推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

33 12
發新話題

[原創] 深南東路 京鵬賓館桑拿包膠

深南東路 京鵬賓館桑拿包膠

上星期五晚,一個人在深圳,本來諗住dup番個正骨,點知細路話佢又要,咁點呢?後來想起分161主頁介紹既京鵬賓館sn,新裝修!聽講依家同老地方sn系同一個老細!囡囡唔錯,反正系新場,點都要落去試下啦.... .....

更衣室幾舒適,沖涼格得10零個,有大池。大致上感覺良好。休息室都ok啦,服務員同部長態度好好!洗完脚之後,就上房...................

間房擺左大床,乾淨企利,唔錯。問經理要點9號,話番早班。咁就來個靚d啦,無計,小弟對D豬趴真既食唔落。囡囡一到,成個淫樣,波唔算大,不過樣就好鬼得意!好,唔使換。除左上衫,囡囡問我先做前定背,我話背先。

跟著囡囡叫我頭向床尾,佢話好按的,就位的。當然就位,我伸手,佢按我摩!皮膚好滑,有的肉,好有手感。佢質個波落我個頭,我頂,話頂頭球,佢話畀我食波餅。我渣佢波,我話你對波都幾大,不過帶住bra,點知你係唔係谷大。佢好老實咁話,有谷,不過都真材實料咖,二話不說就weh開個bra畀我睇。唔,都OK。搓左一陣,佢就收番埋。跟住我掀起佢條裙,其實都唔使點掀,佢坐到marc開大脾。你做乜著多條短褲?佢笑話等你無咁易搞,嘿,即係唔係唔畀搞啦!

跟住按腳,在我大脾內側用指甲輕掃,頂癮!伸手入短褲掃幾下pat pat,唔夠喉。轉身,按手,佢按左手,我右手就搞佢,按我右手,左手就搞佢。完全無擋無避,好!跟住坐落去按服,又伸對手入褲搞細路,掃下荔枝,細路已經「長大成人」。咁大同你做一定好舒服佢話,咁來啦我話。佢話呢度唔畀開大,我話咁下次call你出去搞,佢話好。佢仲坐在床尾,我叫佢坐上來,佢問點解,我話我手唔夠長,渣你唔到!囡囡好聽話,即刻坐到我上身旁邊,仲轉身示意我同佢除bra。除左bra,從後渣波,都幾滑漏,有手感,搓兩搓起呻吟。我話你對波好好搓,我想搓耐的,(其實係話佢聽唔好死來,慢慢搞,等我細路慢的先至嘔。佢好醒,即時放慢速度,減低力度。我伸入佢條褲搞佢細妹,起初雙腳少少夾實,我掃得兩掃,分開左。我先輕力掃佢妹妹的唇,佢少少挪動條腰。在外面卒得幾卒,一陽指來了!我手指入果下,佢好細聲咁咽左一聲。不過無除褲,又短褲、又底環,唔係摷得咁順手。不過呢個時勢都係唔好去咁盡,KO來時快手的回復原狀!

最後,我一陽指動作加快,囡囡手部動作都隨之而加快…仲唔唔聲,扭屁股…呀…搞…掂 !

清潔完,囡囡陪我傾多陣,攞張被畀我,我瞓到七點幾起身............ ................ ......

又一餐!算滿意!

相關搜索目錄: 裝修 清潔 笑話

引用:
原帖由 路過666 於 2007-3-4 06:47 發表
上星期五晚,一個人在深圳,本來諗住dup番個正骨,點知細路話佢又要,咁點呢?後來想起分161主頁介紹既京鵬賓館sn,新裝修!聽講依家同老地方sn系同一個老細!囡囡唔錯,反正系新場,點都要落去試下啦.... .....  ...
e d 咪廣告囉

相關搜索目錄: 裝修 廣告
我係車神

ad ! but no mm number?......................how come?

原来又是飞机餐,不知能否开大?

how much is it???
bmw-E90

引用:
原帖由 rhkrvdlo 於 2007-3-4 11:41 發表
ad ! but no mm number?......................how come?
有,咪話左9號羅!

引用:
原帖由 靜凊 於 2007-3-4 17:27 發表

有,咪話左9號羅!
引用:
問經理要點9號,話番早班,
即係唔係9號
我係車神

飞机?.......
LOOK!!

Fucking AD!!!

都好俾心機寫的 Advertisment

引用:
原帖由 littleman 於 2007-3-5 18:23 發表
都好俾心機寫的 Advertisment
X2

呢間場近期係其它forum都有好多呢d所謂report

莫理AD唔AD,都算写得生动,应该卑的鼓励下的!

引用:
原帖由 chrischang38 於 2007-3-6 14:25 發表
AD man!!

算啦.. 唔好個個都話 AD.... 小弟之前第一次寫. 可能寫得唔好... 回都無人回啦.

$238 ! HJ only

不是很正点,好的地方很多了。

引用:
原帖由 crazybaby 於 2007-3-15 18:45 發表
$238 ! HJ only
Not worth la!

深圳成地都系飞机餐...几时先至会有东莞d ISO啊...

引用:
原帖由 skycc 於 2007-3-21 22:56 發表
深圳成地都系飞机餐...几时先至会有东莞d ISO啊...
There are some. I know @5 places have this service (most @$500).

回復 #20 peninsula 的帖子

QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ

DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC

VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV

33 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。