推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

102 12345
發新話題

[原創] 遙遠的東方有條咁既河 !!!

遙遠的東方有條咁既河 !!!

好耐無出野啦,又係時候出下貨 !

遙遠的東方有條咁既河。。。(上集)

地點: 唐代古都
時間: 3月某天
KTV: 咁樣既河入面既K
人數: 十不離八九個咁啦。

硬件:
A.        酒店不嬲住過,房係唔錯,係真正既大床房少D姐,好多都係兩張床拍埋扮大床 (估唔到呢樣都可以山寨。。。哈哈),有濕蒸。浴室夠大。好過隔離個間M豬M 九倍。
B.        KTV: 幾靚,裝修幾舒服,唔會好似隔離個間M豬M咁。

軟件: (行,3,8,11制)
由於星期六關係,同伴已千訂萬囑,叫我地6點30分好準時到,於是飯都唔食就閃落去啦。有人有相熟女伴係場內作內應每次夾兩件入黎 (可以叫精選吧! )。好快個個都有一件 或兩件。

大佬: 好身材既川妹子
OLDGUN: 舊相好(我地既無間道內應)
小白:湖南瘦小妹妹
男哥:湖南高佻靚女
無賴:湖南妹妹。
日月弟弟:先來一件高大既女女 (其實係我地SUGGEST佢要既),結果後來佢呢件比左另一位人兄,因為後來無間道內應帶左一個更靚既落去食飯既地方比我地揀,結果我地未及比反應佢已經佢舉手話“我想要”。咁我地呢D叔叔輩既又點好意思同佢爭吖。
鹹濕獅子王:飯前無揀到,但半途接收左日月弟弟既高大女女,事後仲話好滿意添。真係唔知邊個走寶啦。
超人: 繼續佢記STYLE,打孖上,但最後帶邊個走無人留意到,定係帶晒呢? 
小弟:湖南瘦瘦細哨 (同小白個件係好姊妹)

揀完,於是閃去食飯,轉頭再上黎。過程都係個D骰盅,ONE TWO,烏龜烏龜跳個D,期間個男經理有叫女女,除左D眼鏡,搞D遊戲,但唔係太過份個D,都係認下邊條女係自己既個D,玩到點零散BAND。

返房我1Q派彩就算啦,我果個唔係唔好,仲幾狂野添,肉緊上黎會用手打你PAT PAT ( 有D外國四仔片FEEL。。。哈哈)。佢吹都OK,不過原來有小哨牙既人係唔太識合做呢樣野,因為真係會刮到架! 嘻嘻 !。送佢走係我想一個人瞓姐。因為個朝剛落機(晨早機,11點已到深圳機場)。
第二朝早會,個個都幾滿意,呢個場大家都話會再黎。於是佢地之後繼續左一次中集,而我就只參與左下集。

相關搜索目錄: 裝修 酒店

回復 1# 的帖子

遙遠的東方有條咁既河。。。(下集)

地點: 仍然唐代古都
時間: 6月某天
人數: 又十不離八九個咁?? 今次唔止啦,十三太保再加多一個,TOTAL 14個。

硬件:
C.        酒店: 我仍然係分配到扮大床房既兩張床拍埋大房

D.        KTV: 今次都係2樓個層

軟件: (行,3,8,11制)

由於都係星期六關係,照舊大家6點30分準時到,今次由於內應無再係個度做,得佢自己D好朋友肯入黎,好快有兩個朋友就要左,其他既只好等候天意法落啦 !不久,媽咪帶女入黎(媽咪叫如有”雷同” (鞋音)),第一次入黎一排都有16,7個 (第二三次得番8,9個)。不過大家都抱住觀望既態度(我估大家既心態係下一批會唔會更好呢)。結果都係大佬出手先,後來黎多幾排,斷斷續續先差不多揀齊,個晚唔知點解女女比較緊張,後來最後兩次已經番炒第一次某D女女啦。

選妃結果如下(呢次有少少大兜亂,好似玩CHANGING PARTNER咁)

