推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

70 123
發新話題

[原創] 新塘之旅延續篇-上沙新K場一遊

新塘之旅延續篇-上沙新K場一遊

當日響新塘坐車去到上沙牌坊落車,沿牌坊行入去無幾耐就見到相熟部長叫我捧場果間:金域世紀,但當時6點零門口都未有人招呼,加上坐左粒半鐘車都有D累,都係去洗個腳先,落番下沙以前成日去開果間休閒中心,仍然都係咁多蚊,但兩個知客都未見過喎................照慣例都係響大廳按算數,中途相熟部長又call我,話就快返工,叫我快D過去.............好快又過左一個鐘,按完埋單,找數,出門口又見番2個知客.........1個大波,1個清純,停低同佢兩個吹下先,傾下傾下大波知客比較熱情,除左一輪笑話之外,其後仲反問我係咪返香港???,小弟就梗係話響附近玩啦!跟住佢竟然...............問我拎個電話俾佢,跟手仲入埋佢個電話俾我,仲叫我等佢收工之後打俾佢\,帶佢出去玩,既然人地咁有誠意,小弟當然郤之不恭啦!任務完成當然又係去醫肚啦,響下沙大街是但搵左間野食就行番過去...............

去到K場門口,相熟部長已經企定定等我佢一手拉左我入去,門口知客齊聲"歡迎光臨",都係返三沙有親切感!又到去問下消費,中間圓台就無低消,卡台低消要$250,細房就要$388,其他就未問,因為小弟好少坐房...............搵左最近台前既一張圓台坐低,果盆+nut都係30,抵,都係有幾隻酒叫,每支$30-38左右,全部都係一送一,可接受啦,大廳唔算好大,只可以放到7-8張圓台,有4張卡台,都可以搵DJ睇台,有2-3個都唔錯架.............,當時可能仲早(8點左右),成個大廳得小弟一台,又可以開演唱會,一坐低就叫左酒,熟部長周圍拉其他D部長,主任等介紹俾我識,酒黎到自然小不免要哼番杯!出去唱番兩首歌先,副音響都唔錯,D聲唔怕"拆"(可能新野仲未有問題),唱完幾隻難得贏到小小掌聲,跟住熟部長介紹打歌果兩位人兄俾我識..............傾下原來大家都識得其他三沙一水場D打歌架,又玩左一陣+哼下杯,幾好!但係打歌台附近仍然有好濃烈既灰水味..........聞到個人唔係咁舒服,又出去唱多兩隻歌返黎,部長今次帶埋個老總過黎say hi,真係唔話得.............同老總又玩左陣,jam左隻歌,大廳愈黎愈多人坐...............唔經唔覺坐到9點半,點解突然有人做表演???仲要唱到好卵難聽,D酒又差唔多飲晒(叫左半打一送一),加上要去JOIN埋班C兄,所以決定走人,部長問我點解咁快走???我就問番佢點解會咁早做表演???小弟都未唱夠...................,佢就話因為樓上係酒店,唔可以太夜先做表演,如果唔係太嘈就會又乜又物............吊,##*&^%!@@#$#%^............算九數,埋單$210,都算抵,跟住過去搵番班C兄................完

後記:
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

相關搜索目錄: 酒店 笑話

引用:
原帖由 silverkoo 於 2006-11-22 07:21 PM 發表
當日響新塘坐車去到上沙牌坊落車,沿牌坊行入去無幾耐就見到相熟部長叫我捧場果間:金域世紀,但當時6點零門口都未有人招呼,加上坐左粒半鐘車都有D累,都係去洗個腳先,落番下沙以前成日去開果間休閒中心,仍然都係咁多 ...
下沙少去, 那家桑拿好玩呀?

