推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[建議] J姐夫姨仔奸情,請入內發表...

啜奶時比人咬

我曾經問過姨仔佢系唔系比繩綁成咁,佢話唔系,系自己沖涼嗰陣,用手大力抓損咗淤咗咋,唔系比繩綁成咁架

自己抓損
極品5通鍾意自辱
抓損整瘀,同比繩綁瘀妳5識分的話
自己去買條繩返來綁實自己隻腳半粒鐘,咁你就知有咩5同嘞
都幾廿歲咪咁"能"人頭豬啦

引用:
原帖由 jhun88 於 2008-8-27 21:14 發表
我曾經問過姨仔佢系唔系比繩綁成咁,佢話唔系,系自己沖涼嗰陣,用手大力抓損咗淤咗咋,唔系比繩綁成咁架
又佢講你就信? 你試下自己o係同一個位抓下, 睇下會點樣損法, 俾d常識啦, 一般抓損係唔會夾雜有瘀既情況既, 因為指甲既範圍細, 損得就已經係直接咁流血, 唔損就通常會係甩皮, 只要你自己試過被抓損就會明, 一般最多都只會係凸出既紅痕, 並唔會造成瘀傷, 而又瘀又損既情況, 一般會係由粗糙既物件按壓磨擦而成, 瘀係由於用力按壓引起既內出血(你試過撞到瘀左就一定會明), 損係由於被粗糙表面磨擦而成(你試下搵條粗麻繩磨下睇下囉), 經由較科學既解釋, 你仲係咪要依然故我咁盲目去相信姨仔講果套?

引用:
原帖由 luciferdevil 於 2008-8-28 10:34 AM 發表

又佢講你就信? 你試下自己o係同一個位抓下, 睇下會點樣損法, 俾d常識啦, 一般抓損係唔會夾雜有瘀既情況既, 因為指甲既範圍細, 損得就已經係直接咁流血, 唔損就通常會係甩皮, 只要你自己試過被抓損就會明, 一般最 ...
唔~~~愛情係盲目o架啦
5係盲"輪"左,點會乜都睇5到呀!
真係,咁基本的知識都冇
真係連"99分"都冇

引用:
原帖由 isxman 於 2008-8-28 11:45 發表

唔~~~愛情係盲目o架啦
5係盲"輪"左,點會乜都睇5到呀!
真係,咁基本的知識都冇
真係連"99分"都冇
可能佢真係未試過抓損同整瘀呢!!

引用:
原帖由 bt100 於 2008-8-27 12:00 發表
佢跟本就吾想,吾理,吾會停,佢真係「以為」E 仔只得佢一個!百痴仔!
Juhn 88-----答啦仲乜吾答!

引用:
原帖由 bt100 於 2008-8-27 14:26 發表

咁又係呀!「話」同人參加大陸團,用回鄉卡吾駛有証明無得跟,咁岩去果度又收吾到電話,而又咁岩果度連電話都無,而咁岩酒店電話壞晒,而咁砦D Friend 又無帶電話,而又咁岩佢老公又上左大陸,而又咁岩返來後個 ...
Jhun 88-----答啦仲乜吾答!

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 jhun88 於 2008-8-27 21:14 發表
佢講你又信?佢話乜你都信? 好R吾R  R損波!一個正常女人果D敏感部位嘟吾會大力啦, 仲要咁岩係「回來」後!用下腦啦!

引用:
原帖由 luciferdevil 於 2008-8-28 16:39 發表

可能佢真係未試過抓損同整瘀呢!!
又可能人地真係愛佢呢

引用:
原帖由 bt100 於 2008-8-29 02:39 PM 發表

又可能人地真係愛佢呢
5通呢d就係叫

引用:
原帖由 isxman 於 2008-8-29 14:54 發表

5通呢d就係叫做真愛
唔通愛真係會令人變蠢同變盲?

回復 111# 的帖子

"愛"本身就5會令人盲目,
盲目o既係當事人對個份"愛"嘰過份"執著"
5肯退一步,停一停!諗一諗!
但係"沉淪情慾",肓目追求"官能刺激"
就會令人萬劫不復

引用:
原帖由 isxman 於 2008-8-29 16:46 發表
"愛"本身就5會令人盲目,
盲目o既係當事人對個份"愛"嘰過份"執著"
5肯退一步,停一停!諗一諗!
但係"沉淪情慾",肓目追求"官能刺激"
就會令人萬劫不復
我會覺得, 其實佢根本就唔知咩係愛囉!

回復 113# 的帖子

我絕對同意妳的講法
知就一定5知格啦~
佢淨係識得""嘰o者

引用:
原帖由 isxman 於 2008-8-29 19:56 發表
我絕對同意妳的講法
知就一定5知格啦~
佢淨係識得"做"嘰o者
做都唔慌做得好呢!

巧茅聊呀...講來講去三幅被

佢都未敢答我上面果2題!

回復 117# 的帖子

諗佢都會5會答格啦!
佢咁忙!
又要接老婆~~~
又要o拍"E仔"~~~
仲要作故仔~~~~~~
邊有時間答問題^O^
5回應一句"早晨"咪算比面囉=.=

引用:
原帖由 isxman 於 2008-9-1 16:40 發表
諗佢都會5會答格啦!
佢咁忙!
又要接老婆~~~
又要o拍"E仔"~~~
仲要作故仔~~~~~~
邊有時間答問題^O^
5回應一句"早晨"咪算比面囉=.=
咁又係,佢「知」小D, 咪以為可玩耐D Lor.

老婆返咗

我今晚同老婆食食龠,姨仔同佢老公忽然現身,唔通姨仔應承咗我,唔同我再玩,專登比個訊息我

小別勝新婚,,,,,,,,,,,,,,,,

回復 120# 的帖子

真的嗎
都5,made sense

引用:
原帖由 isxman 於 2008-9-2 00:07 發表

真的嗎
都5,made sense
佢d野都無make sense過架啦!

引用:
原帖由 jhun88 於 2008-9-1 23:27 發表
我今晚同老婆食食龠,姨仔同佢老公忽然現身,唔通姨仔應承咗我,唔同我再玩,專登比個訊息我
姨仔同佢老公忽然現身<<<<<<哽係現身啦, 差不多啦, 你上次話 E 仔「又要去旅行」麻! 醒D啦豬炳!

引用:
原帖由  於 2008-9-3 17:05 發表

佢d野都無make sense過架啦!
luciferdevil<<<<<<<Sorry 也要說句 : 睇完妳張相, 有D流口水添!   

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。