推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[原創] 濃濃的抽插......

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-7-3 19:21 發表
大部份師兄覺得CP囡囡己经今非昔比...服務欠奉,大不如前.....

但世事無絕對,只有真情趣......

24號小弟要去華東旅行九天...23號晚梗系要衝關啦(2个人)....

六點15分到達飯堂308房...清湯掛麵一 ...
師兄, 我剛剛約了件相好響飯堂, 真係唔覺得今非昔比,
果晚個partner又白又滑又狂野...個樣我真係覺得似

真係信不信由你啦...哈哈

無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-7-6 14:36 發表

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS0kuhixFSDtN4LUSS9O-mcSQwhmSHuvn5CIeyJNt87VnCTcauV
...
师兄真好野。。。甘好野比你沟左。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2011-7-6 15:57 發表

师兄真好野。。。甘好野比你沟左。。。
撞手神, 第一次見佢係夜晚十點幾....

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-7-6 00:31 發表

你係浸住洗... 定係...因為好多香港人嘅腳都係度洗過!!!
洗腳盆有舖膠袋的!

试过在KIMCHI国既玩月洞,房间无水,啊AKASI用个小水兜装盛D水帮我洗。。。

引用:
原帖由 冰河 於 2011-7-6 06:15 AM 發表

洗腳盆有舖膠袋的!
你真係無常識...洗完腳..一抽个膠袋,D香港腳水咪一樣用个盆慢慢流走....

好能多細菌㗎.... ..

你無香港腳...想整條香港鳩吖!!!

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-7-5 11:36 PM 發表

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS0kuhixFSDtN4LUSS9O-mcSQwhmSHuvn5CIeyJNt87VnCTcauV

...
師兄...呢个partner第幾组...??我今晚又衝關day trade...希望有缘一見...衹坐平台..

因為"清湯掛麵"才是正印!!!

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-7-7 08:44 發表

師兄...呢个partner第幾组...??我今晚又衝關day trade...希望有缘一見...衹坐平台..

因為"清湯掛麵"才是正印!!!
佢自己話轉戰另一個地區, 果晚陪我己經唔係返工既身份啦!

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-7-7 09:43 發表

恭喜你又成功私有化一件正囡囡。。。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-7-7 10:07 發表

恭喜你又成功私有化一件正囡囡。。。。。
佢個外號叫....救生圈

引用:
原帖由 冰河 於 2011-7-5 01:35 發表
在飯堂廁所小西,最麻煩係完事後要喺個洗手盆洗細佬,想起都怕怕.....
冰河兄,
平时装定的酒精纸巾, 在屈记有的买, 锡纸包装的....真正酒精纸巾, 好大一张的, 够用了!消毒又干净!
我以前在古都和老相好去廁所小西完, 要囡囡先用口吸干净多余的虫虫和淫水..那时龟头超敏感是最舒服的    .再酒精纸巾擦干净龟头和果支棒..热热的, 有少少拿...但好过引。。。
囡囡用酒精纸巾擦她小西时, 她说热热的, 有点high

引用:
原帖由 March 於 2011-7-7 10:48 發表

佢個外號叫....救生圈
我都係。。。
不過個救生圈帶左係個肚腩度。。。

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-7-7 09:43 發表

饭堂小弟也从没失望过, 但人客去得太多, 的女女小西都松洒。。。

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2011-7-7 10:56 發表

冰河兄,
平时装定的酒精纸巾, 在屈记有的买, 锡纸包装的....真正酒精纸巾, 好大一张的, 够用了!消毒又干净!
我以前在古都和老相 ...
突發事件,套都冇帶落K,何況濕紙巾呢......

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-7-7 08:37 發表

你真係無常識...洗完腳..一抽个膠袋,D香港腳水咪一樣用个盆慢慢流走....

好能多細菌㗎.... ..

你無香港腳...想整條香港鳩吖!!!
我意思係話有膠袋隔住個洗腳盆來洗啫呀!而且我係直接在水龍頭下沖水。

引用:
原帖由 冰河 於 2011-7-7 17:21 發表

突發事件,套都冇帶落K,何況濕紙巾呢......
冰河哥, 我就成日袋住张酒精紙巾去街,老虎又吾还疑。。。。以防万一要用。。。, 有时同老二去按脚, 一时兴起, 就在按脚房狗仔式搞完先算。。。有张酒精紙巾几好啊。。。

引用:
原帖由 冰河 於 2011-7-7 02:29 AM 發表

我意思係話有膠袋隔住個洗腳盆來洗啫呀!而且我係直接在水龍頭下沖水。
乜你想像力o甘高㗎 ...除非你條啫離开身体..囉主系手,就可以直接在水龍頭下沖水...

唔信你試吓 ...

唯一在洗腳盆度洗啫既方法係"你踎底..條囡用手撥D水上去你條啫度...

要除褲..唔系條褲一定濕...這个方法..我係"有錢佬"洗腳試得多喇!!!

你地開餐地方可以無處不在喔 ...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-7-10 09:42 發表
你地開餐地方可以無處不在喔 ...   
要知道精到濃時是擋不住的瘋情!

星期4..如常飯堂day trade,今次三个人,3點到達常仔,有人收風某大倉有暑期工壓境,

3條粉腸那淋走去索料.果然有好野...一人執一件..食完..就去"名門"食飯打啤...六點直奔飯堂....

又是308房..見到她先來一个熊抱..她在我耳邊說..今天我不方便..什辦..

無問题..我說..心諗我細佬以经食飽..今晚又要衝关...而且你還有一個年終無休的嘴巴呢!

星期四.真係多囡..質素奇高...有个媽咪帶咗个1米65囡比我个fd...樣貌清纯...五官分明..
比歐联15/20還要高班....但係個fd件2奶九點殺到..之后抄牌後用!!!

飲吓酒..同囡囡玩下色盅..見到佢果姣樣..即刻上腦...見到个DJ同佢地玩緊鬥地主...
分身不下之際...正是大好机會...

正想拖佢入廁所...佢話兩个人入去..實比人知啦...不如出露台,.我梗係話好喇...
露台吹蕭..好耐未試過la...

楼下狂歌熱舞..楼上就魔笛追魂..一路睇表演..一路吹簫...人生於此..夫復何求啊!!

正是..此曲只應天上有,人間能得幾回聞...

相關搜索目錄: 暑期工

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-7-10 23:32 發表
星期4..如常飯堂day trade,今次三个人,3點到達常仔,有人收風某大倉有暑期工壓境,

3條粉腸那淋走去索料.果然有好野...一人執一件..食完..就去"名門"食飯打啤...六點直奔飯堂....

又是308房..見到她先來一 ...
饭堂都系要平日去既啦。。
某仓是那里呀。。请赐告。。。。 。。平日去仓都系一个好既选择。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2011-7-10 08:47 AM 發表

饭堂都系要平日去既啦。。
某仓是那里呀。。请赐告。。。。 。。平日去仓都系一个好既选择。。。
兩兄弟..洗唔洗o甘客氣呀!!! ..請收PM!!!

marvellous!!

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-7-10 23:32 發表

又是308房..見到她先來一 ...
柴爺甘喜歡玩戶外活動啊?很快要車震啊,在餐廳的台底啊,

在露台你都敢?對面的露台無人嗎?我最多都系欖欖kisskiss,跳dirty dancing, 已經很 high 啦。柴爺真掂!!

人是可以快乐地生活的,只是我们自己选择了复杂,选择了叹息!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。