推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] 多謝公公..賜我所長一職

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-11-2 16:27 發表

比清湯仲壞啦...而家唔中出唔過癮添呀!!
你學下香港特區政府喇!2-3年 annuity, 到時看續不續約!

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-11-2 01:43 AM 發表

你學下香港特區政府喇!2-3年 annuity, 到時看續不續約!
次次中出..遲早出事啦...

急流勇退..明智之舉...

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-11-2 13:23 發表 這樣的後果只証明你們沒有做歸公和答食的經驗!柴爺你知道那一間房就要通知公公哪!公公自然會叫囡囡入房找你!珊珊也可以把琳琳留住!公公你就更昂九!你發個信息,或打個電話找柴爺。或把琳琳的電話給 ...
你地終於都知道呢個秘密喇!!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 def_lo 於 2011-11-2 02:07 AM 發表
你地終於都知道呢個秘密喇!!
豆腐哥你早響..我就唔使做所長啦..

發左廿个訊息比我..話無save我电話都甘死!!!

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-11-2 17:23 發表

豆腐哥你早響..我就唔使做所長啦..

發左廿个訊息比我..話無save我电話都甘死!!!
妖... 我個晚要見阿二, 當然清洗信息紀錄啦...
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

引用:
原帖由 Retav 於 2011-11-2 17:29 發表 妖... 我個晚要見阿二, 當然清洗信息紀錄啦...
掉那聲!!
連見阿二都要 delete records,咁佢同做阿大有乜分別!
七公,係時候點醒條契弟喇!!!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

一個是笨七,一個是昂九!

你地兩兄弟快去滴血為盟吧!

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-11-2 17:23 發表 豆腐哥你早響..我就唔使做所長啦.. 發左廿个訊息比我..話無save我电話都甘死!!!
都話佢人如七公所說:ON9!
就算係要見老二而 DELETE RECORD,都唔明點解連你個電話都唔 SAVE!

引用:
原帖由 def_lo 於 2011-11-2 17:44 發表
就算係要見老二而 DELETE RECORD,都唔明點解連你個電話都唔 SAVE!
一系唔見你, 一黎就系度抽水... 頂...

算喇.. 唔解釋啦... 你點諗都好啦..
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

引用:
原帖由 def_lo 於 2011-11-2 17:44 發表
豆腐兄,你都重出生天了!星期六和ON9兄去飯堂嗎?

其實有乜野問題呢 ? 真係想搵大把機會!

七舊又唔係跌左, 一樣有人陪喝陪睡 成個飯堂都係囡啦,

唯一係我收過風, 有d有名氣既客人, 囡囡知道係唔入房既
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-11-2 02:54 AM 發表

豆腐兄,你都重出生天了!星期六和ON9兄去飯堂嗎?
敢以後叫佢公 公..定ON9兄呀.....

引用:
原帖由 Retav 於 2011-11-2 17:53 發表 一系唔見你, 一黎就系度抽水... 頂... 算喇.. 唔解釋啦... 你點諗都好啦..
超,我講事實啫!!

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-11-2 02:56 AM 發表
其實有乜野問題呢 ? 真係想搵大把機會!

七舊又唔係跌左, 一樣有人陪喝陪睡 成個飯堂都係囡啦,

唯一係我收過風, 有d有名氣既客人, 囡囡知道係唔入房既
緊係無問題!!

唔九Up啲時間点過呀....

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-11-2 17:54 發表 豆腐兄,你都重出生天了!星期六和ON9兄去飯堂嗎?
NO 喇,仲有細嘅要睇住,你地玩得開心啲啦,順便插多ON9兄兩野啦!!

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-11-2 02:44 AM 發表
一個是笨七,一個是昂九!

你地兩兄弟快去滴血為盟吧!
加埋你個肥佬...不如桃園三結義啦!!!

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-11-2 17:58 發表

敢以後叫佢公 公..定ON9兄呀.....
你叫他 ON9 ,我叫你笨7!好嗎?

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-11-2 18:04 發表

加埋你個肥佬...不如桃園三結義啦!!!
"桃園三結義"就要去"逃完"喇!

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-11-2 03:06 AM 發表

你叫他 ON9 ,我叫你笨7!好嗎?
7少又名笨7...邊個唔知呀...

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-11-2 18:07 發表

"桃園三結義"就要去"逃完"喇!
乜仲有人去”逃完”?

引用:
原帖由 Retav 於 2011-11-2 16:42 發表 之後會唔會比钢牙一口... 甘就無左喇...
一吸就无啦。。吴使咬。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-11-2 16:43 發表 你學下香港特區政府喇!2-3年 annuity, 到時看續不續約!
先定两三个月好一点吧。。两三年太长了。。。

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-11-2 17:56 發表 其實有乜野問題呢 ? 真係想搵大把機會!七舊又唔係跌左, 一樣有人陪喝陪睡 成個飯堂都係囡啦, 唯一係我收過風, 有d有名氣既客人, 囡囡知道係唔入房既
有D名气是什么意思呢?

引用:
原帖由 AINY 於 2011-11-2 21:34 發表

有D名气是什么意思呢?
老嫖的名氣?

引用:
原帖由 AINY 於 2011-11-2 21:34 發表

有D名气是什么意思呢?
例如:一支花
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。