推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

38 12
發新話題

[原創] 上海身痕報告

上海身痕報告

上海身痕報告

中田小報告

星期六無事做, 大佬食飽後, 細佬話肚餓, 又唔想去金頂荷花池, 於是打的去中田探險. 落車見到招牌話地庫, 以為好易搵, 結果嘥左十分鐘,行勻四隻角兼上上落落先搵倒. Locker 換衫地方唔算大, 換好衫,locker仔問要乜服務, 7xx無女揀兼無女服侍沖涼, 一場嚟到, 梗係有女揀,兼有女服侍沖涼880個隻啦! Locker仔問駛唔駛休息, 唔駛啦! 直接去揀女開波啦! 於是跟locker仔落去多一層,落到去見有三條友係到揀緊, 已經揀到兩件, 咦! 幾好噃, 其中一件值九十分, 正想行過去, 點知俾服務員叫住, 原來要等佢地揀完先, Ok! 無問題, 三條友終於揀完入房, 到我啦!!!

行到埋去個金魚缸, 天啊!我頭先見到個D90分得一件咋!! 兩排女, 前排五呎二豐滿型豬扒, 後排高飛曲墜2.5 T-Rex,宜家我先明乜野叫執輸行頭慘過敗家.左望右望, 無理由880價錢求其執件架. 於是投降, 返休息室再等, 休息室係獨立房有電視(好過上賓同吉原), 於是入房一邊睇電視一邊等, 其間肚餓想叫野食, 原來係無既, 只提供飲品(心諗唔係吓話,荷花池同上賓都有野食,收咁既價錢,無野食…唉), 唯有大佬細佬一面捱餓一面繼續等. 轉眼一個鐘又過去, 99個台亦睇勻, 於是叫服務員再安排落去睇!........結果再次失望,死死地氣行番上嚟再等多半粒鐘.

半粒鐘.後,再落去揀,90%豬扒都仍然係到, 連勉給可食個D都無埋, 正想話走之際, 佢地話仲有一個未行出嚟, 好!睇埋你先, OK 啦! 1.7M, 腿長, 皮膚又白, 樣ok, 有D似上官玉(各位唔過三十,一定唔知邊位?, 關鍵個老婆呀!!),有笑容兼幾甜, 更加上見到佢胸前有D肉, 就佢啦!.....結果,………

入到房循例問下來自何方, 原來係哈爾濱女女, 接著女女除衫準備沖涼服務,……嘩! 點解! 點解我剛才見到充左氣個兩個 ( . ) ( . ), 變左洩了氣既木瓜 U U ………仲加送兩塊藍罐曲奇餅咁大既乳暈!......唔係咁樣玩我呀? 天啊!! …唉!!算!都肉帛相見, 唔通有得換咩! 好一餐, 唔好咪下餐囉!! 心情平定後便抱著平常心去享受服務, 吖!! 服務又唔錯wor, 又成日笑, 有時又咀你兩野….都好有番D安慰!! 詳程不表了, 都係 Standard Services, 沖涼, Jelly Body Massage, 之後再到浮床再 Jelly body massage. 再沖涼, 然後上床服務 (拔罐,呀 , PDD, BJ, ML)…完事後再相擁抖下, 囡囡仲送左 Bonus 俾我 ( 放左一段佢用手機拍低雙飛時個客同佢 Partner埋牙時既真人show, 都幾正架…..不過唔好問我攞, 因為我都無,)

搞掂後返房想試埋採耳. 點知服務員話採耳姐姐放假wor…..吓!唔係咁黑呀! 乜得一個做採耳架咩!....算!埋單走人, 成為 880 rmb.!!

唉!早知聽前輩講 ”過年前唔駛去 Sauna 同 K 啦, 好既賺倒錢既都返左鄉下啦! 剩番幾多俾你揀吖”………
p.s. 董生,你講得無錯!! “ 離開係好容易, 留低更加困難………(揀個個吖嗎!!)  

完! 多謝收看!!

相關搜索目錄: 手機

上官玉?
年齡同佢差唔多呀!

引用:
原帖由 johncage 於 2007-2-4 18:59 發表
上官玉?
年齡同佢差唔多呀!
咁又無咁慘! 二十歲齊頭!!

Sounds really bad experience.  I have been there before and also think the girls in 中田 are not very good.  Service has been very good though.  BTW, I am over 30 but still don't know who is 上官玉....

我都有相同感受, 中田已經很久無去了, 那裡的服務是不俗的, 但卻不乏扒王之王, 有次我在玻璃房前簡女簡咗5分鐘, 感覺是不管怎樣都簡不上, 突然有一種在簡人強姦自己的感覺.........

上官玉 = 鶯鶯

引用:
原帖由 markLee 於 2007-2-4 19:19 發表

咁又無咁慘! 二十歲齊頭!!
咁大鑊,二十歲就成個上官玉咁....

