推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[建議] J姐夫姨仔奸情,請入內發表...

引用:
原帖由 toyman 於 2008-10-24 06:07 PM 發表

乳帶相關嘛~~~~~~~~

果然"對"得好工整

引用:
原帖由 ChickenFloss 於 2008-10-24 18:07 發表

哈哈,以退為進,跟你學o野o者
唔好咁講~ 我地呢 d 道德西門兄弟~
要淫賤都擺上檯面大家講!!!
唔會下下叫人 PM 自已咁有道德既!!!

Lu 妹乳溝一現!
痴漢四處立見!

如果.....

Lu 妹乳頭一現! 我地立即扯旗征戰!

引用:
原帖由 toyman 於 2008-10-24 06:06 PM 發表

契兄乜你咁快準備同契妹搞交流,仲準備以文會友,玩神交呀?!
我都好鍾意以文會友
平時最鍾意同d囡囡,
"吟完就隊"
口快快講錯
應該係:
吟o下詩,對o下"隊"

各位契兄慢用,契弟我先行一步。

引用:
原帖由 toyman 於 2008-10-24 18:10 發表

我又笑佐!

引用:
原帖由 luciferdevil 於 2008-10-24 17:39 發表

或者你講得o岩既, 好多野應該睇得長遠d, 又可能我思想仲係太幼稚, 未識得為自己打算, 不過, 由開始拍拖到而家, 我都唔信d咩承諾, 結婚都一樣會離婚, 承諾完, 到最後亦可能根本做唔到, 唔止係佢, 有可能最後提出分 ...
你條佬有你這女友是他的福氣,玩3P玩到有女友支持o既,確係少有!

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 toyman 於 2008-10-24 06:10 PM 發表

講得好

引用:
原帖由 toyman 於 2008-10-24 18:13 發表
Lu 妹乳溝一現!
痴漢四處立見!

如果.....

Lu 妹乳頭一現! 我地立即扯旗征戰!

呢樣真係難d啦, 我唔影呢類相架wo, 我都係鐘意影埋d遮遮掩掩既, 有神秘感d, 所以就算性感睡衣, 我都係鐘意果d好似睇到其實睇唔到既款, 最唔鐘意果d著左好似無著果d咁既款!

引用:
原帖由 ChickenFloss 於 2008-10-24 18:22 發表

你條佬有你這女友是他的福氣,玩3P玩到有女友支持o既,確係少有!
咁講真, 人一世物一世, 唔會對自己有咩傷害既, 試下都無妨嘛!

出現罵戰啦!!爽啊!!!

引用:
原帖由 timtimyo0 於 2008-10-25 09:44 PM 發表

何以見得,出現罵戰
定係學"中央"話齋:
要提防"別有用心者"

引用:
原帖由 timtimyo0 於 2008-10-25 21:44 發表
你想講邊段係罵戰? 我真係睇唔到wo!

各位道德西門兄弟姐妹~~~~~~~~
集合喇~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 toyman 於 2008-10-27 11:48 發表
各位道德西門兄弟姐妹~~~~~~~~
集合喇~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
我返左黎成朝架啦, 等緊你地咋!

我即時回來報到

引用:
原帖由 isxman 於 2008-10-27 13:53 發表

我即時回來報到
呢幾日訓得唔好, 再無人陪我傾下計, 我就黎會訓著架啦!

引用:
原帖由 luciferdevil 於 2008-10-27 01:57 PM 發表

呢幾日訓得唔好, 再無人陪我傾下計, 我就黎會訓著架啦!
要5要搵人"暗"妳訓
要的話
我相信好多"同好會"的弟兄一定樂意
我一定係其中一個啦

引用:
原帖由 isxman 於 2008-10-27 14:03 發表

要5要搵人"暗"妳訓
要的話
我相信好多"同好會"的弟兄一定樂意
我一定係其中一個啦
開緊工唔訓得呀, 我頭先lunch果時已經飲左杯齋啡, 但係都係無乜用咁!

引用:
原帖由 luciferdevil 於 2008-10-27 02:06 PM 發表

開緊工唔訓得呀, 我頭先lunch果時已經飲左杯齋啡, 但係都係無乜用咁!
齋啡,好壞胃 非必要,都係飲少d好!
想5眼訓,食粒"話梅"即刻醒o西
越酸越醒神
相比"齋啡",後遺症冇咁勁

引用:
原帖由 isxman 於 2008-10-27 14:10 發表

齋啡,好壞胃 非必要,都係飲少d好!
想5眼訓,食粒"話梅"即刻醒o西
越酸越醒神
相比"齋啡",後遺症冇咁勁
公司無話梅呀, 得陳皮, 但係咁o岩頭先有同事約我一齊食飯, 又唔知飲乜好, 加上又好眼訓, 咁咪飲左齋啡囉, 平時我都好少飲, 因為飲得咖啡多會骨質疏鬆嘛!

相關搜索目錄: 咖啡

做乜呢幾日訓得唔好?????

引用:
原帖由 isxman 於 2008-10-24 17:59 發表

我諗都算一個資深的年青人
我由魚蛋檔開始玩到而家,都應該算
不過我玩得來比較低調
我就自從不用上大陸後(7年前) 就沒有作反了. ,咪就係 上 2 年食過件人妻咁大把Lor.

引用:
原帖由 ChickenFloss 於 2008-10-24 18:22 發表

咪臭係, 仲要係 E + 仲 Keep 住玩喎!

引用:
原帖由 toyman 於 2008-10-27 15:24 發表
做乜呢幾日訓得唔好?????
我都唔知呀, 成晚一個鐘醒一次, 訓極都訓得唔"冧", 朝朝起身都仲係好攰無訓過咁!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。