推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[原創] 最近难忘的经验

引用:
原帖由 AINY 於 2012-5-30 00:46 發表

也曾遇过一有个女女好好的。。河南17。玩了三四次吧。。看我颇喜欢她。。竟跟我说下次来带个苹果4给她。。还说要白色的。。当堂无 ...
没错啊.  下次找她的时候没有苹果的话, 9成9态度都会差D, 除非你做出承诺

引用:
原帖由 AINY 於 2012-5-30 00:46 發表

也曾遇过一有个女女好好的。。河南17。玩了三四次吧。。看我颇喜欢她。。竟跟我说下次来带个苹果4给她。。还说要白色的。。当堂无 ...
AINY兄,你都好過我,食左3,4次先叫你。
我有個坐過1次(但個次無帶走,因為佢想快餐,我唔想,仲要係半途殺上房個隻)。但有keep住間中sms,諗住留番下次食。但sms幾次後,竟然叫我買個蘋果比佢。我當然拒絕。兼case closed !!   去超市買蘋果4袋比佢就得。

引用:
原帖由 Salute 於 2012-5-30 08:11 發表

有一次在上海出來玩,叫了個見過兩次的四川42寸长腿妹出來玩,剛好在澳洲帶了些Julique的面霜辦就帶了支給她,反正不犯本。吖,條女得寸進尺,故意給我看她的蘋果4,想我下次帶個IPad2送她,死八婆, ...
如果送IPAD2 后可以过夜当肉金, 那也不是太过分

引用:
原帖由 Salute 於 2012-5-30 08:11 發表

有一次在上海出來玩,叫了個見過兩次的四川42寸长腿妹出來玩,剛好在澳洲帶了些Julique的面霜辦就帶了支給她,反正不犯本。吖,條女得寸進尺,故意給我看她的蘋果4,想我下次帶個IPad2送她,死八婆, ...
有一次就好好笑下。。在Jiangyin一K坐了一个不出去的女女。。好年轻同好CUTIE下。。说是不出去的就更觉吸引。。玩我的iPhone。。话好想有一部。。迟D存够钱都会买。。我个朋友就马上说我是卖这个的。。叫我送一部就得啦。。我就打蛇随棍上。。话肯出去的就无问题啦。。不过要陪三两天才行啊。。甘女女咪跟我走咯。。 。。

引用:
原帖由 shuailaotou 於 2012-5-30 10:42 發表

如果送IPAD2 后可以过夜当肉金, 那也不是太过分
嘩,看來你更似金山亞伯喎,扑一嘢幾千人仔,𠳔係章子儀咩!
不過,就算喺章子儀都咪製啦,原來是富豪公厠,俾錢多啲就個個可以入 ,想落這個公厠都好烏糟。

引用:
原帖由 markLee 於 2012-5-30 10:37 發表

AINY兄,你都好過我,食左3,4次先叫你。
我有個坐過1次(但個次無帶走,因為佢想快餐,我唔想,仲要係半途殺上房個隻)。但有keep住間中sms,諗住留番下次食。但sms幾次後,竟然叫我買個蘋果比佢。我當然拒絕。兼 ...
买个师傅话果D海关都分不出的A货比拒。。。

引用:
原帖由 shuailaotou 於 2012-5-30 10:27 發表

没错啊.  下次找她的时候没有苹果的话, 9成9态度都会差D, 除非你做出承诺
不给她买的话再找她也没意思啦。。打个句号就算啦。。。

引用:
原帖由 Salute 於 2012-5-30 11:21 發表

嘩,看來你更似金山亞伯喎,扑一嘢幾千人仔,𠳔係章子儀咩!
不過,就算喺章子儀都咪製啦,原來是富豪公厠,俾錢多啲就個個可以入 ,想落這個公厠都好烏 ...
Ching,  IPAD2 WiFi 版, 在香港买不用3K港纸. 不算贵哦.

