推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

40 12
發新話題

[疑難] 你啜過邊個既腳趾呢??

你啜過邊個既腳趾呢??

brother 們, 你地啜過邊個既腳指呢, 啜得多唔多呀? 大家可以喺度分享下喺咩情況下啜過啦~
  (可選多過一項)
我淨係啜過女友同偷偷地啜過阿妹既腳趾咋.....

有咩辦法可以啜多d 腳趾呢??

why not?  Do it!

引用:
原帖由 linglong611 於 2008-3-9 02:18 發表
brother 們, 你地啜過邊個既腳指呢, 啜得多唔多呀? 大家可以喺度分享下喺咩情況下啜過啦~
  (可選多過一項)
我淨係啜過女友同偷偷地啜過阿妹既腳趾咋.....

有咩辦法可以啜多d 腳趾呢??:sl ...
樓主....我只係試過出去鬼混既時候啜過......
其他就冇啦~不過樓主仲犀利.....連阿妹既腳趾都啜過!!
冇辦法唔寫個服字比你啦真係!!!咁唔知你偷偷地啜你阿妹腳趾
係咩時候呢??佢訓緊教的時候??? 如果係的話...佢起身有冇問:
點解隻濕濕地既???
仲有樓主開既投票選項...連親戚朋人鄰居都有......
但係仲要有人投???!!!我就想知道投左呢幾項既師兄係咩環境下可以做得到?

thxthxthxthxthxtxhxthxthxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

梗係自己女朋友喇~ CCCCCC

引用:
原帖由 歡~ 於 2008-3-9 12:32 發表

樓主....我只係試過出去鬼混既時候啜過......
其他就冇啦~不過樓主仲犀利.....連阿妹既腳趾都啜過!!
冇辦法唔寫個服字比你啦真係!!!咁唔知你偷偷地啜你阿妹腳趾
係咩時候呢??佢訓緊教的時候??? 如果係的話 ...
咁梗係訓緊覺果陣啦~
我以為家人都會有唔少呢~  估唔到除左女友同妓女外, 同學都有咁多....唔係女友既同學點樣先做得到呢??

引用:
原帖由 ian_tan 於 2008-3-9 16:44 發表
女朋友......先會..
妓女??唔會dirty?
無姐妹...所以no..
妓女腳趾相信都唔會特別dirty啦, 可以洗嘛

............

有冇人啜過家姐腳趾
勁正應該

我啜過女朋友, 朋友同埋同學
同學果次就係去camp果陣......
襯全部人訓晒覺就揀左最靚女果個啜~~
因為實在太多人,所以唔夠膽啜咁耐= =
而朋友果次就係同一大班fd食飯飲酒......
其中一條女湯到好勁,加上佢又住得遠~
趕唔到尾班車返去,因為我自己一個人住~
所以佢同兩個女仔fd就提議上我屋企過夜......
我開左張梳化床俾佢地訓,而我自己就訓地下
由於酒精作用既關係,佢地3個無耐就訓到死豬咁
所以我就一次過聞同埋啜左3個fd既腳咧XP

引用:
原帖由 哈利碌柒 於 2008-3-28 00:34 發表
其中一條女湯到好勁,加上佢又 ...
嘩! 一次過啜3個, 咁正呀~
多謝你分享經歷!  好羨慕呀~

thanks for sharing~

引用:
嘩讀到九都硬嘪

我啜过自己条女同两个MODEL噶脚趾咋~~~~~~都几爽下

早乙女マナミ 関原サオリ

引用:
原帖由 linglong611 於 2008-4-2 02:18 發表

嘩! 一次過啜3個, 咁正呀~
多謝你分享經歷!  好羨慕呀~
你都好丫,可以啜到呀妹腳趾^3^
我就一定無可能咧= =

妓女腳趾相信都唔會特別dirty啦, 可以洗嘛 , i agree

my gf
she likes it~

引用:
簡直羨慕死人...... 我都係啜過條女同表妹既腳 ja......
寫個服字俾你!!!

great!!!!!!!!!

我試過親戚咋
果次我表姐去完遠足
累到咩咁 一反黎就訓左啦
跟住我d家人又出左去喎
咪攞佢隻腳黎腳交囉 系咁啜 佢個腳跟好正

引用:
其中一條女湯到好勁,加上佢又住得 ...
Wow...did u jerk off in front of their feet? what was the smell like? Tell us moreeeee

id=pingping2731&book=19

40 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。