推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[原創] 上海日日玩 (每日更新)

引用:
原帖由 ttboy 於 2006-11-19 12:51 PM 發表

其實在上海玩的大部份都會懷念東莞及三沙, 隨時價錢平一半, 服務高一班
係,不過玩得多癲同放,要玩溫馨上海好好多, d 女比較高班,成就感會大 d 。高班唔係靚 d o既意思,而係自視會較高,唔係咁易得到手。

上海同東莞分別就係你要溝OL 定 工廠妹 呢?

個人意見,唔同意都唔好插我。

十一月十九日 (睇黎我走之前都唔會見到晴天)

尋日無乜報告,同 DJ 妹妹行街街同睇戲過左一日。佢特登請假陪我,本來諗住夜晚會搞得掂,點知....

同佢諗住去淮海中路 Armani 坐一陣,佢叫埋佢姊妹出黎,咁我當然叫埋 Mark 哥幫我頂一頂做住鴨仔先。  其實佢姊妹都幾得,又飲得又玩得,係年紀大左 d 。

難為你喇, Mark 哥!

低消 $1200,諗住唔飲咁多,要一支 Chivas 18 用哂佢,點知 DJ 妹妹 high 得制,係咁隊,終於醉左,一路嘔一路仲要飲。  要努煩佢姊妹送佢番去。  我都唔係得好多,坐左一陣先有信心可以自己番去。

得番兩日,仲有幾樣野未做,睇黎今次食佢唔到喇。

可能我地走得都係早,兩點半左右,唔見有好多女搵食,但門口見到一個超班o既,一個人行來行去,應該係搵男友。  下次應該會再去。

最後要感激 Mark 哥仗義相助!

引用:
原帖由 蒲鬼 於 2006-11-18 03:19 AM 發表
十一月十七日 (究竟尋晚隊左幾多支支華士?)

捧個媽咪場,去左 151 club,硬件同華都有得拼,除左有線咪真係幾煩。

.......

like709394 大哥要遲少少到,幫佢執左個老翻「胡杏兒」,態度一流,仲有前有後,初初大哥未到,佢齋坐無人理佢依然笑容滿面,絕對地專業。  過夜玩成點就等大哥自己講喇。
......
真係多謝你同Mark哥執件好嘢比我,夠偉大不過你嗰個真係超靚!尋日白天無化裝原來老翻「胡杏兒」似徐若萱,當然包括身材,再見面比啲相你睇下!

好在個晚送咗你,唔係要開埋第二盒,你救咗我一命呀睇下中午有無時間寫下簡報!

引用:
原帖由 蒲鬼 於 2006-11-20 01:13 AM 發表

係,不過玩得多癲同放,要玩溫馨上海好好多, d 女比較高班,成就感會大 d 。高班唔係靚 d o既意思,而係自視會較高,唔係咁易得到手。

上海同東莞分別就係你要溝OL 定 工廠妹 呢?

個人意見,唔同意 ...
我最近都成日去東莞,亦絕對同意,不過喺上海好易沉..........我都有啲喇

引用:
原帖由 bantuen 於 2006-11-19 07:32 PM 發表

我就懷念東莞同水圍多d,無論價錢同service..........
得閒約埋嘜哥去玩啦!都好耐無見佢L0R!

回復 #60 蒲鬼 的帖子

究竟尋晚隊左幾多支支華士?”...........媽咪話兩支半.....

華都同151會所 Hardware 同Software都非常好, 只是151 走廊較窄, 冇無綫咪 及廁所個所長好Q煩…………….

"mark 哥仲成晚啤住我地............” 你睇唔到我張枱, 一枱口水咩??...hehe

“我覺得佢絕對唔輸俾李嘉欣, 165 cm 又夠高.............” 絕對同意!!雖然係金, 但態度非常好!!憑你既條件要化金為木非難事!!! hehe...

ilike709394要多謝我同你啦!!幫佢揀左件咁正既!!又有身材又靚又乖又辟得, 但我覺得佢似徐若萱多過似胡杏兒...........

