推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[原創] 上海日日玩 (每日更新)

可以日日出去蒲....蒲完仲出報告
師兄真偉大,雖然D REPORT 就精簡咗D....不過都非常多謝.
請蒲師兄繼續努力....THANKS!!

support...

more sauna info pls...

Even I seldom in Shanghai but your sharings are very interesting and live.

"當你見到星河燦爛,求你在心中記住我。"

引用:
原帖由 蒲鬼 於 2006-11-16 10:43 AM 發表

我就係覺得小環肥左先正左,上次見佢又瘦又殘。

我諗小環唔聲唔聲飲左好多。
應該係Mark哥灌佢,等佢更狂更野,然后.....

引用:
原帖由 蒲鬼 於 2006-11-16 10:50 AM 發表

智慧泉靚好多,不過唔介意訓廳咪黎我度囉,不過講明先我唔幫你按摩採耳架!

按摩採耳都唔洗,不過要雀底按摩 無我就打算去大鵬度吹天光

引用:
原帖由 蒲鬼 於 2006-11-16 11:06 AM 發表
十一月十六日 (有陰氣,仲涼浸浸)

訓到兩點,模落去上賓,搵我個舊愛做按摩。

無見一排,瘦左又殘左,差 d 唔認得佢,原來佢最近成日 fing 頭,搞到面目全非,都係時候「一代新人勝舊人」喇。

舊愛招呼仍 ...
我想雙飛頭盤,Agent主菜,唱歌做甜品,點安排好呢

excellent report, many thanks

謝謝寶貴的報告

引用:
原帖由 蒲鬼 於 2006-11-16 11:06 AM 發表
十一月十六日 (有陰氣,仲涼浸浸)

訓到兩點,模落去上賓,搵我個舊愛做按摩。

無見一排,瘦左又殘左,差 d 唔認得佢,原來佢最近成日 fing 頭,搞到面目全非,都係時候「一代新人勝舊人」喇。

舊愛招呼仍 ...
多謝蒲兄的超高質report!!!!
來我的房子淋糞吧!操你娘的死糞青!!

引用:
原帖由 觸礁 於 2006-11-16 01:34 PM 發表
可以日日出去蒲....蒲完仲出報告
師兄真偉大,雖然D REPORT 就精簡咗D....不過都非常多謝.
請蒲師兄繼續努力....THANKS!!  
多謝,要日日寫,再長 d 就比較痛苦,不過大家有乜可以隨便問。

引用:
原帖由 shguy 於 2006-11-16 01:44 PM 發表
support...

more sauna info pls...
多謝,不過有邊間你會來去過丫。

引用:
原帖由 ilike709394 於 2006-11-16 02:09 PM 發表

應該係Mark哥灌佢,等佢更狂更野,然后.....
絕對無, Mark 哥都無乜飲,但係條女傻既,不停搵人敬酒,你都唔係未見過啦!

引用:
原帖由 ilike709394 於 2006-11-16 02:13 PM 發表

按摩採耳都唔洗,不過要雀底按摩 無我就打算去大鵬度吹天光
邊個吹邊個?

引用:
原帖由 ilike709394 於 2006-11-16 02:19 PM 發表

我想雙飛頭盤,Agent主菜,唱歌做甜品,點安排好呢
快響你幾時要,個 Agent 要好多時間準備。

行程:

搵 Agent 要一條女,帶佢去桑拿再搵一條雙飛,一邊起機一邊清唱「我要高飛」,你覺得行程滿意嘛?

引用:
原帖由 jjcy 於 2006-11-16 05:36 PM 發表
上海K場,很多 金魚  ,??

真是一處鄉村一處例,也許  金魚   係批發,不願零售.
請問點批發?三飛以下不受?
邊有師兄咁好體力.........

十一月十六日下下午之上 (要加件褸,因為落雨絲濕)

滿懷希望等個 Agent 送女來,我俾佢o既要求係:

OL,皮膚白, 身材要極好

約六點半,六點十五分就響話到,唔錯!

入來一件自稱學生,不過 24 歲,黑,乾,瘦!  搞乜野,玩「撞聾」呀?

叫 Agent 搵過個,佢不停依依哦哦,又話難又話無,俾女仲問我欏兩舊水打的,我即刻問個 Agent咩事?  佢話要俾少少既,一百好唔好?  算,當交個朋友。

佢即刻再 call 一個俾我,我講明唔要唔再俾打的錢,佢話無問題。

45 分鐘後,呢次來一個似樣 d ,十九歲學生,上海妹,白,幾靚,大波,正想收貨,佢話約左人食飯,先來俾我睇版,十點後再過來。

咁點帶佢去食飯溝通?齋搞?  加上條女全程講野無望過我,唔知寸定怕醜,咁點會好玩?

