推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

116 12345
發新話題

[原創] 十五年嫖妓生涯 Report (完)

十五年嫖妓生涯 Report (完)

舊既十年 report 在數字網日夕回味板
歲月不留人 , 咁樣又 15 年了 , 重覆又重覆一切性活動, 11 年時 local BG GF totally....玩完 , 人生又進入另一个原点...."單身" .

單身呢 d 失戀期 , 一定要返大陸ON , 舒發一下情傷 畀人打 ......以離補我三年冇 ON 之虎
在某 forum , 继续每天 plan 下每星期既救國事業 , 年復一年、日復一日....永毛止境
呢幾年同呢班兄弟 , 東莞金三角不停地玩 (CA CP QT), 由於大家日吹夜吹既關係 , 大家頭兩三年日日都玩得好過引.

din 既日子 , 一星期有4 5 晚沙咀唱 K , 星期六晚就東莞 ON , o係一群4-50 人既 forum 小圈子里, 我覺得係chi 鳩線架.... 諗下先
每三兩天呢个 weekday 團長又吹一次雞, 真係有时姦刀冇咁撚多錢去玩.... , 不过沙咀呢 d 快歺地方 , 總不色合我.

沙咀沒落後, 我地去左一个算叫方便的地方, 琛圳坐 40 mins 100蚊七人白牌就到既地方 ,  叫地方 A , 由於某兄弟駐守於當地 , 所以非常方便 DT, 不过廠區 d K埸酒水貴 , 拍得住 CP , 呢姦 K d 女一小部份好特别, 佢地出黎做係为玩 , 根本吾係o雲錢, 而呢一小部女係很索既 , 所以亦有吾少兄弟失守於此戰場, 为國捐軀了

可惜我硬o係撞左好多次刀撞吾倒呢 d ......唔制
但係o QT 我又撞得到o......真奇怪
QT 那時仲行緊 136,  食野地方算叫多啦 , CP 玩又方便 , 作為一个專業的嫖客 , 常記著...要用最少既籛 , 換最大的快樂
就係咁....QT 雙雄旦生了......架架架架架架

CP 一般洗费 : 200 + 800 + K 400 = $1400 (d 女正就正啦, 不过最鳩鐘意一炮就想走.... 3 , 2 次刀係毛引的)
QT 一般洗费 : 150 + 600 + K 200 = $950  (當然大部份吾夠 CP d 女正 , 但聽話喎,  不过 09 年已今非色比....)

2 CP 差吾多= 3 QT.........當然久不久也要去 CP CA 玩玩
由於 100 蚊既關係 , 有时开心咪坐兩个 lor , 兩舊又吾同....一倍價錢, 吾底丫嘛諗下先
有一次由於星期六晚既關係, 妹妹刀想 ON , 那次一左一右, 互相爭寵...... lor.....車完左又車右......爽到呢 , 不过呢 d 时刻只發生过一次咁撚大把, 不竟右手便既妹妹姦接十秒內有同左手便既妹妹有車左, 不竟吾係咁容易接受
由於同QT 雙雄長時姦常驻此 B , 有时俾女放飛機 , 或者坐左个幾鐘想彈女, 同妈咪講聲也可以, 有时耐的話我俾幾十打發佢走, 與著不禮貌的妹妹 , 一蚊刀不用俾 , 此妈咪會攪掂
好叻 , 因為我很少彈女 , 所以我彈得既刀不是什么好東西, 此妈咪久不久就有 dpart time 人妻 , 所以我好難吾幫襯佢.....俾咁多人妻我吃
所以話你俾成皮家用 , 又咪係撈 part time , 又有錢o雲又有同我等 30+ 既人玩 , 佢當落 BarONS.....我又有私家菜吃...雙嬴
與著岩吃又一个人住既 , 咪去佢屋其訓下 lor , 屋其床訓多陣刀都得, 吾洗 check out , 我又吾係包你 , 當然要放底多少, 人地刀都要交租食飯 , 有一次與到個北方妹妹 , 一幅 model 身材 , 好吊到丫......沉左我大半年 , 如果佢生性 d 我有可能一沉不起 好驚 ........可惜臨尾衰爛赌 , 50 100 , 好啦 bye bye

