推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[原創] DJ与我

引用:
原帖由 alextian 於 2012-10-25 09:29 發表 有一次我去CP有钱人KTV玩,那晚看房的DJ对我非常热情,让我又搂又抱又亲嘴,搞到我混身火!我想这饉J今晚应该可以带回酒店房去干。快买单 ...
师兄不必介意。。D DJ都系甘骗客人既啦。。骗订房。骗鱆哄C。其b选择做DJ的好多系吾想出台不做女女。。所以系难v的。。以后对DJ不必太认真。。

如果想罚下呢臚k女可以把她的郁i诉我。。我们有几饉J杀手。。韺A报愁。。

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-10-25 11:35 發表 有一招得毒的。我是不N用。但如果你觉得她玩得你很a就试试吧!我自己是不用的:先跟她说算了,你不生她气,因为你是真的喜欢她的,然後跟她说订一艦|楼 ...
不Nu。。只ㄩ諢C。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-10-25 13:51 發表 蔡 San 話有人話燒肥佬架車 ,勸你唔好亂上車 ... 你走唔切就 ....   
我以后都吾敢贪小便宜坐顺|啦。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2012-10-26 00:17 發表

我以后都吾敢贪小便宜坐顺|啦。。。

方姐幫七爺省錢,一把火 連板都省了

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-10-26 00:24 發表 方姐幫七爺省錢,一把火 連板都省了   
无事啦。。七公已 tum 惦方姐。。话吾系飞拒。。只系老婆太多一时未排到时间V。。方姐亦已明白谅解。。并已向七公道歉。。七公亦已接受道歉并赏了方姐一个FOC大餐。。。

回復 30# 的帖子

溝 DJ 要向 TT 及皇子請教。TT 以前在番禺溝左件好正的 DJ。

引用:
原帖由 Ah+Chiu 於 2012-10-26 00:51 發表
溝 DJ 要向 TT 及皇子請教。TT 以前在番禺溝左件好正的 DJ。

還有 March ... 我睇住一晚在有錢佬個 DJ 俾佢 FOC .

引用:
原帖由 Ah+Chiu 於 2012-10-26 00:51 發表 溝 DJ 要向 TT 及皇子請教。TT 以前在番禺溝左件好正的 DJ。
TT就系其中一个DJ杀手啦!

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-10-26 00:58 發表

我睇住一晚在有錢佬個 DJ 俾佢 FOC .   
咸D好唔抵得,好jealousy,只好咁講:以前阿sir教話,半滿和半空,視乎你點睇。

所以咸D就唔會比個DJ foc 之後仲要幫佢訂房呀,送野呀 冇So!

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-10-26 08:58 發表

還有 March ... 我睇住一晚在有錢佬個 DJ 俾佢 FOC .   
無咁既樹!

引用:
原帖由 drm 於 2012-10-26 11:36 發表

咸D好唔抵得,好jealousy,只好咁講:以前阿sir教話,半滿和半空,視乎你點睇。

所以咸D就唔會比個DJ foc 之後仲要幫佢訂房呀,送野呀 冇So!
情投意合, 唔係foc, 係ons, 之後無訂房, 無送野, 有乜so唔so
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 TenderTrap 於 2012-10-26 11:51 發表

無咁既樹!
點會無, 睇住佢走, 睇住佢返房架..

引用:
原帖由 drm 於 2012-10-25 13:00 發表

經驗之談?
係呀, 見過人地係咁, 你想唔想要呢d經驗

引用:
原帖由 Haidada 於 2012-10-26 00:33 發表

无事啦。。七公已 tum 惦方姐。。话吾系飞拒。。只系老婆太多一时未排到时间V。。方姐亦已明白谅解。。并已向七公道歉。。七公亦已接受道歉并赏了方姐一 ...
七爺有冇先曉以大義?

引用:
原帖由 kenny01 於 2012-10-26 12:12 發表

情投意合, 唔係foc, 係ons, 之後無訂房, 無送野, 有乜so唔so

咁重有冇聯絡?

引用:
原帖由 kenny01 於 2012-10-26 12:14 發表

係呀, 見過人地係咁, 你想唔想要呢d經驗
而家搵人做野真係好隨便,費用又低

所以真係唔好有牙印

引用:
原帖由 Haidada 於 2012-10-26 00:13 發表

师兄不必介意。。D DJ都系甘骗客人既啦。。骗订房。骗鱆哄C。其b选择做DJ的好多系吾想出台不做女女。。所以系难v的。。以后对DJ不必太认真。。 ...
我是觉得这DJ的骗术太恶劣,把我当白痴,其b她不用答应到酒店陪我我也N跟她订房的,因为反正都要订房。我通常对vDJ没有很大的R趣,通常是DJ先主V对我示出热情,我才N去v她。

引用:
原帖由 Ah+Chiu 於 2012-10-26 00:51 發表
不知TT及皇子可否出一帖说一下溝 DJ的一些事,那就感激不尽!

引用:
原帖由 alextian 於 2012-10-27 12:24 發表

我是觉得这DJ的骗术太恶劣,把我当白痴,其b她不用答应到酒店陪我我也N跟她订房的,因为反正都要订房。我通常对vDJ没有很大的R趣 ...
我就基本上对DJ不存幻想。。我是要即晚吃的。。泡DJ就肯定无得即食。。费事晒时间。。

引用:
原帖由 alextian 於 2012-10-27 12:28 發表

不知TT及皇子可否出一帖说一下溝 DJ的一些事,那就感激不尽!
呢两位系添威DJ杀手。。不知几多DJ死在呢两位杀手手上。。师兄想报一剑之仇可把玩你个DJ名话比两位杀手知。帮你报仇。。并 报告大家知。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2012-10-29 09:59 發表

呢两位系添威DJ杀手。。不知几多DJ死在呢两位杀手手上。。师兄想报一剑之仇可把玩你个DJ名话比两位杀手知。帮你报仇。。并  ...
我又冇見過佢地有乜 DJ 帶出黎

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-10-29 10:23 發表

我又冇見過佢地有乜 DJ 帶出黎   
静静鸡上房师傅见吴到蔗。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2012-10-29 10:32 發表

静静鸡上房师傅见吴到蔗。。。

果個係一枝花

引用:
原帖由 Haidada 於 2012-10-29 09:59 發表

呢峖鴩t添威DJ杀手。。不知几多DJ死在呢峖杀手手上。。师兄想报一剑之仇可把玩你饉J名话比峖杀手知。韺A报仇。。并  ...
谢谢师兄的好意,我没那么记仇,只是Y表一下心里的不爽而已。

引用:
原帖由 alextian 於 2012-10-29 11:45 發表

谢谢师兄的好意,我没那么记仇,只是Y表一下心里的不爽而已。
但你不是出了这藺问各师兄韺A出计?害我俾他们说我是"毒男"!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。