推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[原創] 上进好学生补习记(已加流鼻血相)

引用:
原帖由 def_lo 於 2012-10-25 16:41 發表
係三年喇,同蜘蛛、阿stan,上環鳳城!
果日隻手仲插住兩支鋼針!

嘻……,其實我記性唔差架!!

肥七屁股都插住兩支,俾D囡插的

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-10-25 11:37 發表 豆付佬,所有兄弟都知我的数学最差的喇!
甘就要继续去补课啦。。甘简单既加数都没学识。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2012-10-25 23:55 發表

甘就要继续去补课啦。。甘简单既加数都没学识。。。
學費貴

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-10-25 16:27 發表

學費貴   
師傅扮野,以師傅身家,輕輕鬆鬆開十家八家補習社都冇問題!

相關搜索目錄: 補習 補習社

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-10-24 08:27 發表
重阳节自古都是孝子贤孙去拜山的日子。中午,和春天, Kenny,Kenny 女朋友几个在深圳国贸附近吃完
Korean BBQ, $59/ 任饮任吃!吃完就说去最近Par3介绍的补习社看 ...
7少做左驅魔人,捉左隻 36D 的白滑魔鬼。

相關搜索目錄: BBQ

引用:
原帖由 Ah+Chiu 於 2012-10-26 01:24 發表

十年前我同呢個人係珠海返黎,在港澳碼頭吃東西,去買東西時,呢個人話:hold on ... 過5分鐘有下午茶優惠 ...

引用:
原帖由 Ah+Chiu 於 2012-10-26 01:35 發表

7少做左驅魔人,捉左隻 36D 的白滑魔鬼。

呢個肥仔自已成屋老師又跑去補習班

相關搜索目錄: 補習

引用:
原帖由 Ah+Chiu 於 2012-10-26 01:24 發表

师傅应该开间补习社。。招D正靓老师。。派D半价优惠券比我地去补习。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-10-26 00:51 發表

十年前我同呢個人係珠海返黎,在港澳碼頭吃東西,去買東西時,呢個人話:hold on ... 過5分鐘有下午茶優惠 ...   
師傅,活學活用啊..............

相關搜索目錄:

很多师兄问去那里补习!在那里如果我说了是会被禁言的!我唔敢!

所以只好把魔鬼的相公开!让你们流鼻血!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-10-29 17:15 發表
很多师兄问去那里补习!在那里如果我说了是会被禁言的!我唔敢!

吴知呢位MISS补吴补我呢D‘KUAI"学生。。。
好白。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-10-29 17:15 發表

嘩, 我要捉鬼啊 !!

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-10-29 09:15 發表

睇相就睇到又白淨又大波,雖然遮蔽了眼睛,面形,鼻子和口都

引用:

真是又白又滑又大波又流鼻血,真是极品!七少真享受!

白滑再加大波, 學費貴都想試

引用:
原帖由 Haidada 於 2012-10-26 11:17 發表

师傅应该开间补习社。。招D正靓老师。。派D半价优惠券比我地去补习。。。

咁咪即係開馬檻

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-10-30 13:27 發表

咁咪即係開馬檻   
师傅做练马师就死得了!

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-10-30 13:32 發表

师傅做练马师就死得了!

你做馬伕 ?

唔知中出皇子做練馬師掂唔掂呢 ?不過下下都中出,就怕連配種師呢範都撈埋

very good good

引用:
原帖由 Ah+Chiu 於 2012-10-31 01:32 發表
唔知中出皇子做練馬師掂唔掂呢 ?不過下下都中出,就怕連配種師呢範都撈埋

年輕人應該珍惜,別做悔之已晚的事吧

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-10-31 09:39 發表

年輕人應該珍惜,別做悔之已晚的事吧   
超哥是此中首号推手!

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-10-31 10:41 發表

超哥是此中首号推手!

超哥又係咁 ?

SN
七公真好野,
心慾展翅 慾念成魔 百轉千回 南柯一夢
------------------------------------------------
善修難,為魔易,千年修行,難敵一夜成魔

引用:
原帖由 血魔 於 2012-10-31 23:20 發表
SN
七公真好野,
TT 話你做左包工頭

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。