推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

53 123
發新話題

[原創] 金碧玉28

金碧玉28

星期三,Keeper介紹28,話對玩環保最好,入到房相頭ok,細細粒,關門除衫,細波兼白淨,跟住沖涼,前後門都洗得好乾淨,然后已經玩水中蕭和毒龍鑽,然后bm,忍唔往細路突然插入去happy,無反抗姿勢配合,中出—鑊,洗乾淨上床。
       上到床,再玩毒龍鑽,盡量頂到最入,非常舒服,跟住舔全身,然后吹蕭,可以深喉,啜袋袋、手指和腳趾,還可以指插,勁多水,最終潮吹成功,還可以濕吻,唯一無玩是後花園,因為我太粗及太長(約九吋)。玩這麼多,要加鐘才可以中出多次。
       細路再入去,多真水,非常潤滑,玩了數個花式,包括︰正常位、觀音坐蓮、旁邊咬庶,半邊鷄翼、淩空半吊架(掛鼓),頂到最入才體爆,無反抗且㩜實條腰,仲讚好舒服,話我有黑鬼size,又讚我靚仔兼強壯,再沖涼著衫,出去交家用$740,-定長期番啅。

請問C-hing,她是甚麼時間在那裡,玩後花園都是環保嗎 ?

You need to check the AIDS ..........but anyway thanks for sharing

回復 1# 的帖子

吹水怪!九吋!九cm呀

she refused to suck toes wor!! plus the way she sucks was not comfortable cos there was a lot of TEETH grinding!! she couldnt make me cum last time. i just told her nevermind and she went nuts and pissed off. face is sort of ugly with ugly yeeth and no boobs but relatively young (35-39) for gum big yuk.

回復 7# 的帖子

thanks your report, i want find her last week,............

睇完樓主既報告,心思思早兩日上左去搵28,如樓主所講,服務好好,先去沖涼,洗乾淨之後同佢講先來一q,佢話冇問題,即時轉身比我從後而入,當然係冇帶套啦,佢叫得好大聲,d水都幾多,大約吊左10分鐘度就中出左,之後叫佢吾好郁,(吉)高個pat比我睇下d精慢慢溜返出來,好有av感覺,然後叫佢用口把我弟弟上既殘餘精液舐乾淨,然後沖身,之後返上床諗住休息下,點知佢已經走來含住我細佬,我話等我回下氣先,吾知起吾起到頭,點知佢話你身體咁fit應該冇問題,咁我就梗係吾衰得啦,咁就一野質條野落佢口度,睇佢點樣吹硬我,吹左都有成5分鐘,佢見我冇咩反應,跟住佢就捉住我隻手,叫我用手指插佢妹妹,插左一陣佢話吾夠high,叫我用4隻手指大力d插佢,咁我當然照做啦,不過我都就住來,免得整損左佢就吾好啦,後來終於硬左,咁佢就即刻坐上來,我睇見d水溜晒落我大比同個袋袋度,佢叫得好大聲,於是我就反客為主,到我企係床邊托高佢對腳來,插到啪啪聲,我諗係出邊一定聽到,最後都係中出左,然後叫佢用口啜乾淨,不過啜左幾野就夠鍾,佢依然冇停,真係有職業水準,抵讚,然後沖涼走人,出去比錢時個櫃台問我服務點,我就話正,超值,過2 日回多d氣力再來,因為佢叫我下次上去搵佢話叫多個同佢好合拍既姊妹玩雙飛,重話有超激野玩喎,.....

引用:
原帖由 神州6號 於 2009-7-30 20:37 發表
睇完樓主既報告,心思思早兩日上左去搵28,如樓主所講,服務好好,先去沖涼,洗乾淨之後同佢講先來一q,佢話冇問題,即時轉身比我從後而入,當然係冇帶套啦,佢叫得好大聲,d水都幾多,大約吊左10分鐘度就中出左,之後叫佢吾好郁 ...
C-hing 有冇咁好服務呀!...係咪吹水先^^

thanks for sharing!!

引用:
原帖由 曾經桑海 於 2009-7-31 10:28 發表

服務更好都大有人在,只是這類服務型都是相頭不佳,難接受

引用:
原帖由 曾經桑海 於 2009-7-31 10:28 發表

C-hing,小弟並非吹水,吾信你可以上去試下,當初我都覺得樓主有d吹水成份,不過抱住吾抵得同埋好奇既心態上去試下,點知係真既,同埋小弟都經常上東莞玩,但都搵吾到有咁激既服務,況且上落都好嘥時間,如果你吾要求樣要好靚,但求順眼同玩服務,呢個場可一試......

嘩...個個都中出咁有鑊真係齊齊孭嘞........

引用:
原帖由 minolta007 於 2009-7-31 13:16 發表
填海區
師兄...唔明.....

引用:
原帖由 神州6號 於 2009-7-30 20:37 發表
睇完樓主既報告,心思思早兩日上左去搵28,如樓主所講,服務好好,先去沖涼,洗乾淨之後同佢講先來一q,佢話冇問題,即時轉身比我從後而入,當然係冇帶套啦,佢叫得好大聲,d水都幾多,大約吊左10分鐘度就中出左,之後叫佢吾好郁 ...
C hing 早幾日在另一討論區話係春秋瀨左野, 轉頭同28仲中出, 你叫其他人好唔好幫親28 ?
gg

引用:
原帖由 tw2001 於 2009-7-31 20:58 發表

C hing 早幾日在另一討論區話係春秋瀨左野, 轉頭同28仲中出, 你叫其他人好唔好幫親28 ?
小弟已經好返晒,睇左醫生驗過血同尿都正常,使左成2k醫生費,醫生話可能係龜頭炎,話可能係頻密性交會導至,食左藥好返晒先敢出來玩..

引用:
原帖由 tw2001 於 2009-7-31 20:58 發表

tw2001 果然明察秋毫,他有沒有說做誰瀨野

引用:
原帖由 hso 於 2009-8-1 07:56 發表

tw2001 果然明察秋毫,他有沒有說做誰瀨野
無講 !  但環保bj 點都有機染非淋性尿道炎, 而囡囡可能是全無徵像, 囡囡幾日後會好 ! 但是春秋囡囡一定乾淨好多 !起碼唔會隨便玩中出 !
gg

唔會隨便玩中出.即是有啦.有好介紹嗎?

引用:
原帖由 WongWaiMing 於 2009-8-1 13:41 發表
唔會隨便玩中出.即是有啦.有好介紹嗎?
隨便比你都唔好試, 以前money嚇怕好多人 !!

gg

引用:
原帖由 tw2001 於 2009-8-1 20:42 發表

隨便比你都唔好試, 以前money嚇怕好多人 !!
三川的money? 現在都失了踪

引用:
原帖由 hso 於 2009-8-2 09:21 發表

三川的money? 現在都失了踪
佢消失, 我又唔覺可惜了 !!
gg

引用:
原帖由 神州6號 於 2009-7-31 21:28 發表

小弟已經好返晒,睇左醫生驗過血同尿都正常,使左成2k醫生費,醫生話可能係龜頭炎,話可能係頻密性交會導至,食左藥好返晒先敢出來玩..
師兄你個醫生真係好專業....驗血都怕唔夠準....搞到連尿都驗埋....好嘢.......

53 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。