引用:
原帖由 bangpeter3 於 2007-2-4 20:47 發表
Sounds really bad experience.  I have been there before and also think the girls in 中田 are not very good.  Service has been very good though.  BTW, I am over 30 but still don't know who is 上官玉 ...
以前旅行社廣告都有用佢同關健個頭做生招牌

相關搜索目錄: 旅行社 廣告

木瓜奶...
jelly BM 係咪好好 feel
THANKS FOR YOUR REPORT

不過想問下 MARK 哥
八舊幾喺上海玩
係咪叫做中價場呢
有冇 D 場平 D 架

so sorry for hearing that.. good luck next time!!

我都過三十,不過點都諗唔起上官玉係邊個,唔通我電視睇得少?

咁好彩我都係去過一次,都係揀中同一個女, 我諗我地後都係唔好一齊去 ktv,費事打交。

曾經有個女孩子要與我共赴黃泉--“你再不還我錢,我就和你同歸於盡!”

曾經有個女孩子與我相約到下輩子--“想追求我?下輩子吧!”

曾經有個女孩子肯為我而死--“跟你在一起,我寧願死!”

回復 #8 johncage 的帖子

引用:
原帖由 johncage 於 2007-2-4 23:14 發表

咁大鑊,二十歲就成個上官玉咁....
個樣有D似,都係面長長!眼細細 !但靚D!個名如果話你知, 我估你會笑死!!!

引用:
原帖由 ttboy 於 2007-2-4 22:10 發表
我都有相同感受, 中田已經很久無去了, 那裡的服務是不俗的, 但卻不乏扒王之王, 有次我在玻璃房前簡女簡咗5分鐘, 感覺是不管怎樣都簡不上, 突然有一種在簡人強姦自己的感覺.........
好彩! 我仲以為自己搽得多"眼角膏"....挑剔得濟tim.....

引用:
原帖由 蒲鬼 於 2007-2-5 04:41 發表
我都過三十,不過點都諗唔起上官玉係邊個,唔通我電視睇得少?

咁好彩我都係去過一次,都係揀中同一個女, 我諗我地後都係唔好一齊去 ktv,費事打交。

有無睇過鄭少秋, 汪明荃, 趙雅芝做個套「倚天屠龍記」,趙雅芝(周芷若) 個師傅-滅絕師太咪係上官玉囉!!..hehe
P.S. 我諗我地D Taste 真係好近!!

引用:
原帖由 觸礁 於 2007-2-4 23:28 發表
木瓜奶...
jelly BM 係咪好好 feel
THANKS FOR YOUR REPORT

不過想問下 MARK 哥
八舊幾喺上海玩
係咪叫做中價場呢
有冇 D 場平 D ?
880 算中高囉, 但智慧泉仲貴...9xx
再平D Japan style 有吉原 -760
再再平D有士嘉堡, 金頂荷花池 -600

上官玉我知道,但係電視出道已經係中女喎

我去過兩次中田,都同意果度的癈品率係比較高,不過可能我好彩,兩次都俾我從扒堆中揀到好嘢。不過平心而論,呢度D女又真係好有家教,服務水準好高,態度又好。至於免費食品,相信當日的服務員搞錯了,我兩次都有食,仲係食好多添。

平D的”Jap style sauna”,我啱啱發現咗一間叫雄琴會所,只需680,小弟等陣會將簡報貼於”上海桑拿”的thread上(對唔住,我始終鍾意集中煲大一條thread)。

引用:
原帖由 busybuddy 於 2007-2-5 15:43 發表
我去過兩次中田,都同意果度的癈品率係比較高,不過可能我好彩,兩次都俾我從扒堆中揀到好嘢。不過平心而論,呢度D女又真係好有家教,服務水準好高,態度又好。至於免費食品,相信當日的服務員搞錯了,我兩 ...
個到D服務員都頗拾下! 我去廁所,廁所有人,但無人會話我知水池個邊仲有一個. 要我開聲問先話另一邊有!!

回復 #6 東虫 的帖子

嘩!知道上官玉曾經做過"崔鶯鶯"的,你無四十以上,我切!
三十的,也不知她是誰喇!

引用:
原帖由 markLee 於 2007-2-4 18:49 發表
上海身痕報告

中田小報告

星期六無事做, 大佬食飽後, 細佬話肚餓, 又唔想去金頂荷花池, 於是打的去中田探險. 落車見到招牌話地庫, 以為好易搵, 結果嘥左十分鐘,行勻四隻角兼上上落落先搵倒 ...
星期六係咪上次我唔得閒個o個?
而家仲係唔係上海,如果係過兩晚call你飲野

引用:
原帖由 bantuen 於 2007-2-5 22:17 發表

星期六係咪上次我唔得閒個o個?
唔係! 係剛剛個星期六!!! 上個再上個星期六係荷花池!!!
我仲係到, call or SMS 我啦!! hehe.....

引用:
原帖由 yule_woshiwo 於 2007-2-5 23:05 發表
呢位新手, 你係到呃Post都由得你! 你咪懶到連打兩隻字都懶, 就 Copy上一位所寫!!! 因住版主 ban 七你!!!

I have been in SH for a while, but stay in Pudong side. Any good place to go?

Bad luck C Hing!

38 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。