推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[檔案] 續: 69猜猜她是誰?????????????? (為表支持,第三頁開估)

引用:
原帖由 ilovebigtits 於 2015-6-2 23:58 發表
師兄你張相好好J啊
仲有冇多D
好鍾意佢對大波
你講佢
邊個佢?

引用:
原帖由 ilovebigtits 於 2015-6-3 00:04 發表
嘩! 師兄  3皇1后?
唔係都唔洗set權限啦

引用:
原帖由 ilovebigtits 於 2015-6-3 00:27 發表
尋晚放果張 好大波果個
本帖條女?

引用:
原帖由 ilovebigtits 於 2015-6-3 00:28 發表
乜佢咁大食架?!
唔係都唔比你地估啦

引用:
原帖由 ilovebigtits 於 2015-6-3 00:34 發表
yes!
咪即係比你地估果條

引用:
原帖由 ilovebigtits 於 2015-6-3 00:42 發表
3個夠唔夠餵佢
3個都切唔掂1個,仲食出黎行既?

引用:
原帖由 ilovebigtits 於 2015-6-3 00:46 發表
呢件果然係淫娃 3個先夠食
可能女淫無樣睇
好多ching估唔中

引用:
原帖由 ilovebigtits 於 2015-6-3 00:54 發表
3皇1后好多花式可以玩喎
女上/狗仔式插佢+佢再2碌輪流含
兩碌輪流含,兩條友要好friend先得
條女含完你,又含我
所以4P,幾個男既都係夾老友先好
幾條麻甩佬一身爛臭汗打波都係咁啦,唔熟就咪囉

引用:
原帖由 ilovebigtits 於 2015-6-3 01:02 發表
咁你同另外2個男本身識唔識
自己友來

引用:
原帖由 ilovebigtits 於 2015-6-3 01:08 發表
咁就得啦, 一定好盡興
女上扑佢+2碌輪流含十足十AV情節
先斬後奏玩買一送二
要好有技巧,亦好危險,唔好采既話條女嬲既會走埋,到時玩都無得玩

引用:
原帖由 ilovebigtits 於 2015-6-3 01:14 發表
點先斬後奏法
單獨約,約完先有多兩個朋友來

引用:
原帖由 ilovebigtits 於 2015-6-3 01:29 發表
哈哈! 我諗佢咁淫, 開心都黎唔切

佢咩反應?
第一個反應問,我兩個朋友係咪黎坐一陣就走?
好似好驚咁

引用:
原帖由 ilovebigtits 於 2015-6-3 01:48 發表
咁後尾知道左佢兩個都係黎玩之後
係咪好驚喜? 有3位猛男餵佢
話晒係女仔,初初緊係怕怕羞羞咁,叫佢含完我,再含我個friend都眼望望猶豫不決
後尾咪比三個大叔爽過YY

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。