推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[原創] 惠州桑拿遊:失敗的一皇兩后

惠州桑拿遊:失敗的一皇兩后

前幾天要去惠州陳江和供應商開會,因怕塞車,早上九點便從羅湖出發,唔到十一點半便到了!食飽飽後,小弟弟就有d餓喎!記得喺個供應商附近有間三X酒店,應該有桑拿啲,咁就一於去試下!

去到門口,個主任四萬咁口出嚟迎接,問係未呢度住客,如果係,就免房租,我話唔係,咁又點計呢?佢話房租188,技師300。我諗未重平過我上次去塘廈!點知佢promote話如果玩雙飛,就只收588,免房租!睇吓個錶,十二點幾,兩點幾要開會,玩雙飛會唔會好辛苦呢?無論如何,睇下d囡先至再決定喇!

睇咗第一輪,三個,得一個比較好,其他真係好扒好油膩吓!
第二輪,三個,都幾好,中間嗰個,東北妹,高高地,幾好喎!但睇多輪先!
第三輪,都係三個,算唔錯,揀咗湖南妹,幾好波,樣子甜美!個部長猛話搵多個玩雙飛喇,我話有冇得再揀,點知話佢咁早,都見哂喇!個湖南妹叫我揀佢個姊妹,但佢個樣麻麻,一於揀番之前個東北妹!就是一個錯誤的決定!

開始一起侍浴,就覺得佢地唔合拍,『你問我會做咩,我問你應該做咩』,這現象一直到我屌完湖南妹之後才完結。返上床,個湖南妹好似小鳥依人咁,但係個東北妺就好cool!抖咗一陣,因時間關係,諗住做第二劑,可能未回到氣,小弟弟唔夠硬,個東北妹好努力咁吹,都係入唔到,佢重有些生氣話我同湖南妹喺度掛住睇電視,卒之我話算吧,唔好再攪,鳴金收兵!個東北妹有點不高興咁,我解釋話我趕時間!

換好衫,出去俾錢,成為588,點知個部長走出嚟,問滿唔滿意,重送咗兩張免房租的coupon俾我!下次去唔駛房租,三佰蚊,未重平過馬檻!抵!

相關搜索目錄: 酒店

多謝惠州陳江Sauna報告,有機會試下

"三X酒店" I will remember that!

多謝師兄報告,又眞係幾抵,有機會試下

回復 #1 coke818 的帖子

雙飛最緊要就係囡囡合拍,所以副選都係叫正選幫你揀,只要唔係太差就可以,咁會好玩好多...

HOW TO GO TO 惠州陳江?

在羅湖坐大巴車去惠州,可以在高速路陳江出口下車,又或者搭到惠州後搭的士去!

好多謝師兄既報告!!!!

thank's your report.

引用:
原帖由 coke818 於 2007-1-10 06:07 PM 發表
前幾天要去惠州陳江和供應商開會,因怕塞車,早上九點便從羅湖出發,唔到十一點半便到了!食飽飽後,小弟弟就有d餓喎!記得喺個供應商附近有間三X酒店,應該有桑拿啲,咁就一於去試下!

去到門口, ...
惠州市都系$300 no room fee

我有 report 等陣貼上!

tkx for reprot,

引用:
原帖由 jjcy 於 2007-1-11 05:11 PM 發表
個東北妹同你攪唔成, 可能覺得冇面吶, 下次有機會試試單挑 東北妹 說下定有驚喜呢.  
師兄真係高手啊!

小弟早前也去過陳江工作,一個下午去了三、四個場,包括三x hotel,全部扒王之王餐廳,嚇得收隊返深圳。

引用:
原帖由 heehee0128 於 2007-1-13 06:14 AM 發表
小弟早前也去過陳江工作,一個下午去了三、四個場,包括三x hotel,全部扒王之王餐廳,嚇得收隊返深圳。
應該座的士入惠州市玩,

我以前都系陳江打工長註四年!

引用:
原帖由 goopen 於 2007-1-13 02:02 PM 發表

師兄真係高手啊!
GoOpen 師兄, 這裡高手多的是, 你這句話只小要出多萬九幾次呀! 不過唔包括我在內, 小弟永遠是新人呀! 哈哈 !
鍾意嘜都得, 千祈唔好鍾意我! 我有老婆仔女, 又妻妾成籮, 唔好煩我!

引用:
原帖由 jjcy 於 2007-1-11 09:11 AM 發表
個東北妹同你攪唔成, 可能覺得冇面吶, 下次有機會試試單挑 東北妹 說下定有驚喜呢.  
多謝建議,我諗下次去陳江會單挑佢!佢吹得唔錯,可惜對波細咗d,唔好搾手!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。