有次又與著個房錢刀俾埋既女色魔 , FOC 左五次左右吧 , 最後返老家結婚 , 好來好去 , 此妹妹真係俺十年難得一與 ,鐘意扑野多过o雲錢

同呢班兄弟最遠去過泰國 ,BM 4 , 爽屎 ......下川島也不錯 , 150 蚊無限快仔也好好玩 , 返大陸最有渡假 feel 的地方 , 本來今年 plan 去叔霧....可惜大家都冇時姦, 所以有得玩時就玩先 , 活在當下啊
自從人仔對换價跌破 90 ,我開始覺得 ON 越黎穴貴 ,CA ON完星期日落 SZ dup 个骨 , 二千幾港紙冇得走雞 , 一個月成皮野, 好鳩赤 , 同等洗費以前七千左右就 ok , 毛型中差吾多多左 30 %...... 港女又毛運行 , ON 多又 O 得悶 .......只怪生不逢時, 錢又吾夠多
有一次同local  EX-GF 吃飯, 她说你又吾買樓 , 又吾生仔 , 我点同你結婚呀 .........我心想...好彩飛鳩左妳先 , 吾係我咪 ON 99 浪費我貴既黃金30
由於我頂吾順以前個鳩屎老细, 離開左一個稳定既工作 , 呢兩年轉左三份工 , 頭兩份又與著 d 濕鳩老细 , 毛運行毛計 , 一份在長駐惠州的廠 , 原來做廠係好撚悶既 , 去桑拿刀去吾倒咁多........悶到放工要打羽毛球
回亀傷港 , 另外一份 , 呢姦野女就多啦 , 不過大部份額頭都有個錢字, 咁多女毛理毛既 , 有次星期六 , 約下個女同事食 lunch , 佢話 " 吾得閒 " , 但毛話 "下次先 " , 我幾撚傷啊 嘔血 .........平時咁多野同我講..........亜妹你咁絕架

相關搜索目錄: 結婚

現在泥份金融海嘯兩个月後返工,返工casual ware, 隔離 office d 女一見我 , 佢既眼神 = " 你個屎 office boy 望咩望 , 未見过靚女 OL " 笑裹藏刀
三個月後 , 公司部 blackberry 到手 , 同一條女 , 見到我部 BB , 眼神即刻又吾同.........吊妳丫......階級觀念----------
我現在的同事 , 我给他的花名叫蟹貨 , 人如其名....因為他手上好撚多蟹貨 , 例如 250 蚊的港交所
一個正常的3X 港男,毛不良屎好 , 每天早上吃個 5 蚊面包 , 中午最好吃個最好 20 皮的 lunch , 晚上回老媽家吃飯
每個月出糧 , 全给老婆 , 再由老婆分配 , 佢個銀包 , cash 從不多過 200 , credit 卡我未見佢 look .
老婆買個 LV 係天經地易 , 佢買個幾百蚊高達模型.....我見佢好似買架 Ben 屎咁....好難交待 , G點開口好
老婆説 : 我怕你亂用錢
諗下先
蟹貨説 : 我想每個月買個高達 , 吾洗同你交待
我説 : 妳咁樣對我 , 我一定同妳離婚 笑裹藏刀 ........留返一千幾百過我偷吃好喎
這就是生活.........forme....no way  唔制
....港女.......我愛妳們的赚錢能力, 但我不妳們的數質
前年我去左向西 dup 完骨 , 朋友們想行一行木淫行 , o...... lor
途中 , 我見到一班o靓仔, 廿歲左右 , 睇落又吾係窮丫 , 全身明牌 , 咁型刀要黎食快仔
而家 d 妹妹仔好難溝咩..............

