推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[原創] 上海包月

引用:
原帖由 Wanbaolung 於 2011-3-31 10:00 發表 就算你想純愛, 相信她都不會咁易放過你, 實要你 " 清倉 " .....

上次短短留咗四日,就留低咗六次精華俾佢,今次最小留三個禮拜,不敢想像 所以會帶多盒補品,以免做起來象美股MicroSoft....微軟。一定要做港股....長實。

引用:
原帖由 Salute 於 2011-3-31 10:58 發表

上次短短留咗四日,就留低咗六次精華俾佢,今次最小留三個禮拜,不敢想像h:" /> 所以會帶多盒補品,以免做起來象美股MicroSoft....微軟。一定要做港股....長實。
吴使担心。。长玩长有。。越玩越劲既。。

引用:
原帖由 AINY 於 2011-3-31 11:06 發表 吴使担心。。长玩长有。。越玩越劲既。。
咪鬼笑我喇。年過半百,晚晚都來一次已經有交代了,可以有多一次,就當收到花紅了。 仲想學你地年輕力壯,話有就有咩。

回復 228# 的帖子

以前一直冇需要,最近表現不如理想,要試一試,如果冇大力金剛丸等於要我地提早離場。

引用:
原帖由 Salute 於 2011-3-31 12:28 發表

咪鬼笑我喇。年過半百,晚晚都來一次已經有交代了,可以有多一次,就當收到花紅了。 仲想學你地年輕力壯,話有就有咩。
哈哈。。大家彼此彼此都系差不多年纪。。想玩就玩。。玩得郁就玩而已。。已不介意一晚几多次那些啦。。玩得舒服就够啦。。我跟LB一起时也就是想玩就玩。。也不是每天玩。。一晚就最多一Q。。。

引用:
原帖由 yale 於 2011-3-31 12:44 發表
以前一直冇需要,最近表現不如理想,要試一試,如果冇大力金剛丸等於要我地提早離場。
放松心情。。不要给自己压力。。能玩就玩。。不行就算。。自然就会好啦。。
有时我喝多了或是女女不是很喜欢的我就不搞睡觉。。到第二天再搞。。

引用:
原帖由 AINY 於 2011-3-31 15:11 發表

哈哈。。大家彼此彼此都系差不多年纪。。想玩就玩。。玩得郁就玩而已。。已不介意一晚几多次那些啦。。玩得舒服就够啦。。我跟LB一起时也就是想玩就玩。。也不是每天玩。。一晚就最多一Q。。。 ...
不過你有時同yy去xx果時。。。。。8點幾。。就先來個快餐。。。。
十一點幾又食宵夜。。。。。
心情好就深宵整多個深宵點心。。。。

最後食埋早埋個早餐先返工。。。。

十零個鐘食四餐。。殊不簡單喔。。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-3-31 17:13 發表

不過你有時同yy去xx果時。。。。。8點幾。。就先來個快餐。。。。十一點幾又食宵夜。。。。。
心情好就深宵整多個深宵點心。。。。

最後食埋早埋個早餐先返工。。。。

十零個鐘食四餐。。殊不簡單喔。。 ...
都系误传蔗。。大多数都系带女女回去。。三两下搞掂就睡到第朝一早返工啦。。早餐绝少食既。。。
所以D女女都好喜欢坐我。。因为吴使点做。。。
十零个钟四餐果个吴系我。。系另有 奇 人。。。

回復 234# 的帖子

師兄都好勤力喎,短短註冊時間己經升級。可喜可賀。其實我每星期都有打網球,保持身體健康。可能現在對一般的性愛感覺不到大剌激,如我之前所說,追求feel 重於sex。

引用:
原帖由 AINY 於 2011-3-31 17:17 發表

都系误传蔗。。大多数都系带女女回去。。三两下搞掂就睡到第朝一早返工啦。。早餐绝少食既。。。
所以D女女都好喜欢坐我。。因为吴使点做。。 ...
個奇人我識唔識嫁?

引用:
原帖由 AINY 於 2011-3-31 15:11 發表 哈哈。。大家彼此彼此都系差不多年纪。。想玩就玩。。玩得郁就玩而已。。已不介意一晚几多次那些啦。。玩得舒服就够啦。。我跟LB一起时也就是想玩就玩。。也不是每天玩。。一晚就最多一Q。。。 ...

所以原來有時碰到她亲戚来,都可以係件好事,起碼休息玩下純愛幾天,又唔洗冇面。最近Download 咗個App 係 Iphone 就可以預計佢邊幾日,方便了我。

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-3-31 18:16 發表

個奇人我識唔識嫁?
十零个钟四餐.... 4餐飯我得喔。。。。
人是可以快乐地生活的,只是我们自己选择了复杂,选择了叹息!

引用:
原帖由 Salute 於 2011-3-31 18:55 發表

所以原來有時碰到她亲戚来,都可以係件好事,起碼休息玩下純愛幾天,又唔洗冇面。最近Download 咗個App 係 Iphone 就可以預計佢邊幾日,方便了我。
但數學是數據,現實可能有很大的差距。。。那麼以為安全變了    有了salute 仔就

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-4-1 09:33 發表

但數學是數據,現實可能有很大的差距。。。那麼以為安全變了    有了salute 仔就
其實, 唔知道國內女子興唔興食藥?
在金色的璀璨陽光中, 懷念與妳相聚的時刻
期盼著跟你有緣再見, 田田, 你會記得我嗎?

引用:
原帖由 Salute 於 2011-3-31 18:55 發表

的确是。。我跟LB一起已三年多。。已少了激情。。刚认识时是早晚。。LB特别喜欢早操。。慢慢早操就省了。。我贪睡又一早要赶上班。。现在就一日一。。有时累了就不搞添。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-3-31 18:16 發表

個奇人我識唔識嫁?
你就是其中一个啦。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2011-4-1 11:26 發表

的确是。。我跟LB一起已三年多。。已少了激情。。刚认识时是早晚。。LB特别喜欢早操。。慢慢早操就省了。。我贪睡又一早要赶上班。。现在就一日一。。有ਲ ...
特别喜欢早操? not very common wor....

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-4-1 12:07 發表 特别喜欢早操? not very common wor....
我都有時喜歡早操,尤其是我呢的四眼佬,曰光白白可以睇清楚多的嘢, 例如人體大特寫,表情反應等等。做完反正要洗澡,那正好洗完順便換衫上班去。

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-4-1 12:07 發表

特别喜欢早操? not very common wor....
朝早起身硬d??
在金色的璀璨陽光中, 懷念與妳相聚的時刻
期盼著跟你有緣再見, 田田, 你會記得我嗎?

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-4-1 12:07 發表

我就渴睡不喜欢早操的。。

引用:
原帖由 AINY 於 2011-4-1 11:26 發表

的确是。。我跟LB一起已三年多。。已少了激情。。刚认识时是早晚。。LB特别喜欢早操。。慢慢早操就省了。。我贪睡又一早要赶上班。。现在就一日一。。有ਲ ...
最近同sp都係天亮之後。。。。。。都可以做兩次。。。。。
有水有feel。。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。