推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[建議] 野外露出

C hing 呢 招ok

.....

引用:
原帖由 daball 於 2012-2-9 07:59 發表
呢條 C9 幾年前識得唔夠兩星期同佢去相中地方玩,  果度風景好正, ....., 影左好多相. 後來緊係玩錫錫啦, 先係我幫佢舔西鑽屁眼, 然後佢同我吹爆....., 呢條女好玩得. 到入黑再黎多次, 連屎眼都屌埋.
Support good post, Any more^^

引用:
原帖由 bt100 於 2012-2-14 15:25 發表

Support good post, Any more^^
唔係好多, 係幾多...., 不過唔可以酸賓奪主既....., 等樓主 post 多 d 啦.

好正呀 !! 一齊玩4P 仲正...

more

more pls, very good, more pls

daball 兄,
呢個c9好身材無得頂

我老婆都試過全裸,好正

回復 106# 的帖子

any update photo???

回復 98# 的帖子

大大你們都是這樣玩的阿
謝謝分享

真係咁咁人玩野外的話,點解我一次都見唔到

野外露出,我的最愛

Support good  Pls post  more^^

http://forum.timway.com/f/viewth ... e%3D1&frombbs=1

post下D新相先,好鬼激。各位師兄有無新相post上來分享下?

師兄再post 新相啦!

我都試過求我老婆,求咗好耐,都係最多著短裙唔著底衭落街。

引用:
原帖由 何西 於 2012-4-16 19:55 發表
我都試過求我老婆,求咗好耐,都係最多著短裙唔著底衭落街。

有冇想俾佢走下光呀

引用:
原帖由 michaelhhpang 於 2012-4-16 20:16 發表

有冇想俾佢走下光呀
我老婆著貼身SKIRT時, 已經俾人睇哂底褲個型了... 算走光嗎??

引用:
原帖由 awesoman2010 於 2012-4-13 17:30 發表
http://forum.timway.com/f/viewthread.php?tid=569422&extra=page%3D1&frombbs=1

post下D新相先,好鬼激。各位師兄有無新相post上來分享下?
Thanks

有沒有相片看呢,大家分享下唔該
引用:
原帖由 何西 於 2012-4-16 19:55 發表 我都試過求我老婆,求咗好耐,都係最多著短裙唔著底衭落街。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。