推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[原創] 五年來最好的一夜

引用:
原帖由 AINY 於 2011-11-16 16:13 發表
13,4小时九次太厉害了。。。
就是年轻时也只是一晚三次吧。。四次好像没试过。。
海哥.. 唔好講笑啦... 你既經驗比我豐富多了..
其實真系有點瘋了.. 基本都系一出左水, 轉頭唔系太硬又入返去... 去到最後個幾次... 都已經乜都無.. 只系完全慾望戰勝一切...

幾年後, 我畢業返香港, 個日本妹做左空姐黎過香港... 打左場友誼波... 一q事後相對而笑.. 都知道再無可能重復當年既壯舉...
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

所以而家.. 好似7公甘搵到個合拍既對手.. 系我地大家年歲日長既情況下.. 其實系越來越低了...
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

引用:
原帖由 Retav 於 2011-11-16 16:33 發表 海哥.. 唔好講笑啦... 你既經驗比我豐富多了.. 其實真系有點瘋了.. 基本都系一出左水, 轉頭唔系太硬又入返去... 去到最後個幾次... 都已經乜都無.. 只系完全慾望戰勝一切...幾年後, 我畢業返香港, 個日本妹 ...
那时候有激情有体力嘛。。。
我倒比较有耐力。。那时跟饭盒几乎是天天做。。年中无休。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2011-11-16 17:00 發表

那时候有激情有体力嘛。。。
我倒比较有耐力。。那时跟饭盒几乎是天天做。。年中无休。。。
衝!紅!燈!

引用:
原帖由 Retav 於 2011-11-16 17:04 發表 衝!紅!燈!
红灯就耿系例休啦。。。。。。

引用:
原帖由 Retav 於 2011-11-16 02:04 AM 發表

衝!紅!燈!
你点搞架...玲玲你叫琳琳..怪不得踩屎啦!!!

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

四次咁多要頂一下

引用:
原帖由 Retav 於 2011-11-16 16:33 發表

海哥.. 唔好講笑啦... 你既經驗比我豐富多了..
其實真系有點瘋了.. 基本都系一出左水, 轉頭唔系太硬又入返去... 去到最後個幾次... 都已經乜都無.. 只系完全慾望戰勝一切...

幾年後, 我畢業返香港, 個日本妹 ...
師兄。。你對囡囡一定好好。。。甘多年後都番来搵你。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-11-16 19:45 發表

你点搞架...玲玲你叫琳琳..怪不得踩屎啦!!!
有沒有搞錯.. 我在細細粒手機見到是琳琳啊..

相關搜索目錄: 手機

引用:
原帖由 Retav 於 2011-11-16 07:29 AM 發表

有沒有搞錯.. 我在細細粒手機見到是琳琳啊..
她說音是一樣...她寫给我是玲玲.......

相關搜索目錄: 手機

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-11-15 13:54 發表

星期五晚你可以偷跳???不是 Kimchi 生日嗎?
星期六吧!你可以嗎?
里个月好忙。。。, 星期五kimchi管住, 星期六在珠海哦。。。下个月揾个星期五跟七公去偷跳

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-11-16 22:44 發表

她說音是一樣...她寫给我是玲玲.......
柴爺, 呢條女都系算把啦... 好大可能系飛機妹..
因為我唔知你星期五會到, 我昨天問她可唔可以過黎...
佢一時就話唔見左電話回覆得問... (關我差事..)
一時就話唔知得唔得閒.. (吊, 我又唔系約你去逛街..)
一時就話叫我叫埋細細粒... (你屈九我要我雙飛嗎..)
一時就話好啦, 自己過黎.. 不過就算過夜都系做一次... (你玩野呀.. 做一次我比你過夜錢.. )

結論系...就好似iPhone 4S, 唔理你既硬件有幾好.. 個pre-order experience 就非常唔好..
所以我放棄了... 基於某d原因, 我亦唔會返食細細粒同熊貓...
可能星期五都系我做所長了...

無所謂, 俾面派對, jack-a-lent 同師傅七公叫到, 我自己打飛機齋坐都到..

引用:
原帖由 Retav 於 2011-11-16 07:31 PM 發表

一時就話唔知得唔得閒.. (吊, 我又唔系約你去逛街..) ...
無所謂, 俾面派對, jack-a-lent 同師傅七公叫到, 我自己打飛機齋坐都到..
==============================================================

你使唔使甘偉大呀?...反堂大把貨...你受左剌激嗎?

引用:
原帖由 Retav 於 2011-11-16 07:31 PM 發表

一時就話唔知得唔得閒.. (吊, 我又唔系約你去逛街..) ...
今晚有mood就call我...會冲关......

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-11-17 10:41 發表

==============================================================

你使唔使甘偉大呀?...反堂大把貨...你受左剌激嗎?
昨晚同老虎系一d時間上既安排上吵架.. 心情非常唔好..
去左沙嘴食左個快餐...
之後就好想好好安排星期五同你地玩.. 點九知條大話精甘能樣回我...
我星期五又真系8點先到.. 到時重系度跑山既.. 都唔多大機會適合我啦..
無緊要.. 到時再算啦...

柴爺, 系.. 細佬系有d事煩緊.. 唔好講我喇..

原帖由 Retav 於 2011-11-17 10:31 發表

結論系...就好似iPhone 4S, 唔理你既硬件有幾好.. 個pre-order experience 就非常唔好..
所以我放棄了... 基於某d原因, 我亦唔會返食細細粒同熊貓...
可能星期五都系我做所長了...

臐A呢 D 就真係有義氣麊穛{苤A齊鼓掌!

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-11-17 10:43 發表

唔得了.. 今晚我都系想上去..不過系去睇阿二... 昨晚真系有d影響心情.. 今晚真系想搵阿二開心下..

咁犀利, 聽日返工都可以上去既 ???
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-11-17 11:43 發表
咁犀利, 聽日返工都可以上去既 ???
我都系會沖關落黎.. 不過我有個地方系深圳...所以就算坐尾班車返深圳, 返到去訓都唔過1點... 唔會太唔夠訓..

回復 1# 的帖子

好好服务的囡囡,只有古都才有
心慾展翅 慾念成魔 百轉千回 南柯一夢
------------------------------------------------
善修難,為魔易,千年修行,難敵一夜成魔

引用:
原帖由 血魔 於 2011-11-17 11:57 發表 好好服务的囡囡,只有古都才有
不过我好似未见过你系古都出现。。。。。

回復 71# 的帖子

古都,经常都去,自由时,
心慾展翅 慾念成魔 百轉千回 南柯一夢
------------------------------------------------
善修難,為魔易,千年修行,難敵一夜成魔

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-11-16 07:43 PM 發表

尋晚7公就真係齋坐..公 公就10點先到...女就大把...但係...

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-11-18 11:19 發表

尋晚7公就真係齋坐..公 公就10點先到...女就大把...但係...
我都系同阿二食完飯溫馨下... 見甘q大雨都系早d走喇... 甘送左佢返去先睇下時間, 你地可能未走, 咪過黎偷兩杯酒飲下囉...
其實個心系想睇下有無女留定今晚.. 後來同七公走個陣有個mcot... 不過慢9拍, 條女入左lift 上左去..

尋晚7公  個look 成個怨婦甘一個人系度飲悶酒... 實情系似個細路仔lur 地 唔想你地一個個甘早走唔陪佢啊..

以為今晚會瀨野.. 點知... 嘻嘻... 今晚6點半見... 哈哈!!

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-11-18 11:19 發表

大把 。。但 ? 可圈可點喎 !!! 唔通鋸扒 ??1
死啦,今晚去添。。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。