推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[建議] 閒閒地,兩位,系地鐵的人字拖!

閒閒地,兩位,系地鐵的人字拖!

@@ THX.........................................

Tibetan Monaco super great!

冇錯...真係最後果個正....
厚底淫字拖....我最撚中意.....

o...okay good~~

引用:
原帖由 nekol 於 2010-5-27 04:17 發表

d腳趾又夠淫 , 呢條女應該好撚姣 , d姣西一定要大大力插鳩佢 , 佢先會過癮架  
我真係好中意厚底淫字拖....好似顯得比一般淫字拖更淫....
我尋晚返歸見到有條女著d厚底淫字拖...佢住我樓上...我搏佢會擺對鞋係出面
點知冇.......

引用:
原帖由 nekol 於 2010-5-28 01:12 發表

係呀........ 厚底淫字拖感覺仲淫d , 所以d妹妹仔通常著普通淫字拖 (幼帶款)  , 其實都一樣咁正  
妹妹仔就真係多數都普通款...如果大個d18,22果d比較多厚底架....
我今晚出街又見到條女著淫字拖返黎..(佢出我入)
同我同一層...我諗住返黎果陣睇下佢會唔會擺出黎....
點知都係冇....唉!!!都唔知點解d人都唔放d鞋出黎既!!

引用:
原帖由 nekol 於 2010-5-28 04:43 發表

我都驚自己變成有 "戀拖癖"  , 成日喺街同坐車睇住d踢拖少女 , 遲d唔知會唔會撻埋d拖嚟自瀆呀 , 等於d人偷胸圍一樣咯  
我應該有小小戀拖廦啦...我同你一樣成日係街同坐車睇住d踢拖少女....
撻即係沒收唔還比佢....我最多都係借...射完就比返佢....
搞到偷胸圍就真係大隻鑊咯

引用:
原帖由 nekol 於 2010-5-29 00:54 發表

但如果撻到條女好正ge拖 , 我諗我唔會比番佢咯 , 得閒攞出嚟慢慢把玩都唔知幾過癮  
不過咁喎...如果玩得太長時間...條女d腳味冇哂咪唔好玩囉..
仲有就係如果撻左佢...自己射既時候又唔可以射落鞋到....
如果"借"就唔同了,射完等佢著返...吸收哂d精華後,佢下次又
再制做d腳味出黎咪長玩長有囉

引用:
原帖由 nekol 於 2010-5-29 04:43 發表

係噃......... 因為如果對拖著得耐會有漬同有味 , 玩起上嚟係刺激好多噃 , 但係要遇到靚女淫字拖真係好難  
基本上我地住既地方都一定有靚女淫字拖...
問題係佢地就硬係唔擺d淫字拖出黎囉....
呢樣先係最不滿呀嘛

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。