大佬: 靚靚湖南妹子,但身材比較橫。唔係肥
二佬: 短髮靚女
蒲鬼: 係第一排女女入面自己揀既,身材亦係全場最勁個件。
澳門積: 內應帶入黎自己D好朋友既其中一個,都係短髮既,另一個比無賴要左
OLDGUN: 舊相好(我地既無間道內應)
咖哩佬: 都係第一排女女入面自己揀既,身材亦都幾好。
高人: 小肥妹(原來隔離場過檔既,仲話認得我地去過個邊添,唔係下話!!)
小白:誤打誤撞下,係走廊揀左我上次個件湖南瘦瘦細哨,即係佢上次個件湖南瘦小妹妹個FRIEND
無賴:無間道內應既朋友,湖南高佻靚女,即係上次男哥個件。
日月弟弟:係一件高瘦既女女 (後尾係遊戲時間知道係個32a)(呢次呢個係媽咪帶入黎,我呢位uncle想舉手之際,日月弟弟反應好快,佢已經舉左手話“我想要”(後生仔果然反應快d)。咁我地呢D叔叔輩既又再次唔好意思同佢爭啦。
小白朋友小小超: 高大女女
鹹濕獅子王:自己晨早搵定中集 (我無去個次)既女女黎,幾穩陣呀。
超人:仍然繼續佢記STYLE,打孖上,但唔係呢邊既女女,係隔離既。中場仲過左去隔離M豬M開間房仔玩 (個女女話要meet quota喎,真係”超”好”人”啦
小弟:3, 4 轉後,媽咪話呢件好玩喎 (例牌加句,唔得唔洗比),咁又要左呢個幾高兼得18兼幾好”雙乳”既湖南妹妹。

揀完,於是又閃去食飯,呢次竟然見到下面餐廳個靚靚主任 – 瑩瑩添,真係幾清秀幾靚女,兼好斯文。食完飯返上去。過程都係個D骰盅,ONE TWO,烏龜烏龜跳個D,今次媽咪組織玩遊戲,男既除左上衫坐係sofa,女既都係飛巴走奶(算係半光掛),然後跟音樂輪住去每個男既身上扭下坐下磨下咁 。都幾好玩既,起碼自己坐係到唔洗郁。今次玩到點半散BAND。埋單 !嘩,位位 300,唔係嘛,咁抵。。。好耐無試過啦 !

返房我仍然1Q派彩就算啦,妹妹仔算好乖架,乜都做齊。係我想自己一個瞓姐。兼唔想第二朝為左多比個300而黎多次。呢d野係要講“灰”既同需要既,我真係飽啦。兼我呢d cheap精,慳得1蚊得1蚊啦。300夠比酒店房錢架啦。呵呵!

第二朝早會,個個都滿意,有人已經問定幾時再黎呢個場喎 !!哈哈 !

下集完。多謝收看。

相關搜索目錄: 酒店

回復 2# 的帖子

好耐无去这个场了!自从成班师兄转去常仔玩後!

引用:
原帖由 markLee 於 2012-6-5 12:39 發表
遙遠的東方有條咁既河。。。(下集)

地點: 仍然唐代古都
時間: 6月某天
人數: 又十不離八九個咁?? 今次唔止啦,十三太保再加多一個,TOTAL 14個。

硬件:
C.        酒店: 我仍然係分配到扮 ...
個人意見, 以前二五八 一模一樣既女同服務, 我覺得好掂, 而家十二.....又好似覺得唔係咁值..
我仲cheap

相關搜索目錄: 酒店
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-6-5 12:51 發表
星期五去好唔好
無論是愛與被愛,也是串步難行

师兄上下集隔了三个月。。
呢间甘既河是我地主场啦。。有个FF妈最照顾七公啦。。好野都留晒比拒。。
住房就最好要高层。。好吵下。。也要预早留D吴系并床。。即系话最好叫妈咪留D靓女, 。留D高层客房同留D真系一张大床咯。。
女女都得既。。食用率两成以上。。都食过好多好野。。
唯一就是交通吴方便。。都要叫车。。来回360.。好贵下。。CP来回河蟹好只100.。。

引用:
原帖由 kenny01 於 2012-6-5 12:53 發表

星期五去好唔好
现有性价比不值!现在的3,6,9 ,如果在以前,2,5,8都不愿给!
现在的3,7,11以前最多给2,5,8。还是在无得拣时,才会一剂算那种!

要抵制这场,让经理,老板等提升囡囡的质素才再去了!

房:嘈 ... 住8樓都強勁音樂,成晚無得訓

中餐:唔明湘川菜搞到咁黑做乜?

最慘:無外賣叫 ...

囡:唔知,睇落似係 SN 貨式

總結:哈記咁近又多嫩菜,無道理走咁遠 ...

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-6-5 12:51 發表
七少,唔係去晒哈哈笑咩 ?

引用:
原帖由 kenny01 於 2012-6-5 12:52 發表

個人意見, 以前二五八 一模一樣既女同服務, 我覺得好掂, 而家十二.....又好似覺得唔係咁值..
我仲cheap
其實價錢加左,貨係一樣架,同cp既一樣( 以前 258 = 依家 3,8,10) !! 唉,無計 !!

