁攞用過嗰D衛生巾,

會有獎攞,咁嗰D專登入女廁偷窺,咪可以用

這個借口,咪唔會比差佬拉,重洗唔洗叫衛生

福利局局長比個熱心公益好市民獎佢呀 !!!!

...................................
真理必勝,正義長存。......
...................................

Not sure why you want to do that...

條巾嘅月經血味好臭好腥,聞到都反胃.
你試過就知唔多過癮........

偷黎做乜呢? 不如自己去買啦!

I HAVE DO IT BEFORE

LONG TIME AGO.. SO EXCITING

引用:
原帖由 hkman1109 於 2007-6-11 16:37 發表
偷黎做乜呢? 不如自己去買啦!
如果佢係去買就唔會寫這個標題嗱 !!!!! 佢地最主要就係

喜歡有這些漬同遺留少許氣味,所以你所講的提議,對佢

地嚟講係唔會咁做囉 !!!!

我feel m 巾就 dirty左d.如果護墊就唔同.
我都有去搵護墊,因為我feel佢同底底既功能差唔多,都有西西陣味呀

引用:
原帖由 luxhang 於 2007-6-16 16:31 發表
我feel m 巾就 dirty左d.如果護墊就唔同.
我都有去搵護墊,因為我feel佢同底底既功能差唔多,都有西西陣味呀
咁如果你執到一條新鮮護墊,重有好濃烈的西味,

但係重加有少許血絲,咁這樣你會否拿來索吓或用

來做你想做的嘢 ??? 定還是唔要這條護墊呀 ?????

HAHA 最好都係無血好d,..其實如果要玩我like玩底底多好多
起碼唔會有護墊果d 味

咁如果你執到一條新鮮護墊,重有好濃烈的西味,

但係重加有少許血絲,咁這樣你會否拿來索吓或用

來做你想做的嘢 ??? 定還是唔要這條護墊呀 ?????

:sol ... [/quote]

家阵的人真系short short地, 甘变态都想得出. 服左佢.

引用:
原帖由 kokken 於 2007-6-20 04:10 發表
家阵的人真系short short地, 甘变态都想得出. 服左佢.
你唔知一樣米喺會養幾百萬人嫁咩 ????

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。