算,忍痛放棄。

同個 Agent 講,我遲 d 再 call 佢,依然笑容滿面, 佢態度極佳,難怪 Doer 兄推廌。

十一月十六日下下午之下  (依然濕... 條街)

改變計劃,去金球之星,打俾一個兄弟推介o既媽咪,原來舊店執左,新店玩法一樣,叫 「大富豪」。

一丁友單拖去到。
地方一般,唔十幾間房,裝修唔算靚,但低消 $1280 加 $500房費。
媽咪話無哂 $980房,不過會照收 $980,好,做到野。

點知讚壞,媽咪除左帶女同埋單,全程唔見人。

個 DJ 仲離譜,有一半時間不知去向,要我地自己點歌,我第一次想換 DJ,仲死口死面,頂。

坐兩個女, $400 一個, 一個大波,一個樣好但平胸,樣好只係比較好,呢個場無肥豬扒,不過勁多恐龍,剝衫場唔可以要求咁多。

兩個女都勁被動,我唔出聲烏蠅飛過都聽到。  所謂剝衫場只係一晚跳一跳十分鐘脫衣舞,悶鬼死我。

我覺得大帝 $500 一個,不過好玩好多。 d 女都好痴身。

未夠十一點,我就埋單走,兩個女不知幾高興,可以再坐一檯,我就好唔高興,十二點上床訓覺!

呢個場呢個媽咪絕對絕對無下次!

埋單 $1480 加 女 $800 加 DJ $300 加少爺 $100 加媽咪 $400,我第一次覺得去 ktv 好浪費錢!

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 蒲鬼 於 2006-11-17 08:51 AM 發表

絕對無, Mark 哥都無乜飲,但係條女傻既,不停搵人敬酒,你都唔係未見過啦!
實在太感動啦!!終於有人還我清白!!
不過大鵬個Model都追殺左我幾round (差不多鋪鋪輸). 你個DJ妹妹又追殺左我幾round ,好彩呢次係佢輸多!!小環又迫我交合., OH ! sorry, 寫錯, 係合巹交杯.........似乎佢想快D搞掂我鬆人就真!!!

引用:
原帖由 蒲鬼 於 2006-11-17 09:36 AM 發表
十一月十六日下下午之下  (依然濕... 條街)

改變計劃,去金球之星,打俾一個兄弟推介o既媽咪,原來舊店執左,新店玩法一樣,叫

一丁友單拖去到。
地方一般,唔十幾間房,裝修唔算靚,但低消 ...
蒲兄,sorry to hear about your unhappy experience.  If that's the mami I introduced, I'll give her a talk.  That's not the right way to treat any new customers.

Another group friend of mind went there the night before.  Could be coz they are a group, they all played quite wildly, with private body parts floating displaying everywhere, boys or gals.

However, I think this is a good balance to set the expectation of the quality of the gals as well as the environment.  thanks for the report.

- T

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 markLee 於 2006-11-17 02:50 AM 發表

實在太感動啦!!終於有人還我清白!!
不過大鵬個Model都追殺左我幾round (差不多鋪鋪輸). 你個DJ妹妹又追殺左我幾round ,好彩呢次係佢輸多!!小環又迫我交 ...
唔好咁講,小環一路送你到樓下,仲整個熱情 goodbye kiss,可能想迫你酒後胡塗就真!

引用:
原帖由 Thor 於 2006-11-17 03:11 AM 發表

蒲兄,sorry to hear about your unhappy experience.  If that's the mami I introduced, I'll give her a talk.  That's not the right way to treat any new customers.

Another group friend of mind we ...
唉,人地玩得咁開心。

我都相信係因為我一丁友o既問題,所以唔好玩。

引用:
原帖由 蒲鬼 於 2006-11-17 11:19 AM 發表

唔好咁講,小環一路送你到樓下,仲整個熱情 goodbye kiss,可能想迫你酒後胡塗就真!
咁你個晚真係飲左好多啦!!個熱情 goodbye kiss係我俾小環, not 小環俾我架, 陰功!...嗚...嗚....嗚

引用:
原帖由 蒲鬼 於 2006-11-17 11:20 AM 發表

唉,人地玩得咁開心。

我都相信係因為我一丁友o既問題,所以唔好玩。

I'm quite tied up this week, if we can meet up, let's go out have a drink together.

Also for GB, asking whether the gal is 好玩 is very important.  They are not pretty, but their attitude can make up for it.  

- T

相關搜索目錄: Make up

引用:
原帖由 蒲鬼 於 2006-11-17 08:49 AM 發表

多謝,不過有邊間你會來去過丫。
oh, pls don't say that..., sauna in shanghai changing so fast...
and these days i am not always in shanghai...
i always go to 同伈苑 these days..., 780 / 90min 水摩 w/invoice...
all gals inside w/big boobs...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。