推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] 上海包月

引用:
原帖由 bb1218 於 2011-10-27 09:50 發表 May be I did use the Origin product before, and my skin already in a perfect condition, so may be the reason Y no much improve............. You come with your 正印, let see may be we can meet ...
哈哈哈,我好驚呀! 帶佢出黎同你食飯唱歌都得喇。重有我個仔和有其他朋友一齊,一大班玩囉。不過,十二月十九,二十及廾一這幾日,我地自己哩班兄弟,會唔會夠腳搞團年飯先! AINY兄和YALE兄這幾天在上海嗎?

回復 501# 的帖子

我上次在澳洲只買了一瓶,彈藥有限,所以祇在需要時幾小時前吃,效果不明顯,不像 salute 兄天天一粒,需要時再加一粒。 讓我試試每天一粒,看效果如何,有效時師兄從澳洲過來就多帶幾瓶。
十二月行程還未安排,尽量配合你的曰子。
我老婆剛買了一些shesido 的護膚品給我,用完看有沒有效果,到時再考慮你說的油吧

相關搜索目錄: 護膚 護膚品

Yale Bro, Shesido no good la, I tried before!! Expensive & no good. But try try la, if not your wife will say you may have some affairs..............haha!!!!!

哈哈,唔知點解,長stay喺上海啲兄弟,越來越”臭美”(姿整), 當然也包括在下。這是隨著我等年紀增長,市場價值越來越痿縮,再不加內外調理,就好快玩完。由其在上海此等先敬衣後敬人的地方,連出來搵食的囡囡,都是這樣,你挑她時她也在挑你。所以,眼見有些兄弟搵囡時不一定順利,囡囡多多理由,不是大姨媽到訪,就是姐妹生日有約了。所以,都係個句,囡要扮靚,各兄弟都要,在上海,對啲囡囡來說,香港客是有質素的,如果門面修葺得而,那就不要花大量時間和人仔力量才溝到心水囡。有几次我跟一班在上海做生意的朋友出來,其中有個囡囡全程啤住我,可惜小二也在,但當小二上了厠所去,那朋友call 來陪他的囡,就過來抄我牌。其實而家我小二也盡量不帶她的朋友出來見到我,因為試過有兩次,她的朋友老是釘着我。當然,部分原因是我的”海龜”身份令她們很好奇和人民幣力量,但當然首要是個賣相人家才有興趣親近的。
而家每次經香港一定做個facial和補充一下護膚品存貨才轉上海,大條道理向正印交代買護膚品,以免搞壞她的臉,是自己做白老鼠先,有好效果就給她用云云。開心都來不及了又何處有疑心呢。

相關搜索目錄: 護膚 護膚品

引用:
原帖由 Salute 於 2011-10-28 11:05 發表
哈哈,唔知點解,長stay喺上海啲兄弟,越來越”臭美”(姿整), 當然也包括在下。這是隨著我等年紀增長,市場價值越來越痿縮,再不加內外調理,就好快玩完。由其在上海此等先敬衣後敬人的地 ...
哈哈。。师兄呢翻话好有道理。。小弟都要学下用翻D补品先得啦。。

回復 504# 的帖子

啊!你咁講我都要減少跟你同BB 兄出去玩,囡囡都掛你昅你地,我重邊有得搵食。

引用:
原帖由 yale 於 2011-10-28 11:29 發表 啊!你咁講我都要減少跟你同BB 兄出去玩,囡囡都掛你昅你地,我重邊有得搵食。
Yale兄又唔好咁講,而家我同BB兄出來,多數都帶私家菜啦,也不會跟你搶食,所以都是看你的真功夫了。

引用:
原帖由 AINY 於 2011-10-27 08:29 PM 發表

哈哈。。师兄呢翻话好有道理。。小弟都要学下用翻D补品先得啦。。
你成日採陰補陽..好过食补品喇!!!!

