推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

32 12
發新話題

[原創] 新手包胶:25号晚我去活力 108元三粒钟加过夜

新手包胶:25号晚我去活力 108元三粒钟加过夜

港式108元双钟按摩加一粒钟脚按,真唔真?答案,系真嘅!不过,除咗港式之外,里面仲有其他服务,嘻嘻,自已摸索下啦!通常,啪囡囡都会[说]你玩另一只,不过,25号晚我企到好硬,坚持一0八埋单嗰只,当然我哋呢啲老骨精,真系咁易俾人说服架!  

好,入番正题,讲番间埸,呢间埸就响书城背后丽晶酒店对面,但我一值少蒲罗湖,所以从未嚟过!入到去6f,灯光柔和,感觉几GRAND,新专修,休息室都够大,我收货呀!沖凉,要入沐浴间,呢PART其实我几怀念下沙的VIP房,不过依家俾我都唔敢去啦,沐浴间,自已无乜嘢要求,都系嗰只,唔逼人,快快趣趣沖完身,就入休息室饮杯嘢等入房!呢度生果、奶茶、柠檬茶、汽水都系免费,果汁就另外收钱!最近,我呢啲精明消费都,梗系饮免费嘢啦,跟住,经理问我有无心水,我话想揾出过fun161网站嗰个COCO,@@,点知佢话无返工,颓晒,算啦,叫佢介绍啦。。。。佢拍晒心口话无问题,问我想按完骨我洗爪定掉番转,哥哥呀,我有个[痕样]你睇啦,入房先好唔好?
入到房,条女着粉红色制服,短裙、DEEP V ,系我近期响深圳见过最SEXY的制服,佢都未有任何行动,铺下床已经跌咗半只出嚟!哗,人仔细细,你做咩收埋咁浮夸嘅嘢呀?
佢自报68号,佢叫阿青,细粒,白净!按第一PART(背),佢已经不断响我大腿间抽水,用手指按到我想训都训唔安,唔安啦,企图转身啦!就响呢个时候,佢问我玩咩式![港式啦,我仲有老豆老母要养呀!]佢好黏身,一边挨埋嚟话有啲嘢仲好玩,希望用上半身做人情动摇到我!BUT SORRY罗,诚如我之前所讲,我系一个老骨精,小姐,唔系话你唔好,不过,如果我连自已个荷包都捍卫唔到,我点可能有今天嘅成就啊?
好彩,佢无黑面,继续推油!由于有咗冷却期,所以我可以享受多佢小蜜蜂,嗡嗡作响嘅扫荡行动,一阵!好HIGH,我好想佢再R,但又好怕佢再R,响R同唔R嘅挣扎之间,我最后选择咗拎转身!
全程使费
港式两粒钟免小费 108元-30元coupon(edited by moderator 求其)
送一粒钟足浴,小费十元
主任话可以留宿,下次先啦,即刻返香港交人.....

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 ttman 於  09:34 PM 發表
港式108元双钟按摩尼A玩另一只,不过,25号晚我企到好硬,坚持一0八埋单嗰只,当然我哋呢啲老骨精,真系咁易俾人说服架!  

http://phot ...
多謝詳細又生鬼既報告

港式108元双钟按摩尼A玩另一只,

it seems to be OK , why not ;)

硬件ok, d女質素ok嗎? 多吾多選擇啊?

good news !
Thank you vwery much !

thanks brother , she look ok wor !

多謝包膠

thank for sharing

good good vwey good

引用:
原帖由 ttman 於 2007-1-26 21:34 發表
港式108元双钟按摩尼A玩另一只,不过,25号晚我企到好硬,坚持一0八埋单嗰只,当然我哋呢啲老骨精,真系咁易俾人说服架!  

http://phot ...
好想知 " 港式 " 係咪=飛機餐

the girl is beautiful

引用:
原帖由 pmipp 於 2007-1-28 16:21 發表
the girl is beautiful
Bros Pmipp, middle aged is good ? Excusively for you only la !
鍾意嘜都得, 千祈唔好鍾意我! 我有老婆仔女, 又妻妾成籮, 唔好煩我!

你地睇唔出係廣告咩 ??

相關搜索目錄: 廣告

good news !
Thank you vwery much !

平呀、有時間一定要試試。

這個是近期有關這桑拿第二份『報告』,無獨有偶都是由新手寫,有一幅囡囡的相.....似乎太多巧合吧!
無論如何,這是廣告又好,是報告都好喇,這帖子是頗有吸引力的!

引用:
原帖由 coke818 於 2007-2-5 12:47 發表
這個是近期有關這桑拿第二份『報告』,無獨有偶都是由新手寫,有一幅囡囡的相.....似乎太多巧合吧!無論如何,這是廣告又好,是報告都好喇,這帖子是頗有吸引力的!
Coke818 師兄, 你看後會去試嗎 ?

鍾意嘜都得, 千祈唔好鍾意我! 我有老婆仔女, 又妻妾成籮, 唔好煩我!

引用:
原帖由 ttman 於 2007-1-26 21:34 發表
港式108元双钟按摩尼A玩另一只,不过,25号晚我企到好硬,坚持一0八埋单嗰.
Hope this is not another AD!

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-2-5 06:59 發表

Coke818 師兄, 你看後會去試嗎 ?
睇完上次嗰份『報告』都想去試吓,但可惜抽不到時間。但今次呢個似乎老咗d囉!其實我都想知有冇師兄去玩過呢?

回復 #14 CTS9000 的帖子

我看初段都覺得是廣告,但不是硬銷得很利害,還可接受!

有時,輕度的廣告也未必不是好的,因為可以為我們帶來不些新的場子!

這個囡囡雖然看起來,中了一點,但我這些老鬼也需要一些有經驗的囡囡的!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-2-5 17:07 發表
我看初段都覺得是廣告,但不是硬銷得很利害,還可接受!有時,輕度的廣告也未必不是好的,因為可以為我們帶來不些新的場子!這個囡囡雖然看起來,中了一點,但我這些老鬼也需要一些有經驗的囡囡的!
哈哈 ! 原來 "中囡" 都有市場喎 !

Thanks for your so good info.

the photo too black
cannot see the face clear

but the price is very attractive

32 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。