引用:
原帖由 silverkoo 於 2006-11-22 07:21 PM 發表
當日響新塘坐車去到上沙牌坊落車,沿牌坊行入去無幾耐就見到相熟部長叫我捧場果間:金域世紀,但當時6點零門口都未有人招呼,加上坐左粒半鐘車都有D累,都係去洗個腳先,落番下沙以前成日去開果間休閒中心,仍然都係咁多 ...
look look again sin

就咁完, 唔係話, 咪講笑啦

引用:
原帖由 colorbhk 於 2006-11-22 09:15 PM 發表
就咁完, 唔係話, 咪講笑啦
沒錯, 這篇野就係咁,  寫野算數, 做野係咁就唔得
因為 冇高潮  

引用:
原帖由 rmb 於 2006-11-22 09:18 PM 發表

沒錯, 這篇野就係咁,  寫野算數, 做野係咁就唔得
因為 冇高潮  
之前好好地, 而家咁求其

跳九里  

引用:
原帖由 colorbhk 於 2006-11-22 09:30 PM 發表

之前好好地, 而家咁求其

跳九里  
COLORB

咪亂9跳先得架, 唔係我寫架 BOR

我寫果D 好多高潮架, 差D 潮吹都有

引用:
原帖由 rmb 於 2006-11-22 09:35 PM 發表

COLORB

咪亂9跳先得架, 唔係我寫架 BOR

我寫果D 好多高潮架, 差D 潮吹都有:hams ...
佢勤力但懶 你懶但勤力,, 我講緊mud

引用:
原帖由 colorbhk 於 2006-11-22 09:47 PM 發表

佢勤力但懶 你懶但勤力,, 我講緊mud
你想講佢勤力 寫 , 我勤力 做 呀

我比較想知你有無call到大波知客??

引用:
原帖由 窮途末路 於 2006-11-22 10:19 PM 發表
我比較想知你有無call到大波知客??
之後都有一次,但係而家已經game over

引用:
咦, 點解經過下沙的呢?架車應該在新塘汽車站開出的是嗎? (果度附近有間煲仔弼幾好食)
行莞深定是廣深呢? 似乎是後者喎!  

相關搜索目錄: 汽車
我個筆名叫求其, 只想在現實生活以外的空間裡, 輕輕鬆鬆, 求求其其咁過, 以解來自日常生活的壓力!

引用:
原帖由 silverkoo 於 2006-11-22 11:15 PM 發表

之後都有一次,但係而家已經game over
Bro.

What's the name of 去開果間休閒中心??  I sometimes go there and all are seldom have 休閒

Did you date the 大波知客 of 金域世紀???

引用:
咁d軟件得唔得?你好似無乜講過喎

新場囡囡行2-3-6 定 2-4-7??

引用:
我都好耐未去下沙了.

引用:
原帖由 ck363 於 2006-11-23 11:27 AM 發表

我都好耐未去下沙了.
how is 下沙 now

any bro can provide info

咁大波姿客點呀!!!!!!

引用:
原帖由 Essie 於 2006-11-23 05:38 AM 發表
Did you date the 大波知客 of 金域世紀???
之後有一次,但而家已經玩完了!

引用:
原帖由 diego 於 2006-11-23 09:32 AM 發表

咁d軟件得唔得?你好似無乜講過喎
麻麻地..............都係咀咀好d

引用:
原帖由 求其 於 2006-11-22 11:59 PM 發表

咦, 點解經過下沙的呢?炭X好食)
行莞深定是廣深呢? 似乎是後者喎!  
我響新好景外面上車,架車講明經過梅林關,應該係行莞深了

引用:
原帖由 Kingcwk 於 2006-11-23 11:00 AM 發表
新場囡囡行2-3-6 定 2-4-7??

2-3-6

引用:
原帖由 colorbhk 於 2006-11-23 12:53 PM 發表

how is 下沙 now

any bro can provide info
而家下沙無幾多間k,反而上沙有皇爵,上沙公園對面又有一間(唔記得咩名),傳奇,東魅同呢間,都叫有得選擇下!

引用:
原帖由 大懶虫 於 2006-11-23 12:57 PM 發表
咁大波姿客點呀!!!!!!
C兄,你都鍾意大波?

70 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。