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

Yale 兄 : 我地沒银兩的就要靠外表的, 你估有形就能長久嗎? 最终又係$$.......

No free lunch in the world..................你就唔同, 放几張毛伯伯在臉上, 谁与你爭峰!!

Salute 兄, 你利害啦, 識得講课傳授心得啦................................好似我recommend 你skincare的!!

明天我兩口子去杭州西湖玩二曰, see you guys!! 看看杭州美女........没得吃!!

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-10-28 12:59 發表

你成日採陰補陽..好过食补品喇!!!!
好耐都无上山採药啦。。好怀念山上D野花啊。。

引用:
原帖由 bb1218 於 2011-10-28 13:50 發表 Yale 兄 : 我地沒银兩的就要靠外表的, 你估有形就能長久嗎? 最终又係$$.......No free lunch in the world..................你就唔同, 放几張毛伯伯在臉上, 谁与你爭峰!!Salute 兄, 你利 ...

老友,你就旦家雞見水了。好可憐呵

唉Salute兄, 我目前GF也不差呀, 只是男人就是这样..............得一想三!! 你就是好例子呢!!

引用:
原帖由 Salute 於 2011-10-28 04:24 發表 Yale兄又唔好咁講,而家我同BB兄出來,多數都帶私家菜啦,也不會跟你搶食,所以都是看你的真功夫了。
真羡慕你地两个食私家菜,我只能食公家菜。有时重要碰到的係唔夠質素嘅公家菜。

引用:
原帖由 bb1218 於 2011-10-28 06:55 發表 唉Salute兄, 我目前GF也不差呀, 只是男人就是这样..............得一想三!! 你就是好例子呢!!
你嘅真係好嘢黎,夠高够時尚,我第一次見的時候以為你是金沙挑的囡囡,原來你說清楚才知是你新認識的女朋友。

兩星期前本來要留在香港幾天才回澳,後來因為有份合同要在上海簽,所以要飛返去上海三天才走。正好遇着她的腳要做個激光手朮,我便順便告訴她是因為放心不下她,專程飛回來看她和陪她去做手術的,嘩!原來女人可以這樣容易感動的,抱住我哭了三大場,有其中一次就在唱K, Yale兄也在場。其實真有點英雄感。

回復 515# 的帖子

我係囡囡都肯定感動,最重要就是你是最后一刻才能決定機位番上海,而事先要靠我給你帶東西給她,做成一個假象以為你不能回去

引用:
原帖由 yale 於 2011-10-28 16:44 發表
我係囡囡都肯定感動,最重要就是你是最后一刻才能決定機位番上海,而事先要靠我給你帶東西給她,做成一個假象以為你不能回去
Yale 兄,哈哈,我不是有心搵你過橋的,當時真的是找不到機位,到後補才有。不過,朋友都是用耒利用的,歡迎師兄隨時利用番我。

Yale 兄, 什么時候來上海? 有事請求!!

引用:
原帖由 bb1218 於 2011-11-3 12:16 發表
Yale 兄, 什么時候來上海? 有事請求!!
有乜嘢水貨要呀。Yale 兄未出schedule?可以等我十二月中帶嗎?都係嗰句,朋友係攞嚟利用嘅。不防開聲。

回復 519# 的帖子

我下星期會到上海,有何事需小弟效勞

Salute 兄, 你那边就肯定是煙la!! Yale 兄, 能否看一下 i-phone 4 16G 有无貨(不是4S) 要三部, 多少錢一部, 先谢!!

回復 521# 的帖子

Just called a shop owner at 先達 ( I once bought a cell phone there), learned that there's no more stock of i phone 4 in his shop and also there should not be many in the market. There are a few 8G for sale in the Internet at $4288. Will see if there's any more in other shops.
Anyone who knows where can buy please share.

还有,下星期到上海的时间有变,要押後一星期

Thanks & waiting for your update!!

回復 524# 的帖子

问过几家零售店,都说没货,你可有什么渠道能买到

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。