推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[檔案] 重貼...搞人地阿媽

重貼...搞人地阿媽

經版主多番刪文,再post多次

有冇巴打記得我插過呢件大陸C9仔呢?
(住我幢樓附近,唔識廣東話,成日搵我幫手)
舊年個BB仔得幾個月大,我係BB床隔離搞佢媽媽

因為呢年來插開第二個,少咗插件C9仔
最近上去插野,不經不覺個o靚仔已經一歲大
有個細路係度,又未夠大個識落街玩.....以後搞佢媽咪冇咁方便?
有冇巴打有搞人阿媽經驗,不妨分享!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄

呢件賤貨好靚身形,睇到我硬哂

35C????????????????????

人妻我都好鍾意,thanks for sharing.

Support good post

好次好正呀∼∼∼

對波咁大真係搵多條仔去同佢3p 玩晒佢對野就差唔多

人妻我好鍾意,thanks for sharing.

d 相係生仔後影? 身形又 keep 得幾好 wor~
呢 d 人妻媽媽會有奶飲!!! 搞野搞到 high high 地一野渣落隻奶度~ 有奶出架~

咁正早post,點解會俾人delete post?

very good

身材一流

引用:
原帖由 ah_b 於 2011-4-27 17:03 發表
咁正早post,點解會俾人delete post?
鬼咩! 版主大人話標題唔可以用粗口,一野delete咗我
咪唯有將吊字改成搞字,將老母兩個字改成阿媽

本黎好地地夠通俗夠傳神既標題,要改做搞人地阿媽
寫咸濕野都要寫得咁斯文,都唔知乜野世界

本帖最近評分記錄
  • ht29b 體力 +1 我很認同 2011-5-1 16:43
  • ht29b 威望 +1 我很認同 2011-5-1 16:43
  • ht29b 金錢 +1 我很認同 2011-5-1 16:43

身型好得呀!!!!!!!!!

引用:
原帖由 彼得仔仔 於 2011-4-27 21:58 發表
hahahaha師兄..呢到係咁架拿..我之前都post左老婆同女友D正相..點知話我D相過火得滯..
我都唔明版主個底線係點,有d野係要口話講埋粗口先夠傳神
宜家改做搞人地阿媽,都同真實我果句唔同

我吊件C9時,真係望住BB床講:
BB,我吊緊你老母呀,你老母真好多水多汁好好吊呀,你老母對波好大好吊呀......吊吊聲,內心笑晒出黎
如果改做: BB,我搞緊你的媽媽....語氣已經同真實差好遠

引用:
原帖由 nasabug 於 2011-4-27 22:21 發表

我都唔明版主個底線係點,有d野係要口話講埋粗口先夠傳神
宜家改做搞人地阿媽,都同真實我果句唔同

我吊件C9時,真係望住BB床講:
BB,我吊緊你老母呀,你老母真好多水多汁好好吊呀,你老母對波好大好吊呀......吊 ...
你知道"標題"兩個字點解嗎?
人生有幾多個10年,最緊要有態度!

引用:
原帖由 anakin 於 2011-4-27 23:36 發表

你知道"標題"兩個字點解嗎?
唔識喎

但見出面果d
我想問下
[原創] 比D意見我呀
係乜野標題???

引用:
原帖由 nasabug 於 2011-4-27 23:52 發表

唔識喎

但見出面果d
我想問下
[原創] 比D意見我呀
係乜野標題???
你睇得明我比你既PM嗎?
人生有幾多個10年,最緊要有態度!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。