推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] 純分享, 抒發感情......

回復 25# 的帖子

多謝師兄經驗之談 我呢d歡場初哥真係多多都唔夠死...

有緣再見,再見又如何呢?
直話直說 有心無膽船頭怕鬼船尾驚賊,未曾真箇,何以銷魂?
我相信,再深入一點,雙方都會更愉快
KTV Club Girl 賣酒賣笑賣一刻歡愉
賣身賺錢,唔係揾老公,唔煙唔酒 so damn what ?  
而且,斷估唐僧唔會見到蜘蛛精、白骨精後有漣漪卦
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 27# 的帖子

對唔住,在下才淺,唔明你嘅意思想講乜。

引用:
原帖由 東方星月 於 2011-3-24 15:38 發表
從來不是出開黎玩既人, 亦有穩定感情生活. 不過係過去既幾天大陸公幹, 就令我心裡泛起漣漪.

最後既一晚, 跟隨國內同事及老闆去KTV, 遇見她, 田田. 老實說, 以前也跟過他們去KTV, 都沒什麼感覺, 我還蠻挑剔的, 總 ...
难得遇到有FEEL的就应该带拒走嘛。。。那就可以看清女女是不是也真的喜欢你。。在床上假的装不出真的来。。
我就相信那里都会遇到好女女的。。。看缘分嘛。。。

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-3-24 19:27 發表

就是那種還未吃的葡萄,聞到香味,你很想吃一口,但仍未到口,但又知道機會很大(不然都不會遐想,免得浪費時間)的感覺吧。。  

我都瀨個倆次野,上海 top class KTV 的女,  結果當然是付出高於正常啦。。  ...
那两个女女甘正。。系男人遇到都会瀨野啦。。。

引用:
原帖由 Salute 於 2011-3-25 05:08 AM 發表
對唔住,在下才淺,唔明你嘅意思想講乜。
太陽底下無新事....我想師傅意思係叫人..唔好係歡場入面"發夢"啫 !!!!

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 AINY 於 2011-3-25 06:42 AM 發表

难得遇到有FEEL的就应该带拒走嘛。。。那就可以看清女女是不是也真的喜欢你。。在床上假的装不出真的来。。
我就相信那里都会遇到好女女的。。。看缘分 ...
AINY大哥...你唔使遇到有FEEL啦...你有邊次唔帶女走??

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-3-26 00:17 發表

太陽底下無新事....我想師傅意思係叫人..唔好係歡場入面"發夢"啫 !!!!
的確, 個一刻一定係發緊夢

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-3-25 19:34 發表
有緣再見,再見又如何呢?
直話直說 有心無膽船頭怕鬼船尾驚賊,未曾真箇,何以銷魂?
我相信,再深入一點,雙方都會更愉快
KTV Club Girl 賣酒賣笑賣一刻歡愉
賣身賺錢,唔係揾老公,唔煙唔 ...

既然果一刻大家都有灰,咁就一於上佢吧
仲使乜等第二次呀

回復 27# 的帖子

當頭一棒, 雖然難受, 仍多謝c兄之言, 我又點會唔明? 師兄既係大智慧.

我的確, 是新來的......

其實, 之前都去過呢d地方, 每次都是老闆比錢的. 老實講, 一向以黎, 比我揀, 我寧願去sauna, 141等, 即食餐.  一來唔使煩, 2來選擇每次清, 發泄就算.  我唔like去ktv, club等地方, 一來我唔飲, 二來我覺得只睇不吃, 浪費時間.  不過老闆鍾意去, 冇計.  想提既係, 我老闆都係唔煙唔酒的, 佢覺得, 飲酒, 係小姐既工作. 我親眼見住佢一樣同人猜, 人地飲酒, 佢飲水/綠荼. 以前每年都係相安無事, 就只係今次.  之前都係網上睇過好多其他人既故事, 只是冇諗到, 今次竟然自己都會發生,  我認當晚我係投入左落去, 所以亦係咁多次去ktv最難忘既一次. 係外地, 冇王管, 全是國內同事自己人, 唔會傳到hk.  就係佢講左一句5月會去hk, 就出事.  經驗淺, 動左真情, 相信係我自找煩惱既原因吧...

引用:
原帖由 東方星月 於 2011-3-26 01:21 發表
當頭一棒, 雖然難受, 仍多謝c兄之言, 我又點會唔明? 師兄既係大智慧.

我的確, 是新來的......

