推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

72 123
發新話題

[原創] 杯葛----飯堂奸九"水皮"哥

柴爺,唔使咁火,有乜得罪,咸D自罰三杯。

咸D系懶人一個,很久都冇出文,不過七少開post,最後寫道:「請各師兄,回帖把詳細的情況說清楚。」咸D才把醒來所見、所聽、所說,如實道出,並沒加多減少,KMY請指証。

柴爺有心有力,一個星期玩幾晚,大家都知你多貨,咸D如有懷疑你如此下作,天打雷劈。

唉,柴爺說得對,咸D應該好好自我檢討,真系唔應該對d囡太好。很多朋友都不只一次的勸、笑、罵過咸D呢!

不過,條囡要走,,咸D系唔開心,但冇嘈到拆天,因為已習以為常。

咸D玩得少,雖未至於一年一次,但真系同d老總媽咪唔熟,所以訂房,飲くo些粗活,也只好有勞各位大哥,在此謝過!

咸D在相熟的朋友面前,講野會有點寸,但只是鬧著玩,攪氣氛,並冇心得罪;但如何「呀吱呀驉v,請柴爺指點,咸D有則改之,毋則自勉。

其實當時已是十二點幾,咸D見水皮哥拿著賬單半粒鐘,柴爺又不說話,只有KMY在旁咕噥,咸D只好越俎代刨。實不知原來柴爺之前已狂屌條扑街,條扑街又磨又拖,最後才畀面柴爺和KMY而就範,咸D自以為勁,枉作爛頭卒。

咸D的普通話也爛無可爛,怎敢五十步笑百步;只是時見各人以柴爺的普通話為笑柄,咸D為求融入,想扮老友,也笑說了一二,既然柴爺耿耿於懷,在此,咸D向柴爺道個歉。

柴爺若不喜咸D叫老鬼,要改鳩咸D花名,隨便什麼「跛鬼」、「跛佬」、「跛…」也可,咸D自懂事以來,已聽慣不怪,也從未介意。

呵呵,天生我才必有用!

相關搜索目錄: 普通話

呵呵,早知師傅已替咸D解說,就不用花了咸D成粒鐘來寫啦!

柴爺,咸D還要好好向你學習。

KMY,Thanks a lot!

两位大师兄少一齐玩吴系甘了解对方,又遇到水皮呢单野,有点误会一D吴奇,多d一起玩啦,都系玩得之人!

引用:
原帖由 drm 於 2011-8-14 09:32 AM 發表
柴爺,唔使咁火,有乜得罪,咸D自罰三杯。

咸D系懶人一個,很久都冇出文,不過七少開post,最後寫道:「請各師兄,回帖把詳細的情況說清楚。」咸D才把醒來所見、所聽、所說,如實道出,並沒加多減少,KMY請指証。 ...
drm...老鬼是火爆之人..天生如此...講多錯多...

如你所說..文中並無得罪老鬼之意...老鬼在此向你說"sorry"

不打不相識..有缘再會..老鬼先罰三杯..以表歉意!!!!

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 AINY 於 2011-8-14 03:43 PM 發表
两位大师兄少一齐玩吴系甘了解对方,又遇到水皮呢单野,有点误会一D吴奇,多d一起玩啦,都系玩得之人!
我明天拖馬上去dup七"水皮"..你幫唔幫拖???

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-8-14 08:02 AM 發表
不如你都拿過夜批文吧!清湯掛住你哪!
7哥...過夜批文唔好亂甘申請...安全為重!!!

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-8-15 12:15 發表

我明天拖馬上去dup七"水皮"..你幫唔幫拖???
Dup女就差吴多,dup条七头皮整污糟手啦!天会收拒既啦!
明天复你,我在广州!

引用:
原帖由 AINY 於 2011-8-15 13:30 發表

Dup女就差吴多,dup条七头皮整污糟手啦!天会收拒既啦!
明天复你,我在广州!
囡囡唔係 dup 的,是親親的!哈哈!"水皮"個 "Paul Guy" 就好似AINY哥話齋,打佢都費事喇!

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-8-15 15:06 發表

囡囡唔係 dup 的,是親親的!哈哈!"水皮"個 "Paul Guy" 就好似AINY哥話齋,打佢都費事喇!
说得对。。又有一个有钱女成日发信息要我见拒。。当然吴系像七公的FOC啦。。但都好有心。。又要安排下啦。。

引用:
原帖由 AINY 於 2011-8-15 21:17 發表

说得对。。又有一个有钱女成日发信息要我见拒。。当然吴系像七公的FOC啦。。但都好有心。。又要安排下啦。。
都話你有大把貨啦。。。。

回復 60# 的帖子

AINY 哥收埋收埋很多貨的!因為他貨源多。除了飯堂,EA,有錢佬,海蝦,長安的有味,東方炒河粉,現在又做埋村長!未計樟仔的下班SN妹妹!

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-8-15 22:18 發表

都話你有大把貨啦。。。。
One MM sit me but I took the other MM out...she always sms me.....want business ma...

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-8-16 12:43 發表
AINY 哥收埋收埋很多貨的!因為他貨源多。除了飯堂,EA,有錢佬,海蝦,長安的有味,東方炒河粉,現在又做埋村長!未計樟仔的下班SN妹妹!
Some re-eatable MMs here and there only la.....

引用:
原帖由 AINY 於 2011-8-16 14:35 發表

One MM sit me but I took the other MM out...she always sms me.....want business ma...
有心, 好緊要, 而家真係坐十個, 有feel有溝通既可能得一兩個...
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-8-16 14:39 發表

有心, 好緊要, 而家真係坐十個, 有feel有溝通既可能得一兩個...
呢个女女有意思。。是妈咪塞的。。已坐一个。。女女成晚就很开心。。到十一点我就给小费她走。。说也喜欢她但就老早约好另一个的。。下次再找她。。没两分钟妈咪进来问我为什么不带那女孩。。说她很喜欢我甘话。。现在外面哭了。。出去看她真的在哭。。就安慰了她几句。。答应下次找她。。但一直都没找。。因为另一个战友看上她了。。我就把号码给他。。但战友约她她却不肯陪他。。还问是不是我给他号码了。。说她只想陪我不想陪我朋友。。。

看她这样也就安排见她一次啦。。。

不要再定他的房啦

引用:
原帖由 AINY 於 2011-8-16 15:10 發表

呢个女女有意思。。是妈咪塞的。。已坐一个。。女女成晚就很开心。。到十一点我就给小费她走。。说也喜欢她但就老早约好另一个的。。下次再 ...
幾時先......
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-8-16 14:39 發表

你最近都連續兩三個喇!

引用:

呢个女女有意思。。是妈咪塞的。。已坐一个。。女女成晚就很开心。。到十一点我就给小费她走。。说也喜欢她但就老早约好另一个的。。下次再 ...
啊!是否上次我在"有錢佬"的那一次?好野來的啊!你真幸福!

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-8-16 15:58 發表

幾時先......
明天啦。。。。 。。。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-8-16 17:42 發表

啊!是否上次我在"有錢佬"的那一次?好野來的啊!你真幸福!
不是那个。。那个上了两次啦。。好野但要食D新野。。

引用:

你去得太多新地方啦。。。我跟唔上。。。遲d要跟你好好學習。。。

72 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。