09年除夕夜去 K 坐件女, 頭一個鐘仲幾熱情 , 下個鐘死死地 , 我問乜事 , 仲乜咁眼訓 , 佢話食左感冒藥........我吊....感冒臭咪撚返工啦, 我難得出黎 50/50 ON架麻 , 你咁樣咪 200 lor.....返福田屋其訓教...咪鳩 side quota...
上年由於叫雞叫得太悶 , 於是開始半全力玩呢個 SZ 酒吧玩樂....

一開始 , 每晚同 d 女飲下飲下, 飲完咪去 dup 過正或邪骨 , 玩多幾次 , 人就進入狀態, Q d , d 真係吾錯, 冇撈味...
不過想即晚吃的話 , o靚女刀吾冼林 lor , 豬扒仲 d 可能既
QQ 皇説 : d 女要玩幾次先俾你吃, d 要睇清楚至俾你吃
話説有個師兄幾有型 , 廿中左右 , K Bar刀見過幾次面 , 有晚 2-3am 玩完見佢同幾個 friend 同件幾豬扒入左去向西夏威兒道 dup , 真係 on 9 , 攪咁撚多野去食扒.....行過隔離食個快仔再正骨好過啦......

至於我呢......吃到同居........
好簡單, 吾貪錢, 有正職, 咪試下同居租屋 lor ,租吉屋, 7 刀毛 , 左買買...右買買 , 先洗 2 , 一星期返去皇3-4 , 由於亜妹有份正當職業, 我計過 , 半年返本002 , o個半年....我真係有 d ......因為一分手我就損失慘重, 白交租啊

2010 耆節我毛毛了了就跟她回湖南,她家里家境不錯, 吾係o d 亜爸有病, 细佬等錢交學費要養佢全家既故事, 刀係眼見為實 , 小心 d
笑裹藏刀,打後日字, 也是久吾久偷跳下, 平淡而實在, 终於在 9 月我結婚了, 而一星期既沖動.......攪到我做埋爸爸.........以前我沉埋 d , 幾個月刀毛事, 呢鑊真係注定......天意啊~~~~

近一年來偷跳記憶中, DGd 女越黎越吾惦, d 人仔越黎越高, 人工跟本追吾倒 1 個月 CP on 4晚洗費 , 偷跳的火還是有的, 只不過不復當年的野火, 當年是 BBQ 未上菜先埋單, 當下是 Gas ....食埋生果先埋單......

火沒熄但燒不旺.........朋友説 CP 而家好似最貴 2K ON , 今日既258 10 年後可能坐個枱要 500 人仔 ,估計 700 港纸 ,大約 O N 5K015 .....仲要豬扒
人就係咁, 吃得多好野, 一餐半餐扣肉飯毛所謂, 食多兩餐就乜胃口刀毛哂, 7-80年袋一孩政策, 今日國家開始小康之路, 好多靚女而家根本吾洗出黎做, 大把有錢獨子溝左 e d , 科技發達, 佢地自知身價, 要做都去北方做 , 我老婆 d 北方靚女朋友 , d QQ相個個渣靚車, d 女自己家有錢 , d 就條仔有錢, 窮既又靚真係毛乜 , 要吃呢 d ......大路既只有落 Bar

十六年既總結如下, 希望各位師兄参考一下
1. 歡埸無真愛, 想結婚的話, 首先.....你婚禮吾怕有一枱 com 兄弟的話, 你可以去盡情愛
2. 金錢同時間是對等的,Bill gates 同你我係平等既, 快仔同你我亦刀係平等既, DG 桑拿 90 分鐘任做, 你做得幾多次 ? 但快仔只得 1 ...沉船又幾多次?
3. = +
4. 當你决定去吾o個姦埸, oo個條女, 就正如去茶餐廳食飯一樣, 間野有乜咁好食先 ?
5. 你的眼晴决定你的方向.....由其是係花街簡囡時  
6. 請不要為一個妓女損失一個朋友 , 朋友可以做一世 , 不值啊
7. 娶一個大陸老婆, 你可以話佢知你以前成日去 CP , 娶一個陀地......你只可以去旺角食快餐  
8. 有强姦毛焗賭 , 一個專業嫖客......一定要泠靜,理知,無情( 9up)  
9. 人總會與上一個黑星, 過吾過道呢一關...........睇你彩數
10. FOC 永遠是最貴的, 刀係鑊鑊清好 d , 毛煩惱  

