推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[原創] 常平長安遊之三晚七Q半

回復 48# 的帖子

制服诱惑,.......超正
心慾展翅 慾念成魔 百轉千回 南柯一夢
------------------------------------------------
善修難,為魔易,千年修行,難敵一夜成魔

振耳叫床聲

星期六下午6:30pm, 去到噤瘦山河的K房。因為4Q囡不能過夜。所以我找個借口說,如果坐我台她只會賺$200,如果坐其他人,就可以博做快餐,多賺$400!所以我就不找她坐台了!我就可以另外找囡囡坐。這樣才可以發掘新囡新天地嘛!

果然,今次的主角是一個個子小小的陝西咸陽妹。我近來和陝西的真的很有緣!這個囡囡個子很小,160cm都沒有,手腳瘦小,但個波36D都唔只!皮膚都算幾滑。

那晚共有三個人一只澳洲鬼。那只鬼想玩得放一點。晚上還要group sex的!那我和老毛就自己攬自己的囡囡。讓他和另一個去 group sex 了!他們兩男三女去玩了!

我的咸陽妹比咸D更咸!她的服務是長安的ISO更好!和4Q妹可以比,只是沒4Q妹那麼主動吧!什麼待浴,浴室先吹,是不用說的了。她的叫床聲很正。我說不如做第二次時我把她的叫床聲錄下來好嗎?她就說我是壞蛋!不給!好過癮!

第二朝,八點鬧鐘响。刷過牙,再開波!又在她高潮來了三次後,大家滿足地完成了!

七Q報告完!

回復 52# 的帖子

七少真係好勁 !! 佩服 !!!! 不過相信對手都好重要 !!!

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-11-24 14:00 發表
看到有師兄話點解無人報告柴爺巧遇吸精妖。可能因為柴爺當晚遇到賊車黨,所以把重點轉到那邊。柴爺的事,本來應該是柴爺自己報告的。見他不出野。就讓我越俎化刨吧!

那晚,柴爺很俾面子Jack 嫂,一早就到,(吊, ...
柴爺
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Lighter 於 2011-11-24 09:06 AM 發表

柴爺
唉...實在無心插柳...見7公成晚做大耳窿..我就有樣學樣啦....

原來條女既車輪功力已達化境..問佢識唱鳳救凰嗎?

佢答..此曲只應天上有... o甘之后佢又有補品食..

我就無左七舊..另加两个毛公仔...

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

七公真会享受性福,而且三天搞了四个不同的女女,又是只给工价,不用多给,真羡慕又佩服!不像有些CHing,几天下来只搞同一个女女,那个难度就不大,而且又加钱又送香水包包衣服什么的。

相關搜索目錄: 香水

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-11-25 01:19 發表

唉...實在無心插柳...見7公成晚做大耳窿..我就有樣學樣啦....

原來條女既車輪功力已達化境..問佢識唱鳳救凰嗎?

佢答..此曲只應天上有... o甘之后佢又有補品食..

我就無左七舊..另加ߐ ...
以後係島10點幾後先執死雞既話,車輪時要特別小心,要先聞下有無腥味 !! 哈哈 !!

引用:
原帖由 markLee 於 2011-11-24 07:06 PM 發表

以後係島10點幾後先執死雞既話,車輪時要特別小心,要先聞下有無腥味 !! 哈哈 !!

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 alextian 於 2011-11-25 08:55 發表
七公真会享受性福,而且三天搞了四个不同的女女,又是只给工价,不用多给,真羡慕又佩服!不像有些CHing,几天下来只搞同一个女女,那个难度就不大,而且又加ໞ ...
快餐百五蚊個, 做十個唔同女都係千五, 咁滿唔滿足到你要求 ??
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 markLee 於 2011-11-25 10:06 發表

頂, 我都系想講呢句..
等kenny 同七公成日話, 我遲黎唔緊要, 等9點10點d女女落場就第二轉咪再揀過...
可能就算我唔系小第二轉.. 都有好大好能簡直食補品..
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-11-25 10:35 發表

快餐百五蚊個, 做十個唔同女都係千五, 咁滿唔滿足到你要求 ??
我試過.. 唔好玩... 系羅湖山水book 房, 一日一夜玩左5條女, 全部系羅湖村過黎... 但系真系無乜mood.. 最後個兩個直頭無心出野... 結果過夜系自己訓...
第二日上常平君仔補返個服務型既先滿足...
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-11-25 10:35 發表

可是“快餐百五蚊个”的素质,怎么能够和七公那四个女女比呢?

