推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[原創] 和味串燒比賽(第33場, 12月29 - 12月30) , 有「冷馬」玩 (迎接元旦)

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

另選樸vs米 客@5.25為冷狗
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-12-29 21:57 發表

另選樸vs米 客@5.25為冷狗
咁即係你玩4串1定5串1呀?

如果4串1風險會細好多喎
......!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-12-29 22:37 發表

相信應該係5串1, 等同上次sax的方法

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-12-29 22:37 發表

風險對樂樂黎講, 係小門題

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-12-29 23:07 發表

相信應該係5串1, 等同上次sax的方法
但我想佢開齋多d囉

引用:
原帖由 橙同學 於 2007-12-29 23:15 發表

但我想佢開齋多d囉
多一場少一場都係未到時機........

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-12-29 23:15 發表

多一場少一場都係未到時機........
你果樣好似盡左你掌握之中咁樣

引用:
原帖由 橙同學 於 2007-12-29 23:18 發表

你果樣好似盡左你掌握之中咁樣
賽後話個答案比你知

冷馬    曼城 W @3.40

睇下曼聯輸波會令幾多人賴野?

引用:

串幾都唔緊要lu
中冷狗點計
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-12-30 01:02 發表

串幾都唔緊要lu
中冷狗點計
好波, 果然係刀仔神

主飛斷但冷狗嬴, 就將冷狗的賠率-2, 就係你的盈利

次次斷哂䌫後就寄望「冷馬」有作為! 唉 ~ 今次又係 ~~

**  日 日 坐 收 五 斗     懶 與 培 塿 競 折 腰  **

** We the unwilling, led by the unknowing, are doing the impossible for the ungrateful. **

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-12-29 16:50 發表
028 靚豆仔
2串1 @$100
TOTAL: $200

冷馬

成功過關

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-12-29 16:50 發表
028 靚豆仔
2串1 @$100
TOTAL: $200

冷馬

先過第一關

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-12-29 20:14 發表

冷門波膽
波膽  諾域治 (主) 對 狼隊 (客)  2:2 @13

成功過關

引用:
原帖由 橙同學 於 2007-12-30 00:58 發表
睇下曼聯輸波會令幾多人賴野?
報名橙班長,
只有二個無買曼聯既同學成功過關,
其他同學則.......

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-12-29 20:18 發表

如果唔係森林入3球, 呢條我都成功過關

最晚賽果

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-12-30 10:21 AM 發表

成功過關
好野!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-12-30 13:18 發表

好野!
新特蘭都買

引用:
原帖由 橙同學 於 2007-12-30 01:40 PM 發表

新特蘭都買
我記得原本我個file係冇呢注,但我又唔記得自己買咩咋

誰能代替哥哥地位

whyte168

+多一注  thx

MY CAR

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。