推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

93 1234
發新話題

[原創] 多謝公公..賜我所長一職

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-11-7 19:54 發表

說來話長!!!

果晚坐下坐下佢走左都覺得怪

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-11-8 10:28 發表

果晚坐下坐下佢走左都覺得怪   
女人既野.. 好多時d脾氣話黎就黎... 唔好睇佢平時可以千依百順... 一下子唔知乜事.. 就變了風暴了..

剛過去既星期六... 阿二有朋友生日, 叫左我一齊去廣州...
因為細妹要返工, 我以為得我地兩個二人世界, 甘咪只系訂一間廣州大床房囉...
點知星期六去接佢... 細妹又系度, 我只系講左一句好多兄弟都會講既, 正常人都唔會諗到會出事既話...
"噢, xx 不上班嗎, 她也一起去嗎? 那我..."

我都未講完, "那我要不要多訂一間房...", 阿二就突然說, 是不是不可以叫妹妹一起去... xxxxx, (下刪數十字..)

真系死得無辜...
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

引用:
原帖由 Retav 於 2011-11-8 11:38 發表

女人既野.. 好多時d脾氣話黎就黎... 唔好睇佢平時可以千依百順... 一下子唔知乜事.. 就變了風暴了..

剛過去既星期六... 阿二有朋友生日, 叫左我一齊去廣州...
因為細妹要返工, 我以為得我地兩個二人世界, 甘 ...
你喜歡佢才受佢氣吧

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-11-8 12:05 AM 發表

你喜歡佢才受佢氣吧   
唔分莊閒既女人...喜歡佢係On九!!!!

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-11-8 21:20 發表

唔分莊閒既女人...喜歡佢係On九!!!!h:" />

做大爺做久了便嫌悶

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-11-8 21:34 發表

做大爺做久了便嫌悶   
唉, 話得系女友, 就當然會有發脾氣既時候... 你話系包養既又唔同, 我上到黎比錢你用, 你就要聽聽話話, 我話要狗仔, 你就唔好話觀音...
但系女友.. 就系想玩下feel... 甘有d小脾氣都系樂趣既一部份... 學七公話... 唔好比佢坐正, 如果唔系變返做老虎, 甘就真系唔好玩喇...
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

引用:
原帖由 Retav 於 2011-11-9 10:59 發表

唉, 話得系女友, 就當然會有發脾氣既時候... 你話系包養既又唔同, 我上到黎比錢你用, 你就要聽聽話話, 我話要狗仔, 你就唔好話觀音...
但系女友.. 就系想玩下feel... 甘有d小脾氣都系樂趣既一部份... 學七公話. ...
服從才是美德

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-11-9 11:03 發表

服從才是美德   
我就系鐘意阿二爽直既性格, 同系亦都因為甘, 佢都幾善解人意... 系有時d脾氣有點那個... 不過人唔系完美既...
而家細佬重系休養期... 都系過下日子甘... 無諗過真系在搵人過人世了..

引用:
原帖由 Retav 於 2011-11-9 11:17 發表

我就系鐘意阿二爽直既性格, 同系亦都因為甘, 佢都幾善解人意... 系有時d脾氣有點那個... 不過人唔系完美既...
而家細佬重系休養期... 都系過下日子甘... 無諗過真系在搵人過人世了..
我鐘意任白既"鏡合釵圓"

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-11-9 11:42 發表

我鐘意任白既"鏡合釵圓"   
唉.. 但系我系剛剛先做完"香夭"呢...

引用:
原帖由 Retav 於 2011-11-9 12:00 發表

唉.. 但系我系剛剛先做完"香夭"呢...
好多野可以傾下便解決 ..

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-11-9 13:10 發表

好多野可以傾下便解決 ..   
師傅. 你系話我同我老虎定系阿二先... 我同阿二無乜唔妥.. 少少脾氣系正常既...
同我老虎就系等簽字而已... 無野可以傾了.. 唉...

引用:
原帖由 Retav 於 2011-11-9 13:20 發表

師傅. 你系話我同我老虎定系阿二先... 我同阿二無乜唔妥.. 少少脾氣系正常既...
同我老虎就系等簽字而已... 無野可以傾了.. 唉...
哦,可以慢慢傾,世事總是 compromise.

引用:
原帖由 Retav 於 2011-11-8 11:38 發表

因為細妹要返工, 我以為得我地兩個二人世界, 甘 ...
看睇法有少少唔同。。。好多人上去搵囡囡又好,女友又好。。都係受得太多港女脾氣。。
想有番d溫柔啫。。。。如果又日日受氣不如留港無甘煩嘞。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-11-10 00:35 發表

看睇法有少少唔同。。。好多人上去搵囡囡又好,女友又好。。都係受得太多港女脾氣。。
想有番d溫柔啫。。。。如果又日日受氣不如留港無甘煩嘞。。。
同意...不過如果下下都千依百順... 甘就變得好明顯系金錢交易, 你俾錢, 佢俾服務和標準笑容給你..
甘對我黎講就失去左沉船既意義了...

引用:
原帖由 Retav 於 2011-11-10 10:08 發表

同意...不過如果下下都千依百順... 甘就變得好明顯系金錢交易, 你俾錢, 佢俾服務和標準笑容給你..
甘對我黎講就失去左沉船既意義了...
真係有女仔唔收錢都千依百順架喎
唔係乜野叫溫柔 ?
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-11-10 12:41 發表

真係有女仔唔收錢都千依百順架喎
唔係乜野叫溫柔 ?
甘細佬都遇過.. 不過太千依百順唔系甘好玩..

引用:
原帖由 Retav 於 2011-11-10 12:55 AM 發表

甘細佬都遇過.. 不過太千依百順唔系甘好玩..
唔千依百順又話無家教....

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

93 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。