好彩我個胡北妹妹都好好!! 可咀可溫馨, 又體貼又癡身!!仲識聽廣東話........可惜我個晚殺左生, 劏左兩隻白鶴!! 第一隻係151厠所劏左, 第二隻係屋企門口劏埋!!!(Taxi大佬要多謝我一路忍住無係佢架車上面殺生!!)....唉! 所以唯有忍痛放生!!! 嗚....嗚......嗚…..!!!

原來女人唔得罪得架, 手多多之下,俾兩個DJ ,大小媽咪同徐若萱係咁追殺我........結果咪............嘔鑊金囉!! .......唉!自作孽!

引用:
原帖由 蒲鬼 於 2006-11-19 09:24 AM 發表
十一月十八日 晚 (濕唔凍)

再捧 151 場,話約八點半到,我準時,點知去到 ilike709394 大哥已經到左半粒鐘,仲執左兩件好野。

睇到我口水流,我都未坐低,佢又執多件,跟手又 out 左一個。  我都未反應到要 ...
ilike709394 大哥被女強幾劑, 梗開心啦!......hehe

你同小數民族都好有緣喎!! 前兩晚先來過「愛新覺羅」格格, 跟住又整件「華箏」公主, 仲做埋金刀駙馬添!!!............hehe.

Ilike709394就係咁搞明星, 先有徐若萱, 個晚又黎兩個, 一個似小骨女趙學宜(個樣)但身材勁好多, 一個似E神……..嫂……….爽啦!!!! Hehehe……好彩!我個都似張燊悅(雖然我唔likely張燊悅),但她太瘦啦, 1.65米高但唔夠一百磅!!

引用:
原帖由 ilike709394 於 2006-11-20 01:36 AM 發表

真係多謝你同Mark哥執件好嘢比我,夠偉大不過你嗰個真係超靚!尋日白天無化裝原來老翻「胡杏兒」似徐若萱,當然包括身材,再見面比啲相你睇下!

好在個晚送咗你,唔 ...
你非寫不可,咁樣o既經歷,羨慕死人囉!

回復 #78 蒲鬼 的帖子

"佢叫埋佢姊妹出黎,咁我當然叫埋 Mark 哥幫我頂一頂做住鴨仔先"............吓!! .....唔通有人做左我Agent??咦!!我D小費.....去左邊??係咪落左隔??..................

"可能我地走得都係早,兩點半左右,唔見有好多女搵食,但門口見到一個超班o既,一個人行來行去,應該係搵男友。  下次應該會再去。"...............其實場入面有好多女都好得, 只不過你溫馨緊睇唔倒姐!!!!...hehe......

"最後要感激 Mark 哥仗義相助!"...You are Welcome la......駛乜客氣喎!!!

p.s. 不過我係舞池見到舞池旁有張枱有D人公然High K 粉!!

引用:
原帖由 markLee 於 2006-11-20 02:28 AM 發表
“我覺得佢絕對唔輸俾李嘉欣, 165 cm 又夠高.............” 絕對同意!!雖然係金, 但態度非常好!!憑你既條件要化金為木非難事!!! hehe...forum 論壇 討論
你講下好喇,我尋日 sms 佢,覆都唔覆我!

我都同意你講 151 o既缺點,不過軟件真係殺哂。

引用:
原帖由 69professor 於 2006-11-19 12:09 PM 發表

x2 !!
教授你早排係上海都好開心呀! 兼且好「High 」添!!

引用:
原帖由 markLee 於 2006-11-20 11:06 AM 發表

教授你早排係上海都好開心呀! 兼且好「High 」添!!
係45樓對住個上海市區做,又真係几「High 」架!

引用:
原帖由 markLee 於 2006-11-20 02:50 AM 發表
"佢叫埋佢姊妹出黎,咁我當然叫埋 Mark 哥幫我頂一頂做住鴨仔先"............吓!! .....唔通有人做左我Agent??咦!!我D小費.....去左邊??係咪落左隔??.... ...
無錯,身為你o既經理人我一定要抽水,頭一百單你係收唔到錢既!

阿姊妹成晚班冰,好彩佢班唔到咋!