在此 report 再次多謝各位一齊玩過既師兄  , 教左我好多野  ......希望有 30 年 report 寫.......嫖海無涯...嘿嘿嘿嘿~~~
Sorry.....delay 左一年........歡迎轉貼

PS : 在XO 內多年來還未同 KMY 師父吃个飯唱個K實乃小弟一大遺憾, 2011 年我一定要完成呢個約會......no excuse

相關搜索目錄: 結婚 BBQ 模型
本帖最近評分記錄
  • Kingcwk 體力 +28 多謝分享 2011-2-7 23:25
  • Kingcwk 威望 +28 多謝分享 2011-2-7 23:25
  • Kingcwk 金錢 +28 多謝分享 2011-2-7 23:25

哈哈 ... 推油師弟終於逃不了,被擒兼升呢做埋老豆,恭喜恭喜

人生中有好多數據,Kmy 認為有一個數據係最重要就係 "快樂指數".

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-2-5 18:34 發表
哈哈 ... 推油師弟終於逃不了,被擒兼升呢做埋老豆,恭喜恭喜

人生中有好多數據,Kmy 認為有一個數據係最重要就係 "快樂指數".
師父........thats true..........人總會舆見黑星, 逃避还是面对.......一線之差啊

十六年既總結如下, 希望各位師兄参考一下

試下用另角度和 Push Oil 探討

1. 歡埸無真愛, 想結婚的話, 首先.....你婚禮吾怕有一枱 com 兄弟的話, 你可以去盡情愛

我想有一個最多香港人看過的脫光的女人(A),而有一個最多香港人看過他的老婆幫另一個男人吹(B)

後來(A) 和他老公結婚了 ...

這個 (B) 老公沒有說過一句話,仍幸運在一起,還添了另一個孩子

怕唔怕? or 要唔要一個'真正'愛的老婆
Com 兄弟? Who care ?

2. 金錢同時間是對等的,Bill gates 同你我係平等既, 快仔同你我亦刀係平等既, DG 桑拿 90 分鐘任做, 你做得幾多次 ? 但快仔只得 1 ...沉船又幾多次?

我相信有一事我和你都比 Bill Gates 強.

3. = +

看圖

4. 當你决定去吾o個姦埸, oo個條女, 就正如去茶餐廳食飯一樣, 間野有乜咁好食先 ?

去茶餐廳食飯還會有期望?
5. 你的眼晴决定你的方向.....由其是係花街簡囡時  

不需刻意求佳景,自有逢應早春
6. 請不要為一個妓女損失一個朋友 , 朋友可以做一世 , 不值啊

想聽這個故事
7. 娶一個大陸老婆, 你可以話佢知你以前成日去 CP , 娶一個陀地......你只可以去旺角食快餐  

還可以去佐敦 ...
8. 有强姦毛焗賭 , 一個專業嫖客......一定要泠靜,理知,無情( 9up)  

原來嫖客既特徵同法官、公安、醫生一樣

9. 人總會與上一個黑星, 過吾過道呢一關...........睇你彩數

大聖也沒有逃出佛祖的手掌心,似乎他沒有遺憾
10. FOC 永遠是最貴的, 刀係鑊鑊清好 d , 毛煩惱  

菩提本無樹,有冇煩惱與 FOC 無關

回復 2# 的帖子

恭喜 C Hing 修成正果。15 年修煉道行高超啊!希望你能继续在天地間自由穿梭。

P.S: 你是否以前也曾在 xxxxxxx網發帖?

版主按 : 小心!

