推介:| 汽車配件 | 汽車維修 | 汽車雜誌 | 汽車保安 | 汽車音響 | 汽車代理 | 駕駛學院 | 汽車維修 | 洗車服務 | 電單車 | 二手車 |

35 12
發新話題

[建議] BBQ

BBQ

有老公帶老公有老婆帶老婆有仔女帶仔女有女朋友帶女朋友有男朋友帶男朋友貴族帶朋友
日間/ 十二月,
大帽山?流水響?

this is a public forum. not your own dog house, don't wowo anywhere.

Better during X'mas on day time.

引用:
原帖由 白蘭氏 於 2009-11-27 15:35 發表
Better during X'mas on day time.
ME 6/12,  13/12,  20/12 OK
this is a public forum. not your own dog house, don't wowo anywhere.

大帽山最好.......但5好咁早....太陽岩岩落山就最正

最 好 20/12 早 D 都 得 睇 你

20号第一次

20 Dec, 3 點 正 九 龍 區 等

20/12, i'm ok, please count me in... thanks!

in love with the nature...

SURE !!!!
家 下 重 諗 緊 燒 咩 好

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2009-12-8 16:33 發表
SURE !!!!
家 下 重 諗 緊 燒 咩 好
我想食:
香草羊架
牛柳粒
煙肉腸仔卷
金菇肥牛卷
雞腎
焗蠔...   

20/12

20/12拍板 ................

3點前遊返轉大家有冇興趣?

引用:
原帖由 柳飄飄 於 2009-12-8 19:36 發表
20/12拍板 ................

3點前遊返轉大家有冇興趣?
我係會合點等你算喇.

引用:
原帖由 allure 於 2009-12-8 16:51 發表

我想食:
香草羊架
牛柳粒
煙肉腸仔卷
金菇肥牛卷
雞腎
焗蠔...    
點 焗 蠔 ???

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2009-12-9 11:56 發表

點 焗 蠔 ???
加左煙肉碎, 蒜蓉牛油 & 芝士係面, 之後用錫紙包住放網面燒...  
應該會好正~~~    

where is the venue this time  ?

引用:
原帖由 allure 於 2009-12-9 11:58 發表 加左煙肉碎, 蒜蓉牛油 & 芝士係面, 之後用錫紙包住放網面燒...  應該會好正~~~    
GOOD........................

引用:
原帖由 Evo8 於 2009-12-9 15:08 發表
where is the venue this time  ?
新 界 區 近 你 果 邊
帶 ma 老婆 細 佬 過 來 一 起 燒 啦
或 我 地 帶 晒 d 人 去 你 到 燒 又 得

一 定 會 去 既 有
(係 去 既 早 D 通 知 要 買 海 鮮, 報 左 名 唔 到 錢 照 俾, 最 後 一 分 鐘 先 話 到 既 要 罰)
1. 小 哈
2. 百鬼夜行
3. 柳飄飄
4. allure
5. Jeff9394
6. 白 蘭 士
7. joejoeyip

有冇人要接送? 集合時間地點?
邊個做買手? 我下午可 ready

引用:
原帖由 百鬼夜行 於 2009-12-14 16:32 發表
星期日上晝我會先去米埔 (如果有人順路就唔該車埋我喇)...
otherwise, 請sms我通知燒野食地點, 我自己搭的士去... thanks!

引用:
原帖由 百鬼夜行 於 2009-12-14 16:32 發表
阿Joe話佢買海鮮 我想問邊個可以去買肉或野飲或架生(炭....etc.)
我可以買其中一樣

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2009-12-15 11:26 發表

阿Joe話佢買海鮮 我想問邊個可以去買肉或野飲或架生(炭....etc.)
我可以買其中一樣
可唔可以搵有車既去買???   

引用:
原帖由 allure 於 2009-12-15 12:00 發表
可唔可以搵有車既去買???    
呢 個 一 定 架 啦

我負責蔬菜類,叉同炭.

35 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。