推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] 兩生花 (加左後記)

孖女双飞很难得的。。人生苦短啊。。及时行乐啊
Never look back and no regret

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-12-6 06:53 發表

呵呵....以一打三....真係雙手雙腳加埋都唔够用....
约+年前係惠州試過一打三,重係要過埋夜,雖然唔係三胞胎,但都回味至今。

引用:
原帖由 pkhkg 於 2010-12-6 21:32 發表
约+年前係惠州試過一打三,重係要過埋夜,雖然唔係三胞胎,但都回味至今。
虽不及葉問。。但勁過廖師父
十年後都回味。。的確好味喎。。

So good. To meet a twin in K and have a double. The chance is very rare. Congratulations !

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-12-6 17:14 發表

你會唔會瞞住阿嫂..走去試番次啊?
I shall go again this Saturday, and going to have a double fly with the girl last Weekend and the girl which I posted in Glucerna's post.

嘿....要多謝SIMON哥星期六整左件正野我....今次慘啦...又要每星期上去探人...

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-12-6 10:04 發表
哩套係小弟早年睇過的電影....其實拍得不錯,一直都有印象...
(70後或80後的朋友可能睇過另一套類似的戲..中山美穗的"情書")
以上純為吹水.......內容同哩d電影女主角無關......

話說一眾師兄短期內要返歸剷雪 ...
西門師兄,請問敢廋山河的囡囡是行268制的嗎?

引用:
原帖由 bambooman 於 2010-12-6 23:16 發表

好似係掛。。我就俾左8。。。。

回復 1# 的帖子

恭喜C HING TWINS 双飞. 据说TWINS 会有心灵相通感觉, 不知C HING 有否查证?

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-12-6 23:18 發表

好似係掛。。我就俾左8。。。。
好羨慕!西門哥可以玩TWINS雙飛,真係好吸引.........
諗到這情景,真係想立即搵番對TWINS試下.........

引用:
原帖由 bambooman 於 2010-12-6 23:16 發表

yes, you are right, 2-6-8 system.

引用:
原帖由 Logman 於 2010-12-6 23:23 發表
恭喜C HING TWINS 双飞. 据说TWINS 会有心灵相通感觉, 不知C HING 有否查证?
唔知點引證呢?

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-12-6 23:32 發表

yes, you are right, 2-6-8 system.
似乎CA的K場差不多都係行2-6-8 system.......

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-12-6 23:34 發表

唔知點引證呢?
When you are working hard on the elder, see whether the younger one also getting high.

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-12-6 17:14 發表

你會唔會瞞住阿嫂..走去試番次啊?
好多兄弟排紧队。。。, 等轮到我。。。可能。。。
不过人一世。点都要試番次。。。

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2010-12-6 23:58 發表

好多兄弟排紧队。。。, 等轮到我。。。可能。。。
不过人一世。点都要試番次。。。
好似無人排隊喎。。。。你有機會啊。。。。
(順手話你知。。我最近又食左件171。。。心口無肉,不過幾瘦下,反應好)

twins, o i like it.

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-12-7 00:24 發表

好似無人排隊喎。。。。你有機會啊。。。。
(順手話你知。。我最近又食左件171。。。心口無肉,不過幾瘦下,反應好)
171, 师兄就好哪, 腿修长吧? , 瘦才能腿修长! 流口水了........! 又白又修长的美腿!

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2010-12-7 09:29 發表

171, 师兄就好哪, 腿修长吧? , 瘦才能腿修长! 流口水了........! 又白又修长的美腿!
不過..171唔係雙生花之一.......係高桃四川...同我見面後,己經回了老家...返唔返dg都好..應該都會從良....

呢d豔福, 真係有今生無來世, 可遇不可求,  正.....
無論是愛與被愛,也是串步難行

大细孖的粉红架生

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

细孖的大一点
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 46# 的帖子

Wow...small pink nipples..I'm loving it !!!! .

其他师兄的,都不知那个的囡囡了!

这个是我的。服务为尊!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。