引用:
原帖由 alextian 於 2011-11-25 11:26 發表

可是“快餐百五蚊个”的素质,怎么能够和七公那四个女女比呢?
這個我可不表認同

引用:
原帖由 Retav 於 2011-11-25 10:49 發表

我試過.. 唔好玩... 系羅湖山水book 房, 一日一夜玩左5條女, 全部系羅湖村過黎... 但系真系無乜mood.. 最後個兩個直頭無心出野... 結果過夜系自己訓...
第二日上常平君仔補返個服務型既先滿足...
下次你響cp book房, 一日一夜玩五條女, 可能有mood呢....

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-11-25 11:56 發表

下次你響cp book房, 一日一夜玩五條女, 可能有mood呢....
快餐怎都很難同k女比.. k女煲好黎食, 好味好多.. 快餐比sn 更快.. 0 服務 加速戰速決...
真系好難有mood...

可能過幾年只系為求一洩就會食多d快餐..

引用:
原帖由 Retav 於 2011-11-25 12:00 發表

快餐怎都很難同k女比.. k女煲好黎食, 好味好多.. 快餐比sn 更快.. 0 服務 加速戰速決...
真系好難有mood...

可能過幾年只系為求一洩就會食多d快餐..
cp倉女果d快餐咪食得耐0羅, 鐘意留住佢一兩日都仲得

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-11-25 12:35 發表

無試過.. 下次請教..

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-11-25 12:35 發表

我點都無可能在大家落吃出浪漫燭光晚餐!快餐就是快餐,怎可以和在k场煲了一晚的情意相比呢?

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-11-25 13:49 發表

我點都無可能在大家落吃出浪漫燭光晚餐!快餐就是快餐,怎可以和在k场煲了一晚的情意相比呢?
大哥, 邊有得咁計架, 咁煲兩晚會唔會情意又無得同煲一晚相比.

另外, 點會唔可以呀, 倉女同k女一樣, 不過你係可以食完一餐, 先至決定去或留

倉女都有高質既, 唔同既係倉女有d係唔飲得酒, 同埋比唔起入場費.

引用:
原帖由 Retav 於 2011-11-25 13:38 發表

無試過.. 下次請教..
而前倉女同k女一樣, 入場有幾十個比你揀, 揀0岩帶走
個人就係你架啦, 你要食飯又得, 行街又得, 攪野又得

不過後期d媽咪成日叫d女星期六日放飛機, 等佢賺多d錢
要熟既"頭"先唔會玩野

樣靚身材正加埋三有既我都撞過唔少, 不過有一大部份都唔係好飲酒
佢地會覺得飲得既話佢地都返nc啦.

引用:
原帖由 markLee 於 2011-11-25 10:06 發表

安全起见在荒岛都系吴好同女女车轮啦。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-11-25 13:49 發表

今晚玩得開心

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-11-25 14:45 發表

而前倉女同k女一樣, 入場有幾十個比你揀, 揀0岩帶走
個人就係你架啦, 你要食飯又得, 行街又得, 攪野又得

不過後期d媽咪成日叫d女星期六日放飛機, 等佢賺多d錢
要熟既"頭"先唔會玩野

樣靚身材正加埋三有既 ...
你去開邊個倉,. 木倫個邊定系其他地方.. 下次搵個星期帶我去見識下..

引用:
原帖由 Retav 於 2011-11-25 15:38 發表

你去開邊個倉,. 木倫個邊定系其他地方.. 下次搵個星期帶我去見識下..
唔好講見識, 我呢d後輩....

以前有個好熟既, 呢一年都唔見佢啦
以前行親過天鵝湖都會佢捉住..

今晚, 玩得開心點, 我都想去, 不過費時咁趕...

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-11-25 15:51 發表

唔好講見識, 我呢d後輩....

以前有個好熟既, 呢一年都唔見佢啦
以前行親過天鵝湖都會佢捉住..

今晚, 玩得開心點, 我都想去, 不過費時咁趕...h:" />
随时系天饿湖附近慢慢行都会有GT捉你既。。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。