引用:
原帖由 shuailaotou 於 2012-5-29 12:09 發表
年后的一天
四川妹妹.
全身皮肤水嫩, 真的很水水的, 很白哲, 有哪种纯纯的少女味道.
超大的眼睛, 精致的双眼皮, 不大不小但是很笔直的鼻子, 水嫩的双唇形状和大小 ...
四川妹妹大多皮肤都又白又滑,床上反应劲就好多地方女女都有,我试过一湖北女,我小弟弟一插到她下面,她也淫水不断,床上湿一大块

引用:
原帖由 AINY 於 2012-5-30 11:30 發表

买个师傅话果D海关都分不出的A货比拒。。。
不過A貨既價錢可能夠我去兩次桑拿 !!仲爽

引用:
原帖由 markLee 於 2012-5-30 11:52 發表

不過A貨既價錢可能夠我去兩次桑拿 !!仲爽
绝对够。。我都觉得去两次SN好过。。

引用:
原帖由 AINY 於 2012-5-30 11:53 發表

我都係咁覺得,反正印象分扣晒,無晒feel囉,去k都係想多d feel姐 !! 嘿嘿 !!

引用:
原帖由 markLee 於 2012-5-30 11:56 發表

我都係咁覺得,反正印象分扣晒,無晒feel囉,去k都係想多d feel姐 !! 嘿嘿 !!
我绝对同意你这观点。没有了感觉的,还会去找她吗?既然不找了,就断缆喇!

所以咸D有不三:用蘋果的不會坐,談蘋果的不帶走,要蘋果的不翻吃。

反之,用的手機越低檔次,咸D越感覺良好。

相關搜索目錄: 手機

引用:
原帖由 drm 於 2012-5-30 12:25 發表
所以咸D有不三:用蘋果的不會坐,談蘋果的不帶走,要蘋果的不翻吃。

D哥系咪买三星电话的呢。。同苹果甘大仇口既。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2012-5-30 04:48 發表

D哥系咪买三星电话的呢。。同苹果甘大仇口既。。。
哈哈,系呀!

咸D全屋五台手機,包括印印的,都是三星。

引用:

D 哥果然是老江湖.   用苹果的不好逗, 因为已经有包工头或者已经好有钱.  手机档次低的最嫩, 也最容易满足.

引用:
原帖由 drm 於 2012-5-30 12:58 發表

哈哈,系呀!

我都好 fresh 的。我也是全屋 Samsung !!!

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2012-5-30 11:51 發表

四川妹妹大多皮肤都又白又滑,床上反应劲就好多地方女女都有,我试过一湖北女,我小弟弟一插到她下面,她也淫水不断,床上湿一大块
Ching是不是身怀巨物呢

女女有Feel的真的好玩好多.  我之前的LB就是次次都搞到床单湿噻。

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-5-30 12:16 發表

我绝对同意你这观点。没有了感觉的,还会去找她吗?既然不找了,就断缆喇!
七少可以动之以情, 加上教训她要做爱不是被吊。

引用:
原帖由 AINY 於 2012-5-30 11:19 發表

有一次就好好笑下。。在Jiangyin一K坐了一个不出去的女女。。好年轻同好CUTIE下。。说是不出去的就更觉吸引。。玩我的iPhone。。话好想有一部。。迟D存够钱都& ...
人去jy,我有去jy,甘多次都系吃白果。。
人是可以快乐地生活的,只是我们自己选择了复杂,选择了叹息!

引用:
原帖由 AINY 於 2012-5-30 11:53 發表

不止啦,在HZ ,找到300的,2小时。。四飞都够。。。

引用:

我也是这样想。 有一次,见到久违了的nokia, 中系2004款,本来好开心。。点知,后来知道她刚掉了部萍果,只找到一旧手机顶住。。

引用:
原帖由 drm 於 2012-5-30 12:58 發表

哈哈,系呀!

我也是。我是反萍果联盟阵线。。

引用:
原帖由 denny2000 於 2012-5-30 13:39 發表

我也是。我是反萍果联盟阵线。。
我也是!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。