引用:
原帖由 markLee 於 2006-11-20 02:36 AM 發表

ilike709394 大哥被女強幾劑, 梗開心啦!......hehe

你同小數民族都好有緣喎!! 前兩晚先來過「愛新覺羅」格格, 跟住又整件「華箏」公主, 仲做埋金刀駙馬添!!!............hehe.:lo ...
乜你咁無同情心架,兄弟俾人強仲笑,我就唔同啦,我會幫佢頂幾野。

點止,我在桑拿上左個「苗族」添。

引用:
原帖由 markLee 於 2006-11-20 02:28 AM 發表
好彩我個胡北妹妹都好好!! 可咀可溫馨, 又體貼又癡身!!仲識聽廣東話........可惜我個晚殺左生, 劏左兩隻白鶴!! 第一隻係151厠所劏左, 第二隻係屋企門口劏埋!!!(Taxi大佬要多謝我一路忍住無係佢架車上面殺生!!)....唉! 所以唯有忍痛放生!!! 嗚....嗚......嗚…..!!!
我覺得好得添,點,要唔要番去搵佢再續前緣?

引用:
原帖由 蒲鬼 於 2006-11-20 12:28 PM 發表

乜你咁無同情心架,兄弟俾人強仲笑,我就唔同啦,我會幫佢頂幾野。

點止,我在桑拿上左個「苗族」添。

嘩!!.......快D Check下有無中蠱毒?? hehehe..........or 你個「股」.....

引用:
原帖由 蒲鬼 於 2006-11-20 12:32 PM 發表

你渣𨋢啦!!!

華都: 可見小環多一面, 兼少D機會俾人再追殺!
151: 可再見湖北妹妹同呀倩文媽, 但我怕俾人再追殺, 兼再劏
帝豪: 你今個Trip未去過,而且你又可以Keep 下D媽咪Relationship

Up to you la!!!or 問下大鵬駛唔駛再番啅呀??

引用:
原帖由 markLee 於 2006-11-20 05:12 AM 發表

你渣𨋢啦!!!

151: 可再見湖北妹妹同呀倩文媽, 但我怕俾人再追殺, 兼再劏
帝豪: 你今個Trip未去過,而 ...
你地就好啦,重有幾晚玩!

唔洗理大鵬咖,我估佢會帶飯盒

如去帝豪唔好話我到過上海

good report

引用:
原帖由 蒲鬼 於 2006-11-20 12:32 PM 發表

you are great man in shanghai, and also mark gg too.
you are become to my kill mm hero

引用:
原帖由 markLee 於 2006-11-20 05:12 AM 發表

你渣𨋢啦!!!

帝豪: 你今個Trip未去過,而 ...
我都同意 ilike709394 大哥講,唔駛問大鵬,佢會搞掂。我而家剩係考慮緊華都定 151。

你咁長....情,全部坐舊女?

引用:
原帖由 ilike709394 於 2006-11-20 05:28 AM 發表

你地就好啦,重有幾晚玩!

唔洗理大鵬咖,我估佢會帶飯盒

如去帝豪唔好話我到過上海
唔會去帝豪,最多考慮大帝。

引用:
原帖由 david5605 於 2006-11-20 06:45 AM 發表

you are great man in shanghai, and also mark gg too.
you are become to my kill mm hero
我呢 d 正 small potato, mark 哥就磪係強o既!

ilike709394大哥來兩日都殺一個,睇佢報告啦!

引用:
原帖由 蒲鬼 於 2006-11-20 04:26 PM 發表

我都同意 ilike709394 大哥講,唔駛問大鵬,佢會搞掂。我而家剩係考慮緊華都定 151。

你咁長....情,全部坐舊女?
你睇我個樣似唔似係痴心情長劍丫(第二晚151都無再揾湖北妹妹)!!! 我都考慮緊個森林咁大, 想試下仲有冇再正D既!!

引用:
原帖由 蒲鬼 於 2006-11-20 04:30 PM 發表

我呢 d 正 small potato, mark 哥就磪係強o既!

ilike709394大哥來兩日都殺一個,睇佢報告啦!
我強??你講笑咩!!
我最強係: 識劏白鶴, 仲幾快手架!!!, 仲有係強在唔識溝女囉!!!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。