推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[檔案] 不歸類報告

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-1-4 16:04 發表

包括歲數.
歲數重嚇人....隨時同實際年紀相差10歲
克寬克仁,皇建其有極。
惟精惟一,道積于厥躬。

引用:
原帖由 blackdog 於 2007-1-5 03:24 PM 發表

歲數重嚇人....隨時同實際年紀相差10歲
睇下咩場啦.

有無巴打可以認得尼道呢?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

無人睇到?無人認得?

白貓兒兄, 是好運來嗎??????

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-1-7 21:53 發表
無人睇到?無人認得?
貓兄係邊摷番出黎架?

嗯? 係近期影架喎

回復 #153 白貓兒 的帖子

i think it should be GFS!!
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
非澹泊無以明志,非寧靜無致遠。
夫學須靜也,才須學也。
非學無以廣才,非靜無以成學。
慆慢則不能研精,險躁則不能理性。
年與時馳,志與歲去,遂成枯落,悲嘆窮廬,將復何及也。

上网只是玩玩而已,何必认真计较呢!!
笑看風雲過, 何事犯心魔

咁呢位呢?認得是哪間場那位囡囡呢?
係尼版好紅架o番.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

佢係邊位呀?

係尼版好紅?

同GFS有關?

是東記飯堂的.
知唔知幾多號?

吋半?

引用:
原帖由 messenger 於 2007-1-8 02:21 PM 發表
吋半?

是否15......................呀

引用:
原帖由 messenger 於 2007-1-8 02:59 PM 發表
是否15......................呀

想同3至4個朋友上去, 請問4/f 好d定9/f 好d 同係咪要買定書上去平d呀

咁有油黃卷梗係平好多, 4/f平100, 實收598,
9/f平150,實收578. 但你唔tip locker都會例加20
4/f新淨試正,見得人, 9/f up dup, 但囡選擇稍多
見你咁有恆心多次問我, 你PM我告之我你去的時間.

pm 左, 唔該哂你先 ^^

近排天氣好凍,都無去dup骨好耐囉,遲D會去新興閣試下D機場,等天氣無咁凍先落返湖囉

你又pm我啦,我早就將別網上的推介林巴記住.

有無人知道兩年幾前新興閣60的下落?佢係咁樣:

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-1-10 11:07 PM 發表
你又pm我啦,我早就將別網上的推介林巴記住.
thx alot 希望快d上到去 ^^

你re錯post了,anyway, ok.

9/f有位江欣慈, 靚靚長髮, 絕佳體型, 最愛她雙肩及雙提
她沒有影廣告相,
我現在正繼續發掘其她無影相的囡囡.

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-1-11 03:37 PM 發表
9/f有位江欣慈, 靚靚長髮, 絕佳體型, 最愛她雙肩及雙提
她沒有影廣告相,
我現在正繼續發掘其她無影相的囡囡.
Would u PM me the no., thanks!

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 Juventus 於 2007-1-12 05:13 PM 發表

Would u PM me the no., thanks!
之前果D你0甘快食厭喇?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。