推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[原創] 東莞又大掃黃

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-3-17 12:07 發表

我都觉得天上甘多卫星应该可以探测到飞机航线同位置的。。啊爷果D星星无人果D甘劲。。
可能D羊人也一早知道。但就吴讲。。等你出下 ...
搞什麼大隻艦又有乜用?

不如開徵歡樂稅,用作改進國防

quote]原帖由 KMY89 於 2014-3-17 12:38 發表

搞什麼大隻艦又有乜用?

不如開徵歡樂稅,用作改進國防 [/quote]

先改进高炮。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-3-17 12:42 發表
quote]原帖由 KMY89 於 2014-3-17 12:38 發表

搞什麼大隻艦又有乜用?

不如開徵歡樂稅,用作改進國防
先改进高炮。。 [/quote]

and 愛美神飛彈

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-3-16 07:31 PM 發表

前几日深圳禁肉皇朝又被查。。光复还是言之过早。。。
係有得玩,仲好多囡,全部都叫dj,但我都唔敢上房,
见到人地食完落黎,又dup春,真是は癮....

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 glucerna 於 2014-3-17 14:29 發表

柴爺為何不在化妝間就地正法?

相關搜索目錄: 化妝

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-3-16 11:32 PM 發表

柴爺為何不在化妝間就地正法?
冼手间都唔肯,話上兩層樓点搞都得

..

相關搜索目錄: 化妝

引用:
原帖由 glucerna 於 2014-3-17 14:29 發表

讲紧边间呢。。??

引用:
原帖由 glucerna 於 2014-3-17 15:34 發表

冼手间都唔肯,話上兩層樓点搞都得..

咁又係,都係唔好玩,玩玩下被打門嚇親,以後可能會有陰影.

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-3-17 16:06 發表

讲紧边间呢。。??

你想幫趁

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-3-17 16:29 發表

咁又係,都係唔好玩,玩玩下被打門嚇親,以後可能會有陰影.
只雀吴识起。。!!

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-3-17 16:30 發表

你想幫趁
帮 D FRIEND 打听下遮。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-3-17 17:03 發表

帮 D FRIEND 打听下遮。。。

帶埋我去得唔得?

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-3-17 17:02 發表

只雀吴识起。。!!
柴爺係出頭鳥

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-3-17 02:40 AM 發表

柴爺係出頭鳥
我跟人尾上去玩,坐左三个,d囡係有質數,

は奈有色心,但は色胆,真係驚做出头鳥!

引用:
原帖由 glucerna 於 2014-3-17 18:13 發表

我跟人尾上去玩,坐左三个,d囡係有質數,

は奈有色心,但は色胆,真係驚做出头鳥!

學下夏天哥租個 apartment 咪可以解決問題 我諗東莞有排靜

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-3-17 18:25 發表

學下夏天哥租個 apartment 咪可以解決問題 我諗東莞有排靜
深圳識租酒店真係安全的, 你心諗真係同女友開房, 就唔會驚啦...

相關搜索目錄: 酒店
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 kenny01 於 2014-3-18 12:56 發表

深圳識租酒店真係安全的, 你心諗真係同女友開房, 就唔會驚啦...

大家身分有別,你梗係唔驚

我刚刚从CP回来,在那边几个晚上,每晚都带个囡囡回酒店过夜,一点事情都没有。我也看到很多别的男人带囡囡过夜,早上在酒店餐厅与囡囡一起吃早餐,十分安全,都没有人过问!

引用:
原帖由 alextian 於 2014-3-19 08:19 發表
我刚刚从CP回来,在那边几个晚上,每晚都带个囡囡回酒店过夜,一点事情都没有。我也看到很多别的男人带囡囡过夜,早上在酒店餐厅与囡囡一起吃早餐,十 ...
谢谢报料。。甘我今晚都上去啦。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-3-18 07:49 PM 發表

谢谢报料。。甘我今晚都上去啦。。
早兩日難耐相思之苦...约知心紅顏短聚,先食飯談心....

問她...酒店安全嗎?..

答..現在常平那里都不安全...

美色當前...但不怕一万,祇怕万一....衰左就一世

大頭戰勝小头..返香港...

引用:
原帖由 glucerna 於 2014-3-19 11:22 發表

大頭戰勝小头..返香港... ...
女女香闺应该安全。。可能不方便。。

風水輪流轉, 有身份地位有錢既

而家反而無野攪唔敢攪, 真係要阿Q一下
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 glucerna 於 2014-3-19 11:22 發表

大頭戰勝小头..返香港... ...
错了,常平的大酒店现在很安全,你爱带几个囡囡过夜就带几个过夜,我都带了几个晚上,根本就没人管你!

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-3-18 08:42 PM 發表

女女香闺应该安全。。可能不方便。。
使乜咁麻煩...尋晚再去打正旗號開门既KTV,

今次唔同佢客气啦...執兩條囡,直衝樓上炮房...

玩完再落去飲酒,唱歌...

媽咪話要過夜去佢屋企...$150/night...

引用:
原帖由 alextian 於 2014-3-18 09:38 PM 發表

错了,常平的大酒店现在很安全,你爱带几个囡囡过夜就带几个过夜,我都带了几个晚上,根本就没人管你!
大家價值觀唔同...總之KTV,桑那,一日唔開,無媽咪帶女..我唔會上酒店

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。