引用:
原帖由 AINY 於 2012-6-5 12:53 發表
呢间甘既河是我地主大场啦。。有个FF妈最照顾七公啦。。好野都留晒比拒。。
住房就最好要高层。。好吵下。。也要预早 ...
我好彩住10樓,無咁嘈 !8 樓d朋友話都聽到音樂。
我朋友話,併床咪益你囉,無女既話仲有床罅比你自己玩 !!

引用:
原帖由 kenny01 於 2012-6-5 12:52 發表

我仲cheap
纸水贬值啦。。加价是应该的。。只是港粲薪水不加。。我都吴知几耐无加过人工。。

内地生活水平提高左好多, 女女加价是正常的.  加上依家生的少, 供应就相应减少好多, 所以女女态度都差左.  
地球一直在转, 只是香港人这几年就的确比较悲哀D.  人工加左都跟不上通胀.

引用:
原帖由 AINY 於 2012-6-5 12:53 發表
呢间甘既河是我地主场啦。。有个FF妈最照顾七公啦。。好野都留晒比拒。。
住房就最好要高层。。好吵下。。也要预早留 ...
有無諗過打的落虎門轉高鐵返深圳

引用:
原帖由 chun2000 於 2012-6-5 15:14 發表

有無諗過打的落虎門轉高鐵返深圳
通常夜晚放工赶过去皇岗, 车子接。到步也要8.30.。第朝一早, 6.45,约好车送落深圳关口。。约7.30到,赶返离返工。。

高铁深圳是龙华。。再转的士也麻烦。。费用加起来也不便宜吧。。师兄知道高铁虎门到龙华是多少钱吗。。两程的士加高铁。。。。时间也一定长。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-6-5 13:00 發表

现有性价比不值!现在的3,6,9 ,如果在以前,2,5,8都不愿给!
现在的3,7,11以前最多给2,5,8。还是在无得拣时,才会一剂算那种!

要抵制 ...
我諗d人唔去...都主要係....價錢同質素...比唔上其他地方...

引用:
原帖由 simonkok 於 2012-6-5 16:18 發表

我諗d人唔去...都主要係....價錢同質素...比唔上其他地方...
長安sell既係玩得癲同之後既服務,講樣真係無得同cp比 ,但services真係贏cp好多 。cp sell既係樣 ,但d女既家教就 。。。都唔好講服務。係cp仲要自己同自己講遇到好既係自己好彩,遇到飛機妹,死魚等等係正常。

回復 17# 的帖子

你说的是当然的。去古都的都应该知道。但这又谈何容易呢!人就是贱!被囡囡放飞机还要阿 Q.

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-6-5 16:38 發表
你说的是当然的。去古都的都应该知道。但这又谈何容易呢!人就是贱!被囡囡放飞机还要阿 Q.
所以去cp k 經常唱陳小春既犯賤 !!
兼我覺得我自己越黎越似依家d香港明星,乜春都話”平常心”!!

甘服務最好..可能係古都d..SN

引用:
原帖由 markLee 於 2012-6-5 16:34 發表

長安sell既係玩得癲同之後既服務,講樣真係無得同cp比 ,但services真係贏cp好多 。cp sell既係樣 ,但d女既家教就 。。。都唔好講服務。係cp仲要自己同自己講遇到好既係自己好彩, ...

呢D係供求問題,當然,CP 有個和諧站貫通南北,引進了消費力,闊綽人多了,港燦要求多,銀紙少,當然被放飛機,因為下次你也未必搵番佢

引用:
第二朝早會,個個都滿意,有人已經問定幾時再黎呢個場喎 !!哈哈 !
我都問左好耐啦,馬克哥
人生有幾多個10年,最緊要有態度!

引用:
原帖由 AINY 於 2012-6-5 15:46 發表

通常夜晚放工赶过去皇岗, 车子接。到步也要8.30.。第朝一早, 6.45,约好车送落深圳关口。。约7.30到,赶返离返工。。

高铁深圳是龙华。。再& ...

睇黎有研究過

聽人講虎門d的士去長安打狗價一舊
到深圳北站後只能轉地鐵,一條友計打的一定唔平
計過長安以錦河計,出番去長安北站都半粒鐘
所以不如直接落虎門再轉高鐵之後轉地鐵
時間上好似差唔多,但比大巴舒服,而且長安治安一向...................

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-6-5 13:00 發表 现有性价比不值!现在的3,6,9 ,如果在以前,2,5,8都不愿给!现在的3,7,11以前最多给2,5,8。还是在无得拣时,才会一剂算那种!要抵制 ...
七公都话差就肯定差到无轮啦。。。无去几个月就变晒。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2012-6-5 23:53 發表

七公都话差就肯定差到无轮啦。。。无去几个月就变晒。。。
乜意思?

102 12345
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。