推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[建議] J姐夫姨仔奸情,請入內發表...

引用:
原帖由 toyman 於 2008-10-9 17:31 發表
Lu 姐都未有反應!!!!!!!!
我唔敢o係公司睇, 都係返屋企先慢慢睇!

引用:
原帖由 toyman 於 2008-10-9 18:16 發表
等我都玩下精...........華情節先!!!

比你咁講法,我都真係有啲啲驚,雖然出咗事都差不多快一年和保密工夫亦做得很好好,(乜鳩都你講晒啦~)
都現在如今,我的老婆都似乎連半點懷疑我和姨仔的行為沒有,都表現得很 ...
吊得好!佢條撚樣成鳩日都前言不對後語!

引用:
原帖由 luciferdevil 於 2008-10-10 11:35 發表

我唔敢o係公司睇, 都係返屋企先慢慢睇!

引用:
原帖由 isxman 於 2008-10-9 18:59 發表

呢d咁粗重o既功夫,等我o黎
.....................我...........都OK架,包試得真~o~

Lu 姐你唔方便睇..... 我講故仔妳聽都 ok 架~~~

工 作 壓 力 大 染 上 性 沉 溺 評分: 7.3 (16人)  瀏覽人次: 22,467  回應: 1
【 本 報 訊 】 面 對 沉 重 工 作 壓 力 , 又 或 與 伴 侶 離 異 時 , 不 知 不 覺 間 經 常 拔 掉 自 己 的 頭 髮 , 又 或 無 時 無 刻 想 瀏 覽 色 情 網 站 , 甚 至 每 隔 三 、 四 日 去 召 妓 一 次 , 你 可 能 已 患 上 「 沉 溺 症 」 。

每 隔 三 日 嫖 妓 一 次
香 港 明 愛 家 庭 服 務 去 年 訪 問 了 198 名 有 成 癮 行 為 的 服 務 使 用 者 , 當 中 包 括 酗 酒 、 濫 用 藥 物 、 沉 迷 上 網 及 性 沉 溺 等 個 案 , 以 了 解 他 們 成 癮 原 因 。 結 果 發 現 , 大 部 份 受 訪 者 遇 到 挫 敗 、 焦 慮 及 抑 鬱 等 負 面 情 緒 。
大 學 畢 業 、 現 職 物 業 管 理 公 司 要 員 的 阿 Sam , 昨 透 過 錄 音 訪 問 表 示 , 因 工 作 壓 力 太 大 , 99 年 起 染 上 嫖 妓 惡 習 , 但 當 時 仍 能 自 控 , 每 隔 一 、 兩 個 月 才 召 妓 一 次 。 不 過 , 面 對 不 斷 增 加 的 壓 力 , 阿 Sam 稱 「 最 嚴 重  時 每 隔 三 、 四 日 就 去 嫖 妓 一 次 , 頻 密 程 度 就 好 似 食 煙 咁 」 。
他 坦 言 , 知 道 嫖 妓 是 對 不 起 太 太 , 且 又 不 敢 向 同 事 說 這 些 不 見 得 光 的 秘 密 , 內 心 更 感 沮 喪 。 去 年 經 明 愛 社 工 輔 導 後 才 醒 悟 , 阿 Sam 遇 到 困 難 時 更 懂 得 與 太 太 分 享 壓 力 。

條燃樣終於蒲上水面!

引用:
原帖由 bt100 於 2008-10-10 12:09 發表

.....................我...........都OK架,包試得真~o~
lu姐果然魅力無法擋,個個排住隊試味!

回復 226# 的帖子

可以的話約埋一齊睇都得
順便幫妳試真d係咩味又得

引用:
原帖由 jhun88 於 2008-10-10 12:28 發表
:byebye ...
我見到家下你“垂死掙扎‘既燃樣,既想笑又心酸!

作篇甘既流野,俾人踢爆,先話“抄“黎“娛樂”大家,講真,就你呢一步,已經犯眾憎,我地因物能要俾你“娛樂”啊?吊鳩你!

相關搜索目錄: 娛樂

引用:
原帖由 isxman 於 2008-10-10 14:21 發表
可以的話約埋一齊睇都得
順便幫妳試真d係咩味又得
你講到我家下亂甘o念野添!

垂死掙扎‘

YES, 吊得好!俾人踢爆,先話“抄“黎“娛樂”大家

相關搜索目錄: 娛樂

引用:
原帖由 toyman 於 2008-10-10 12:17 發表
Lu 姐你唔方便睇..... 我講故仔妳聽都 ok 架~~~
你點樣講故仔俾我聽呢?

我咪好似廣播劇咁將上面 d 故事講比你聽囉~~~
如果你想互動 d ........... 咁就變左 phone sex wor....

引用:
原帖由 toyman 於 2008-10-10 16:24 發表
我咪好似廣播劇咁將上面 d 故事講比你聽囉~~~
如果你想互動 d ........... 咁就變左 phone sex wor....
咁要有男聲有女聲, 仲要扮埋d叫床聲wo, 不過, 咁樣就更加唔可以o係公司聽啦!

我做男聲~ 你做女聲囉~~~~
咪扮晒做配音~~~
戴住 headphone 聽咪得囉~
無人叫你開大個喇叭架~~~~~
不過聽住聲怕你反應仲大 wor........

回復 242# 的帖子

我做女聲, 咁公司其他同事咪聽到囉!

回復 243# 的帖子

我又要聽

做乜大家靜晒?????????

等聽廣播劇

都未約到 Lu 姐~~~

引用:
原帖由 toyman 於 2008-10-13 14:00 發表
都未約到 Lu 姐~~~
我諗住聽故仔架咋, 做咩會變左我要講架!

引用:
原帖由 bt100 於 2008-10-13 01:05 PM 發表
等聽廣播劇
係囉係囉
洗耳恭聽

各路CHing精彩語錄

isxman:春袋男
bt100:
咪臭係!
Luciferdevil: 真係唔死都無乜用!
Chicken Floss: 狗公!

仲有無ar....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。