推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[灌水] 大家最想无线重播的卡通

引用:
原帖由 SIG 於 2006-8-30 02:44 AM 發表

小雙俠我最喜歡睇的卡通片

麗的得唔得﹖

出黎啦萬能俠﹐落去啦朋友號。。。。。。。

巴別二世 - 百勝龍,羅秀蘭,布洛斯!
三一萬能俠!
鐵甲人 - 好似法老王的機械人,都好正!

佳視 :大鐵人17

無線: 太空戰士(高達) , 飄零燕

麗的 : 電腦奇俠 ,太空小五義

好多好多 , 不能盡綠

相關搜索目錄: 電腦

麗的定亞視有套“太空孫行者”,大家有冇印象?

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2006-10-14 09:48 PM 發表
無線同麗的都有播過!
無線叫太空西遊記;四位主角叫:孫行者、沙悟淨、豬八戒、羅拉公主。
麗的叫宇宙奇兵;四位主角叫:孫志剛、沙千理、豬大彭、利沙公主。

相關搜索目錄: 遊記
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

仲有達爾大冒險,超魔神英雄傳,伏魔英雄傳,同午夜播放既搏擊之男~幽游白書

鐵甲人高達巴別二世三一萬能俠

藍精靈....

特攝片算唔算呢?  我最想睇 "地球保衛戰",  一齣無超人的日本科幻奇情片, 間唔中有怪獸,  例如食錢怪, 有一集講一朵生到成楝大廈咁大的怪花

精靈俏女巫

引用:
原帖由 法王 於 2006-10-14 06:15 AM 發表
巴別二世 - 百勝龍,羅秀蘭,布洛斯!
三一萬能俠!
鐵甲人 - 好似法老王的機械人,都好正!
咦,同好呀,我勁鍾意鐵甲人,比鹹蛋超人更加喜愛

我想重播足球風雲啊

城市獵人...IQ 博士..肥牛牛布斯

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2006-8-22 23:48 發表
我最想重播的有:

怪物小王子;
黄金侠;
小双侠;
电子神童。
~Give me Four~~

大武士,無印象!!!

引用:
原帖由 二氧化碳 於 2006-11-9 03:48 PM 發表
~Give me Four~~

大武士,無印象!!!
闘将ФユхЗ

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

HHHHHHHHHHHHHHH

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2006-10-14 09:48 PM 發表
HHHHHHHHHHHHHHHHHH

伙頭爸b, 我媽媽是小學四年生(記得大結局好正, 好感人), 龍珠

忍者小靈精!!!!!

小雙俠, 天威勇士,

元氣爆發!!

!!!

達爾大冒險真係超好睇!!

引用:
原帖由 冰河 於 2006-10-14 22:16 發表

無線同麗的都有播過!
無線叫太空西遊記;四位主角叫:孫行者、沙悟淨、豬八戒、羅拉公主。
麗的叫宇宙奇兵;四位主角叫:孫志剛、沙千理、豬大彭、利沙公主。

相關搜索目錄: 遊記

足球小將,小時候天天都睇,唔睇唔得.

重有電子神童

歪風霸道,誰亦壓倒...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。