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-2-5 18:34 發表

仲有。。出得黎玩。。。最緊要係心安理得。。。包括對囡和自己。。都一樣。。。
千祈唔好做d自己覺得遺憾事情。。。

引用:
原帖由 Logman 於 2011-2-6 00:33 發表
恭喜 C Hing 修成正果。15 年修煉道行高超啊!希望你能继续在天地間自由穿梭。

P.S: 你是否以前也曾在 xxxxxxxxx網發帖?
yes.........

引用:
原帖由 push_oil 於 2011-2-5 17:57 發表
舊既十年 report 在數字網日夕回味板
歲月不留人 , 咁樣又 15 年了 , 重覆又重覆一切性活動, 11 年時 local BG 和 GF totally....玩完 , 人生又進入另一个原点...."單身" .
單身呢 d 失戀期 , 一定要 ...
CHing十多年救國大業
所遇一切經歷好值大家後輩學習,
一班兄弟出黎玩,大家知同道合已相識有好幾年
非常同意CHing總結良言:

“請不要為一個JS損失一個朋友 , 朋友可以做一世…”

好感慨!我都有類似感受,因年紀大咗,靚女見慣亦平凡,有些東西沒有年輕時的起擒,現在間唔中幫襯usb only,過吓手引!

回復 5# 的帖子

呢個故事好簡單 , 咁多年舆過3次

係 K 埸 , A 君好霖 X 妹妹 , 每次去刀預早 call 定佢 ,  A君 在附近做廠, 無事就去玩o下, 朋友 A 同 B 亦識左幾年, 一個月都一班人一齊玩幾次, 刀叫幾熟啦, A朋友已婚 , 所以每個 weekend 例必回香港交人, B 君亦知 A 既情况, 有次 weekend , B 君叫X 妹妹坐枱 , 歡埸 3 角關係就始發生, 後來AB 朋友同埸 , A 君照舊坐 X 妹妹, B 君若無其事坐其他女, 朋友們眼中, 無野既, 出得黎坐, 預左俾其他人食.......如是者過左幾個月

有一晚 B 不在埸,  A 同兄弟們訴苦 , 話 B 攪佢條女 , o個晚 B君 醉到屎....... , 之後朋友們打聽下 , 真有其事 , 最後另外一晚 , AB 當埸互吊 , X 妹妹都吾知幫個好
最终朋友 AB 以後再也不見, 朋友都冇得做.

B君同X妹妹玩左兩年左右, 妹妹老家中有事, 要廿萬人仔 , B君無錢, 妹妹最终被廠佬包左, B 君好吾開心 , 我同B 君講, 你愛佢就死惦 d 銭俾佢啦 , 佢話真係無, 我話咁毛計喎, 半年間偷偷摸摸見下, 最後咪又係分手收場 lor........老公仔

我結婚請飲, 請 A 就吾可以請 B , 就係 ed 大大小小事 , 本來有 2 抬救國戰士 , 而我只可請一枱, 這值得嗎 ?

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-2-6 01:38 發表

仲有。。出得黎玩。。。最緊要係心安理得。。。包括對囡和自己。。都一樣。。。
千祈唔好做d自己覺得遺憾事情。。。
FOC 就有 ed 灰色地帶

引用:
原帖由 push_oil 於 2011-2-6 12:56 發表
呢個故事好簡單 , 咁多年舆過3次

係 K 埸 , A 君好霖 X 妹妹 , 每次去刀預早 call 定佢 ,  A君 在附近做廠, 無事就去玩o下, 朋友 A 同 B 亦識左幾年, 一個月都一班人一齊玩幾次, 刀叫幾熟啦, A朋友已婚 ...
呵呵 ... 太陽底下無新事,但我就不會和B呢種人交往,因為做朋友最基本的原則是尊重.

謝謝你的故事喔

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-2-6 15:51 發表

呵呵 ... 太陽底下無新事,但我就不會和B呢種人交往,因為做朋友最基本的原則是尊重.