其實, 之前都去過呢d地方, 每次都是老闆比錢的. 老實講, 一向以黎, 比我揀, 我寧願去sauna, 141等, 即食餐.   ...
141, SN 只系一泄。。有触觉无感觉。。点及得双方都有点感觉的过瘾呢。。

引用:
原帖由 東方星月 於 2011-3-24 15:38 發表
從來不是出開黎玩既人, 亦有穩定感情生活. 不過係過去既幾天大陸公幹, 就令我心裡泛起漣漪.

最後既一晚, 跟隨國內同事及老闆去KTV, 遇見她, 田田. 老實說, 以前也跟過他們去KTV, 都沒什麼感覺, 我還蠻挑剔的, 總 ...
如果沉得起, 怕什麼?    
不過要適可而止.  
人生苦短, 有時個人應為值得去試的就去試,
體驗一鴾ㄕP的感受.    
多謝你的分享.   

引用:
原帖由 boot_boot 於 2011-3-26 11:30 發表

如果沉得起, 怕什麼?    
不過要適可而止.  
人生苦短, 有時個人應為值得去試的就去試,
體驗一鴾ㄕP的感受.    
多謝你的分享.   
Could not agree more.

回復 37# 38#的帖子

很多謝兩位c兄呢!

引用:
原帖由 AINY 於 2011-3-26 10:00 發表

141, SN 只系一泄。。有触觉无感觉。。点及得双方都有点感觉的过瘾呢。。
今次就係有feel出事囉

人係感情動,有feel好正常,如果係 KMY 當晚就執佢,
是否天長地久就後話,曾經擁有才無怨無悔。

有些事不用放得太緊張,有時越壓抑 越難受,順其自然就好。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-3-27 13:16 發表
人係感情動,有feel好正常,如果係 KMY 當晚就執佢,
是否天長地久就後話,曾經擁有才無怨無悔。

有些事不用放得太緊張,有時越壓抑 越難受,順其自然就好。
所以依家咪..... , 唉...
依家仲要一個人係屋企......

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-3-26 00:30 發表
AINY大哥...你唔使遇到有FEEL啦...你有邊次唔帶女走??
有FEEL好玩好多。。最起码要女女吾讨厌你丫。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2011-3-27 02:18 AM 發表

有FEEL好玩好多。。最起码要女女吾讨厌你丫。。。
有毛主席頂住...囡囡何只吾讨厌你..簡直要愛死你啦....

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-3-27 17:36 發表

有毛主席頂住...囡囡何只吾讨厌你..簡直要愛死你啦....
柴哥,呢牌風聲緊,D居委同我地工廠 Admin 開會,話唔好用阿爺黎開玩笑 wor...

你下下揾阿爺頂住,小心 ...

引用:
原帖由 東方星月 於 2011-3-27 16:42 發表

所以依家咪..... , 唉...
依家仲要一個人係屋企......
咪係 lu ... 睇完你個 report 明明後悔感嘆走左寶   ... 乜抒發感情吖
無野 wor ... 常有漏網之魚啦 ...

學習我地師兄 AINY ,有殺過冇放過 ...
發燒 102 度都執番劑
真係咁掛住咪揾個 理由 坐幾個鐘機,話咁快就到啦 ...

其實,求其上間 KTV ... 都揾到 Feel 既

"其實,求其上間 KTV ... 都揾到 Feel 既"

依點我唔係咁同意,要我搵到有feel既真係可遇不可求!

引用:
原帖由 TenderTrap 於 2011-3-27 19:48 發表
"其實,求其上間 KTV ... 都揾到 Feel 既"

依點我唔係咁同意,要我搵到有feel既真係可遇不可求!
因為你係木子美形容的廣東省男人
Obviously, 你呢種呆頭鵝正係蜘蛛精既點心
Feel 系要 develope 既,你想一晚條女對你死心塌地?
而家劉華都無 discount 謚

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-3-27 20:25 發表

因為你係木子美形容的廣東省男人
Obviously, 你呢種呆頭鵝正係蜘蛛精既點心
Feel 系要 develope 既,你想一晚條女對你死心塌地?
而家劉華都無 discount 謚
呆頭鵝係点解 是否解作 ON 9

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-3-27 03:52 AM 發表

柴哥,呢牌風聲緊,D居委同我地工廠 Admin 開會,話唔好用阿爺黎開玩笑 wor...

你下下揾阿爺頂住,小心 ...
你同我定啦.....風聲緊唔緊..睇吓D客房爆唔爆就知啦...問居委不如問我啦...

尋晚EA囡囡質素奇高 ..我地每人坐兩个..有人坐三个添

聽晚又食過番尋味 ...唔好比佢停呀!!!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。