謝謝你的故事喔   
So that A in my marry table, B not in the list

引用:
原帖由 push_oil 於 2011-2-6 13:01 發表

FOC 就有 ed 灰色地帶
所以在兩年前就放棄左在qq上識囡囡(雖然搵到食)。。。但實在負了太多感情的債。。(那不是真正的foc)。。
唉。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-2-6 15:51 發表

謝謝你的故事喔   
如果我係唔知或無知的話唔計。。但我知的話一定唔會做b的。。。

引用:
原帖由 push_oil 於 2011-2-5 17:58 發表
現在泥份金融海嘯兩个月後返工,返工casual ware, 隔離 office d 女一見我 , 佢既眼神 = " 你個屎 office boy 望咩望 , 未見过靚女 OL 啊 " 笑裹藏刀
三個月後 , 公司部 blackberry 到手 , 同一條女 , 見 ...
哥哥, 多謝經驗之談.  

係呀!  依家咩都貴.   

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-2-6 16:12 發表

所以在兩年前就放棄左在qq上識囡囡(雖然搵到食)。。。但實在負了太多感情的債。。(那不是真正的foc)。。
唉。。。
根哥哥,做得薄情郎就唔可以講良心啦

有D麻甩佬就係攞黎煩,搞完咪走 lor    ... 但總係努力要個女人愛上自已,滿足果種征服感
結果就係食毒藥餵老虎 ...

引用:
原帖由 boot_boot 於 2011-2-6 16:25 發表

哥哥, 多謝經驗之談.  

係呀!  依家咩都貴.   
呢D才是寶貴的經驗之談

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-2-6 21:45 發表

根哥哥,做得薄情郎就唔可以講良心啦

有D麻甩佬就係攞黎煩,搞完咪走 lor    ... 但總係努力要個女人愛上自已,滿足果種征服感
結果就係食毒藥餵老虎 ...   
唉。。我本來都係好似你甘諗。。亦無做太多野令囡囡愛自己。。。
但原來大陸有d囡囡真係不計較任何野(金錢,名份。。)。。。。遇上哩d甘0既情況,真係好傷(傷人傷己)。。。。

好精彩

人始終係要一個家

引用:
原帖由 push_oil 於 2011-2-5 17:58 發表
現在泥份金融海嘯兩个月後返工,返工casual ware, 隔離 office d 女一見我 , 佢既眼神 = " 你個屎 office boy 望咩望 , 未見过靚女 OL 啊 " 笑裹藏刀
三個月後 , 公司部 blackberry 到手 , 同一條女 , 見 ...
先恭喜师兄修成正果。。
看师兄既报告也勾起了好多感慨。。小弟亦是十来年女票龄。。亦碰到有真心的女女。。现在一个三年多了还在一起。。当然就不能像师兄一样跟女女结婚啦。。但问心如果自己没结婚的话是会跟女女结婚的。。都说欢场无真爱。。我就说有。。当然是难遇到。。。

回復 2# 的帖子

多謝ching分享多年經驗心得!!

回復 22# 的帖子

对我自己来说,我遇到对我是真心的囡囡,多不胜数 !只是我对囡囡真心的才是凤毛麟角! 现在还有一个是至死不渝的!但我又能如何呢!一个结了婚的男人,在家庭与浪漫(放纵)之间,是如何决择呢!还不是选择做一个负心人 ?!概然是这样,还是最初不要投下真情和假意好。

所以,最近的一个囡囡申请做我老五,我还是婉转的推了!

[quote]原帖由 7-siu 於 2011-2-7 12:22 發表
对我自己来说,我遇到对我是真心的囡囡,多不胜数 !只是我对囡囡真心的才是凤毛麟角! 现在

"还有一个是至死不渝的!但我又能如何" --- 系咪讲紧老三呢。。!!??

我本来呢两年都系抱着只玩不太投入的心态。。就只KEEP一个LB的。。点知又失足跌了一跤。。好多时出来玩就系甘。。吾到你话吾沉就吾沉。。 !!不过今年就真系要留精不留情啦。。。

116 12345
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。